Świetny pomysł. Powiem ci, że Ty jesteś w jeszcze lepszej sytuacji do tego. Zarabiasz w livecoin 0,0003 btc za post i za zarobek zatrudniasz 10 seniorów którzy będą nosili za ciebie refy. Przecież są kampanie takie jak bitvest, gdzie chłopaki noszą sygnaturki za 0,00004 btc za post (i to w tier D, a i na tier E czasem znajdzie się chętny). Pytanie tylko, czy nie załączy im się lampka - hola hola skoro mu się opłaca płacić mi za noszenie refów to pewnie mi się bardziej opłaci wyjść z kampanii i podmienić w sygnaturce link na swój.
Dzięki
Ale obawiam się, że potrzebowałbym kogoś kto by mi projektował sygnaturki ;-)
No i w sumie trochę kapitału trzeba najpierw zgromadzić, bo przecież trzeba się uzbroić w cierpliwość w oczekiwaniu na wypłatę - tak jak w kwesti tego Energi jak rozumiem na dobrą sprawę nie wiecie jak długo przyjdzie Wam czekać na wynagrodzenie?
I jak? Udało ci się kogoś złapać na refa? U mnie pustki
U mnie niestety też ale niestety ma to swoją logikę - aktualnie postuję głównie na naszym lokalu a airdrop skierowany jest już tylko do mieszkańców USA i Canady więc istnieje duże prawdopodobieństwo, że niewielu z nich zagląda akurat tutaj....
Chyba trzeba rozejrzeć się za jakimś innym programem partnerskim i z nim spróbować...
No właśnie, to jest ważna kwestia skuteczność takiej sygnaturki - no ale to zawsze można dopracować zasady by zliczane były najbardziej efektywne (pod względem jakości i umiejscowienia) posty..
Ja bym Wam polecał sróbować promować tego wspomnianego przeze mnie wcześniej bitmexa (gdybyście jeszcze nie mieli tam konta to proszę o info na pw albo telegramie to podeśle reflinka)