Wykres 4-godzinny wygląda dobrze i wciąż myślę, że wkrótce wrócimy do AYH na 14.000 $. Wszystko, czego potrzebujemy, to większa ilość wolumenu i kupowania.
Po 15.000 $ nie będzie już rabatu na BTC i wszyscy będą marzyć o poziomach 9K.
Właśnie przeczytałem, że 100 milionów Thether zostało wydrukowanych ponownie i istnieje duża korelacja między tym faktem a skokami cen BTC. Za każdym razem, gdy drukowany jest USDT, widzimy ogromne ruchy cen BTC.
Zgadzam się z Tobą i ten spadeko 30%, był do przewidzenia. Nawet i bardzo mocno sygnalizowany przez wszystkie wskaźniki. Chodziło mi o zachowanie ceny BTC, dokładnie w tym ostatnim dniu (piszemu tu regularnie), bo wskażniki i wykresy, na różnych interwałach czasowych, pokazywały zupełnie sprzeczne informacje. Dzienny wyglądał mocno, ale MACD już nie, później cztero godzinny wyglądał słabo, ale RSI akurat tam było najmocniejsze, gdzie wszędzie na innych wskazywało na spadki.
Pomimo wszystko BTC najpierw spadło, a za chwilę wróciło do swoich poziomów co mnie zaskoczyło, bo myślałem, że albo będzie rosnąć, albo spadać, a nie kręcić się w tą i spowrotem.
Kolejna lekcja odrobiona i kolejne bardzo cenne wiadomości zostały przyswojone, a to też jest bardzo ważne i ma swoja wartość.