Powiem szczerze, że nawet nie sprawdzałem tej kampanii dokładnie czyli nie przeczytałęm wątku ale z tego co sie dzieje na forum widzę, że ta kampania to nic dobrego.
Coraz więcej tematów o Yobit i masa spamu dosłownie wszędzie i najgorsze, że chyba im te posty zaliczają bo przecież nikt by tego nie robił tak długo gdyby nie mieli zapłacone.
No i teraz znów nasówa się pytanie czy Bitcointalk forum i jego moderatorzy powinni coś robić w takich przypadkach?
Czy sami uczestnicy powinni używać funkcji trust i zaraz przy pierwszym problemie raportować (a nie czekać ns DT1) żeby ostrzec innych i zwrócić uwagę DT1 i moderatorów?
Przepraszam za lekki off top ale dyskutujemy o tym temacie aktualnie często na forum.
Teraz mam pytanie, czy usunął go @TytanowyJanusz, bo jest to self moderated thread i miał takie prawo (w takim wypadku nie mam więcej pytań), czy też moderator, bo uważał go za spam lub nie na temat (off topic)?
Ja przeprosiłem za "lekki off top" ale tak naprawdę post mój nie jest, nie na temat ale o tym już za chwilę.
Napisałem go, bo kiedy czytałem ostatnie, najnowsze posty w tym wątku to większość z nich jest właśnie o kampanii sygnaturek Yobit.
Dobrze, że @Bitcryptex zacytował mój post, bo każdy go teraz widzi i sam może ocenić, czy to spam, czy nie na temat a następnie, czy należało go usunąć?
Nie mogę zrozumieć, czemu został usunięty, bo jeżeli faktycznie za off top (bo napewno to nie spam), to co tu jeszcze robią te wszystkie inne posty, które są o kampanii Yobit (przepraszam autorów) i opublikowane przed i po mojej wypowiedzi?
Ja napisałęm, że "przepraszam za lekki off top" żeby być kulturalnym i zwrócić uwagę na zmianę tematu dyskusji ale tak naprawdę mój post nie jest nie na temat (pomimo tego, że nie jest związany z tematem głównym) to odnosi się do ostatnich postów napisanych w tym wątku, które są właśnie o kampanii Yobit co czyni go postem jak najbardziej na temat.
Radzę dobrzę sprawdzić defenicję postów nie na temat (off topic), jeżeli o to chodziło i właśnie dlatego został usunięty.