Macie jakiś pomysł na narzędzie do zliczania automatycznie postów w konkretnych sekcjach w ciągu tygodnia? To liczenie co tydzień czy już spełniłem kryteria typu:
10 postów w gabling, 20 poza po angielsku bez postów w sekcjach xxx,yyy zaczyna mnie już nużyć.
Wczytałem się jeszcze w zasady - minimalnie 20 postów (10 w gamblingu) a maksymalnie 30 (płatnych) ale posty na lokalach nie wchodzą tylko w te minimalne 20 więc wychodzi na to, że powinny być zaliczone jako te dodatkowe 10 (czyli od 21 do 30) chyba...
Minusem może być również fakt, że jak rozumiem wypłata będzie przelewana na konto w serwisie rocket.run (słyszał ktoś w ogóle o tym?) ale wygląda na to że można stamtąd bez problemu przelać na inny dowolny adres albo od razu postawić na mecz LOLa (to chyba jeszcze nie działa) czy w jakiejś gierce...
Niestety. Dopytałem i liczą się tylko posty spoza czarnej listy.
*Posts in Games & Rounds, Investor-based games, Lending, Auctions, Meta, Politics & Society, Beginners & Help, Off-Topic, Archival and Local won't count towards your 20 post minimum.
Does that mean that they count for those extra paid 10 posts ? So i can make 10 gambling posts, 10 other and 10 local?
No posts in the boards you quoted will count towards the 20 post minimum. You can make 10 posts in gambling (not Games & Rounds), and then 20 posts in the sections that are not in the rules.
Co do serwisu Rocket, to przetestowałem i wypłata idzie natychmiastowo
https://etherscan.io/tx/0x2e519f5a5c26efa172c38948e89bad37ccec9718ea98f01672d3ca8ca978f3c0Śmieszna sprawa, bo do testowania gierek można w nieskończonoś (edit: jednak jest dzienni limit, własnie w niego uderzyłem :p ) claimować różnego rodzaju tokeny (wszystkie o wartości ok 3 centów). Kilka razy zaagrałem w rakiete i sie zrobiło 3$ (oczywiście takie combo - x100 udało się dopiero po pół godziny claimowania darmowych coinów i przegrywania wszystkiego, ale zabawa była całkiem ciekawa:) ) - 1000 storm to było minimum do przetestowania wypłaty.
Edit: Wypłata przyszła i już jest na moim portfelu.