Czy w tamtym wątku mogłyby jednak być też umieszczane podstawowe informacje o wymaganiach danej kampanii, tj.: akceptowane boardy oraz okresy rozliczeniowe?
bo np teraz jest wrzucona kampania Windice, gdzie:
If you do not usually post in the gambling section, do not apply for this campaign.
Z drugiej strony osobiście piszę głównie w localu oraz w alt'ach
A często kampanie mają te działy wyłączone ze zliczanych...
Na takie punkty miejsce jest w "informacje dodatkowe". Jakbym miał napisać wszystko, co może kogokolwiek interesować i wymagać tego w formularzach, to każdy by musiał całe OP kampanii przepisać, by tylko poinformować o wolnym miejscu. Tak przynamniej uważam. Najważniejsze, czyli: FAKT WOLNEGO MIEJSCA, nazwa managera, link do kampanii, ilość kasy do zarobiania, ilość postów do napisania i możliwość pisania na lokalu uważam za najważniejsze. A dzień księgowania wypłat to raczej rzecz istotna dopiero jak się dostaniemy do kampanii (by wiedzieć do kiedy dobić ostatnie kilka postów). Akceptowane boardy są w wiekszości identyczne (czyli wszystko bez off-topu i games and rounds). Przeważnie różni się tylko możliwością pisania w lokalach.
Co do kampanii kasyn to jak już zostało to zauważone to jest to większość z wszystkich i spora ich część wymaga pisania w sekcji gambling (możesz tego unikać, ale prędzej czy później pojawi się kampania 100+$ i się złamiesz . A 5 postów to nie jest duży problem - zwłaszcza, że bogata historia w sekcji gambling może się wtedy przydać). Widzisz, ja byłem w rocked.run i windice, a podejście do hazardu mam podobne jak ty. Postanowiłem więc swój limit obowiązkowych postów zapełniać przez posty tego typu (nawet zarabiając jakieś merity):
Does Martingale Work?
Play poker to train trading
Roulette - what to bet on?
Oraz mieszanie z błotem wszystkich pomysłów na magicznie działające strategie oszukujące statystykę, uświadamianie wszystkim, że w hazardzie liczy się tylko szczęście, że im bardziej wierzą w jakieś strategie tym więcej stracą itp. itd. Po pewnym czasie wejdziesz w rytm i odnajdziesz się tam jak gdziekolwiek indziej. Sporo osób tam reklamuje kasyna w sygnaturkach a jednocześnie w swoich postach jadą po gamblingu (może bardziej po idei wzbogacenia się na hazardzie). To, że trzymasz się z dala od gamblingu nie powoduje, że nie możesz reklamować sprawdzonego serwisu dla tych, którzy gambling lubią i szukają uczciwej strony. Jeśli pozostajesz autentyczny i w swoich postach zaznaczasz, że gambling jest tylko do zabawy, to moim zdaniem nie jest to w żadnym wypadku problem moralny (reklamowanie czegoś złego).