Arkadaşlar mevzuyu anlamaya çalışıyorum benim gibi yeni birine sade bir şekilde anlatacak var mıdır? Şimdi siz sosyal medyada duyurup veya imzanıza yazıp vs normalde para verip alacağınız coini bedavaya mı almış oluyorsunuz? Ben bu tarz uğraşmadan direk btc yollayıp alsam şu an almamla borsaya çıktığı ilk gün almam arasında fark var mı? Misal şu an 10 euroluk alsam bir artısı olur mu?(uzun vadeli düşünüyorum)
Almak için sitesinde get minexcoin yazan yere btc transfer etmem mi gerekir? Eğer bu şekildeyse minexcoin cüzdanına göndermem mi daha mantıklı escrow cüzdanına mı?
2.sorunuzda da evet icoya para yoklarsiniz size token verir su an almanizin su avantaji var mesela 10$ yolladiniz size birde bonus veriyor ilk gunlerlde %50 sonra git gide duser simdi 35 sanirim yani 10 dolar 13.5 olur.Borsaya acildiginda ise iconun fiyati belki 0.5c ile acilir bu sefer zararda olursunuz ama nadiren oyle gerceklesir gemellikle iyi para toplayan icolar direk sizi kar ile karsilar
Anladım hocam teşekkürler peki uzun vadede kar getirecek bir ico mu sizce fikriniz nedir yatırıma değer mi?