...Czekając na dobrą kampanię taka sygnaturka to chyba nie najgorszy pomysł...
...dołączam do Twojej kampanii...
Pomysł oczywiście dobry i wasze sygnaturki bardzo fajnie widać.
Jako, że ja rozreklamowałem ten airdrop, to czuję się odpowiedzialny i wczoraj jescze raz przeczytałem wszystko, co znalazłem w necie na ten temat.
Tak jak wcześniej pisałem, ten airdrop, to runda 2ga i 3cia, które powinny zakończyć sie razem, jak będzie 2x20000 chetnych, którzy przejdą uproszczone KYC.
Z tego co widzę, to samych Polaków zarejestrowało się, już ponad 50.000+, co starczy i to z górką, więc nie rozumiem, czemu się nie kończy?
Zacząłem zadawać pytania, na ich stronach socjal media, ale do tej pory, nie ma żadnej odpowiedzi. Napisałem do supportu i też jest cicho. Dzisiaj spróbuję znaleźć ich grupę na Telegramie, jeżeli wogóle mają i tam zapytam jeszcze raz, może w końcu dostanę odpowiedż.
Masa postów od ludzi dołączających do tej kampanii i od Energy reklamy, tego airdropu w ich social media, ale na konkretne pytania, jest brak odpowiedzi.
Myślę, że trzeba to wyjaśnić zanim, na dobre zaczniecie reklamować ten airdrop, bo jak nie zapłacą, to będzie problem nie tylko ze stratą czasu, ale wasi referale mogą się zdenerwować. Chociaż każdy sam powinien sprawdać, do czego się zapisuje i czy to nie skam.
Czy Wy coś wiecie o dacie wypłaty, oprócz tego co jest na stronie? Czyli, że jak się skończy, to nas poinformują?