Próbowałem wczoraj kupić. Po 5 sekundach moje zlecenie ustawiło się w kolejce a po kilku minutach dowiedziałem się, że tokeny już się wyczerpały a moje zlecenie nie zostało zrealizowane. Wygląda na to, że w 5 sekund rozeszło się wszystko.
Potem znalazłem coś takiego
https://twitter.com/pillibebek77/status/1100138383114989569 Co uzasadnia fakt, że mimo limitu 3000$ na osobę po 5 sek rozeszło się tokenów za 50 mln.
Co tu dużo mówić - @Tytanowy Janusz miałeś niezłego nosa... jeśli cały towar rozszedł się w 11 min i 14 sec. to znaczy że nawet kiedy niedźwiedzie szaleją na arenie - jedno słowo -
binance wciąż potrafi nieźle zamieszać...
Za trafne rozszyfrowanie rynku merit dla Ciebie - swoją drogą posty w tym temacie powinny trafić do innego z Twoich wątków
Spekulacja na newsach alt/btc ... i mam nadzieję że pozostaniesz aktywny w tym zakresie a po tym przykładzie dorzucę go to tematów obserwowanych ;-)
Dzięki
Przestrzegam jednak przed inwestycją po wejsciu na giełdę. Oczywiście scenariusz BTT może się powtórzyć, jednak zejście towaru w 10 min nie jest tego gwarantem. Pamiętam swoje pierwsze bounty. Shivom... Kampania zakończyła się bardzo szybko, bo ICO trwało około 10 sekund. Za bounty dostałem 200$ i uznałem, że skoro jest taki popyt to pewnie po wejsciu na giełdy cena będzie tylko rosła. Niestety lawina dzień po dniu aż do dziś. Ostatecznie wyciągnąłem z tego 20$. Obecnie jest warte 5$.
11 min to wersja dla tłumów. Moje zlecenie puśiłem 5 sekund po rozpoczęciu i było już za późno. Zostało wrzucone w kolejkę i nie zrealizowane.
Spekulacja na tym walorze po uruchomieniu handlu jest wysoce ryzykowana. High risk high reward. Ja osobiście sobie odpuszczę natomiast spekulacja małymi kwotami na niskich interwałach może być zabawna i pouczająca, bo zmienność i wolumeny zapewne będą zacne.
BTW. Handel na Fetch na binance startuje jutro o 10 AM UTC, czyli 11 naszego czasu