Pages:
Author

Topic: Kripto piyasasında istikamet nereye; aşağı yukarı ? - page 49. (Read 63073 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Arkadaşlar sakin olun sorun piyasalarda ya da altcoinlerde değil sorun benim, ne zamanki ben altcoin trade işine girdim ertesi gün altcoinler düşmeye başladı Smiley sorunun çözümü basit adresimi veriyorum gelin önümdeki bilgisayarı alın 2 güne fiyatlar tepe yapar.
Dostum emin ol son zamanlarda 3 btc civarı yatırım yaptıgım butun altcoinler gümledi hele waves perişan ettı benı 0.4-22k dan aldım 0.4-20k 0.2-18k alımları yaptım külliyen zarar düştüde düştü.Bu sıralar piyasa çok kötü 
full member
Activity: 602
Merit: 122
Şuan her şey risk barındırıyor

Hiç yapmadığım bir şey ama bu mesaja yapmak istedim bunu;

https://www.youtube.com/watch?v=eMJaca5WaiE
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Şuan her şey risk barındırıyor
full member
Activity: 602
Merit: 122
Arkadaşlar sakin olun sorun piyasalarda ya da altcoinlerde değil sorun benim, ne zamanki ben altcoin trade işine girdim ertesi gün altcoinler düşmeye başladı Smiley sorunun çözümü basit adresimi veriyorum gelin önümdeki bilgisayarı alın 2 güne fiyatlar tepe yapar.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Bu dönemde bence proje olarak sağlam ve işlem hacmi olarak yüksek coinlerde durmakta fayda var diye düşünüyorum. Kendi yatırımımın çok büyük bölümünü Waves'te tutuyorum, az miktarda da ETC ve SYS coin bulunuyor. Bunlar hariç BTC, ETH, XRP, LTC gibi coinlerde de uzun vadeli olarak beklenebilir diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Piyasanın 1 Ağustos'tan önce düşeceği çok belli fakat bu bir sene sonra çok daha başka bir yerde olmayacağı anlamına gelmiyor.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Ben bu durumda uzun vadeli olarak waves'e yatırım yapmayı mantıklı görüyorum şuan alım açısındanda çok uygun bir seviyede.Şu dönemde kısa vadeli olarak bir altcoine yatırım yapmak çok riskli yinede tüm bu olanlara rağmen kısa vadeli olarakta Gup'un kısa dönemde x2-x3 yapabileceğini düşünüyorum
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Bende senin gibi düşünüyorum sağlam 2 altcoindeyim.Günlük çıkış olursa al-sat yapıp yüzde 10 kovalıyorum.Sadece amacım coin miktarını arttırıp maliyeti düşürmek.Tabi herkesin kendine göre bir metodu var.BTC şu an artışta ama dump gelirse düşüş yaşayabilir altcoinler.parça parça satıp yarısını altcoin de bekletip çıkarsa üzülmem düşerse alırım şeklinde pozisyonunu korumaya çalışıyorum.
hero member
Activity: 698
Merit: 506
Ben şahsen  sağlam diye tahmin ettiğim bir kaç altcoinde kalmayı tercih ediyorum. Bu piyasada her yıl bir durgunluk dönemi oluyor. Bu yılda, bu aylara denk geldi. Sevdiğim bir borsacının sözü vardır. Borsa sabırsızdan alıp sabırlıya verme sanatıdır der. Sabredip bekliyecez güzel günler yakındır. Smiley
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Boğa sezonunda hepimiz az yada çok kazandık ayı sezonunda sermayemizi nasıl koruyacağız önemli nokta burası.Altcoin piyasası 1 aydır düşüşte ve durgun.Gidişat nereye gidiyor.Gidişatı görmek sermayemizi korumak acısından faydalı.Kimi bitcoine geçerken kimi USDT'ye geçiyor.Kimi de altcoin de kalmaya devam ediyor.En doğru kararı veren bu kötü dönemden daha az yara ile kurtulacaktır.Sağlam altcoine geçmek çözüm mü.Düşen tüm piyasada o da etkilenir kanımca.Görüşleriniz önerileriniz nelerdir arkadaşlar.
Pages:
Jump to: