...Oskarżył yobit i hitbtc - giełdy które mają masę oskarżeń od wielu członków BTT i są ostatnim miejscem, gdzie chciałbym trafić...
No i widzisz, a ja uzywam wszyskich tych giełd i nigdy nie miałem, żadnych nawet najmniejszych problemów. Ale ja jestem doświadczony i wiem jak to robić.
Nigdy nie zostawiam tam żadnych środków (chyba że i tak nic nie warte), zanim cokolwiek zrobię sprawdzam wszystko, za każdym razem i to bardzo dokładnie (portfele, konta społecznościowe i o czym ludzie piszą ostatnio, itd.), Nigdy nie wpłacam za jednym razem więcej niż 1000 euro w altach czy BTC. Zawsze uprawiam tkzw szybki trejding, wejdż kup lub sprzedaj, wyjdź i wycofaj środki.
2 lata trzymać alta na giełdzie, po ataku i się dziwić, że stracił? Dodatkowo widział, co się dzieje. Cena nie spadła w jeden dzień. To była jego decyzja, trzymać do upadłego i walczyć z giełdą, a że przesadzał, to go uciszyli, bo mogli, a czy ten punkt w regulaminie jest sprawiedliwy i moralny, to sam pomyśl jak, te słowa brzmią w odniesieniu do giełdy krypto?
Sprawiedliwy i moralny - giełdy krypto. To jakoś wogóle, ze sobą nie pasuje.
W dodatku przyznał się OP, że kłamał i pisał o nich nieprawdę. Ja widzę winę i brak profesjonalizmu po obu stronach, a Ty tylko po Livecoin. Próbujesz gośća wybielić, a samo jego zachowanie w tej sprawie, wygląda tak, że dobrze wiedział co robi i robił to z pełną premedytacją. Używał różnych kont, ale i tak go namierzyli. Nie wiem jak, bo nikt nie spytał ale dowody maja twarde, ale tych jakoś nikt nie zauważył.
Sprawa zakończona, a finał jest taki, że oskarżyciel i tak nie dostanie nic i każdy, już ma to w dupie. Chodziło zemstę i zamknięcie kampanii, ten cel został uzyskany.
Zauważcie, że jak Hhampuz o tym napisał, że kończy kampanię, to był koniec dyskusji. Już nikt nie wnikał, co będzie dalej z altem Mona i biednym pojedyńczym poszkodowanym
.
Nawet już nikt się nie domagał zmiany regualminu, a przecież mogli, czemu nie? Przecie taki cel przyświeca temu wszystkiemu, czy tylko flaga i ogólny zamęt jak zawsze?
A efekt zerowy, a nawet szkoda, dla ponad dwudziestu, a może i więcej forumowiczów. Kampania była jedną z najlepszych, jeżeli chodzi o jakość i dobieranie ludzi.
Dalsze efekty to oczywiście, że QS ma najlepszy tydzień od jakiegoś czasu i kolejnych kilkadziesiąt ofiar na koncie, czyli wszystkich aktualnych partycypantów kampanii Livecoin, jak i tych przyszłych, którzy mogliby zarobić w niedalekiej przyszłości, bo zmiany są ciągłe w kampaniach. Dodatkowo naprawdę dobry manadżer, obrzucony błotem.
Livecoin nadal będzie obsługiwać dziesiątki tysięcy zadowolonych klientów dziennie i tak naprawdę, to wszystkie giełdy krypto powinny dostać na Bitcointalk czerwone flagi, bo wszystkie kiedyś, gdzieś, coś, komuś niewypłaciły, wstrzymały, zablokowały, itd. bo już mnie ręce bolą od pisania
.