snip
Tak. Te 3 osoby wpadły chwilę po tym jak podbiłem ten temat w godzinach wieczornych (po wrzuceniu go rano utonął bez odpowiedzi). Podejrzewam, że to z niego. Od tamtej pory nikt nie wszedł, a z 3 osób które dołączyły tylko 1 wykonała KYC (pozostałe 2 od kilku dni mają status "pending").
Mnie się udało złapać tylko jednego chociaż też status ciągle oczekujący... a i tak nie jestem pewny na 100% czy trafił z sygnatury bo refa wrzuciłem też do dwóch czy trzech grup na fejsie...
Szczerze mówiąc liczyłem że te nasze firmemki będą działać zdecydowanie prężniej szczególnie po słowach @wwzsockiego który w którymś wątku zachwalał efektywność sygnatury w przełożeniu na refy... Przy obecnej suszy zaczynam się zastanawiać czy sygnatury mają faktycznie przełożenia na kliki czy raczej należy je traktować bardziej jako medium służące jedynie budowaniu świadomości marki/rozpoznawalności....
Ale może to kwestia tej konkretnej kampanii (OBY!!!) - weszliśmy w nią o jakiś miesiąc za późno i to w momencie, kiedy została ograniczona tylko do USA i Canady a może stamtąd jest jednak stosunkowo mało krypto-entuzjastów? Zobacz - linki do tej kampanii są wszędzie - tutaj, fejsy twittery youtube - wszędzie i co się dzieje przez ostatni tydzień ilość subskrybentów wzrosła z 47.914 do 49.336 czyli zaledwie 200 dziennie przy takiej ilość wyświetleń w różnych mediach to tyle co nic!!!
Może jeszcze przy 4 rundzie globalnej coś się utnie ale przy tej rundzie nie widzę specjalnego potencjału - chyba trzeba zmienić sponsora...
@cryptovigi Chyba musimy się przyzwyczaić do obecnego stanu rzeczy. Właśnie zamknięta została kampania bitblender.
https://bitcointalksearch.org/topic/m.51244842Kolejne ~20 dobrych pisarzy zostało uwolnione do koszyka poszukiwaczy nowych kampanii. Nawet jak pojawią się jakieś miejsca, to zapewne konkurencja będzie ogromna.
Szkoda... Przyznam szczerze że mnie po doświadczeniu z Bestmixerem kampanie mixerów zdecydowanie bardziej przypadły mi do gustu niż jakakolwiek kasyna - brak konieczności wysilania na tworzenie postów w sekcji hazardowej a dodatkowo możliwość skupienia się na lokalu - BEZCENNE!
Z drugiej strony nadzieja na dłuższy bullrun może spowodować, że pojawi się więcej reklamodawców chcących się promować na naszej prozie....
A teraz z innej beczki:
Kampania
Stake.com - A signature campaign for everyone! Earn up to 0.1 BTC weekly Reklamują się że można zarobić aż do 0.1 BTC tygodniowo - ktoś zagłębiał się w tą kampanię? Mnie za cholerę nie wychodzi jakim cudem można dobić do tego poziomu maksymalne stawki dla Hero/Legendary to $3 za 10 postów (plus 0.0016 BTC za ekstra zadania) - czyli nawet zakładając że 0.1 BTC to stawka z czasów kiedy bitcoin kosztował $3.500 więc:
0,1 BTC - 0,0016 BTC = 0,0984 BTC zostaje na czyste posty -> 0,0984 * $3,500 = $344,4 -> $344,4/$3 (za 10 postów) = 114,8 (pakietów po 10 postów) czyli wychodzi, że żeby to osiągnąć trzeba nastukać 1148 postów w tydzień!!!
No chyba że uda się jeszcze wygrać konkurs na najlepszy post za $35 to zostaje #309,4/$3 = 103,13 czyli nadal zostaje 1031 postów w tydzień (a ja zrobiłem 1000 w rok
) - przecież to nie do zrobienia bez spamowania....