Nie mogę zrozumieć, czemu został usunięty, bo jeżeli faktycznie za off top (bo napewno to nie spam), to co tu jeszcze robią te wszystkie inne posty, które są o kampanii Yobit (przepraszam autorów) i opublikowane przed i po mojej wypowiedzi?
Odpowiedziałem w tamtym wątku, że proszę o przeniesienie dyskusji do tego tematu a tamten pozostawić do newsów o wolnych miejscach. Tak też zrobił bitcryptex cytując twój post i pisząc odpowiedź tutaj. Widząc, że stało się to, o co poprosiłem zacząłem kasować posty aż do postu bitcryptexa (pod którym dostał 1 merit więc postanowiłem go zostawić wraz ze wszystkim co nad nim - kiedyś widziałem jakieś statystyki skasowanych zmeritowanych postów i nie chciałem by ten tam trafił, a by nie wisiał bez kontekstu to zostawiłem też to, co nad nim).
Może jednak faktycznie zbyt pochopnie skasowałem twój post stamtąd, bo zapewne napracowałeś się nad nim, a przez to, że nie przeniosłeś go tutaj a jedynie jest tu jego cytat, to nie będzie się liczył do płatnych postów z sygnature. Wybacz, o tym nie pomyślałem. W tamtym momencie wystarczyło mi, że zachowana zostanie ciągłość dyskusji. Na przyszłość będę rozważniej kasował posty zostawiając więcej czasu na przeniesienie postu.
Posty pod twoim również niedługo zostaną skasowane (o czym ostrzeżony został cryptovigi).
Co do definicji postów off-topic, to
Posty te proszę pisać według formatu :
Manager: [url=adres]nazwa[/url]
Nazwa kampanii: [url=adres]nazwa[/url]
Ile do zarobienia/tydzień / ilość postów:
Jakie rangi:
Dodatkowe informacje:
[b][color=green][$][/color][/b] / [b][color=green][<][/color][/b] / [b][color=green][PL][/color][/b]
Nieprawidłowe posty będę usuwał a prawidłowe nagradzał i podlinkowywał w tym temacie tworząc spis. Zapraszam do tworzenia postów.
Według tego wszystko co nie jest raportem o nowym miejscu napisanym w ściśle określony sposób jest off-topem.
Prosto z mostu. Od dziś prowadzę w tym temacie spis kampanii, które aktualnie rekrutują. Temat
Signature campaing pięknie żyje i ma już ponad 5 stron. Porzućmy go do luźnych dyskusji o kampaniach a w tym skupmy się na konkretach.
A tu wyraźnie piszę, że od dyskusji na temat signature jest oddzielny wątek.
Mogłem to zrobić lepiej... masz rację ... ale miałem dobre intencje
Od tej pory każdy nowy post w tamtym wątku, który nie jest raportem będę prosił o przeniesienie tutaj i dawał conajmniej 48h na zrobienie tego.