Evet sebeplerden birisi hepimiz için az çok kampanyalar v.b. ancak meritli sistemde rütbe almak aynı zamanda hobi gibi oldu. Ben foruma ilk kaydolduğumda sistem zaten gelmişti. Bizden bir cacık olmaz treni kaçırmışız dedim. Bugün forumdaki 2. senemin ilk günü ve sr.member olmama ramak kaldı.
Date Registered: February 14, 2018, 08:33:11 PM
Tebrikler @Bthd, rütbe atlamayı hak eden üyelerden birisin. Paylaşımların ve hazırladığın içerikler oldukça lezzetli olmuştur hep. Eskiden arz sorunu olduğu için o tarz düşünceler aklına gelmiş olabilir. Artık kısmen de olsa arzı, girdiyi artırdıkları için yerel toplum biraz daha refaha kavuştu. Nasıl derler, "Yetmez ama evet."
Güzel, kaliteli bir yazı görüp okuduğunda +Merit butonuna basıp da 0 smerit olduğunu görmek kadar kötü bir şey yok. Yerel bölümde hala kaynak girdisi çok az. Çok değerli merit kağnağı arkadaşlarımız var, ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Ne yazık ki onların da eline az kaynak geçtiği için yeterince dağıtamıyorlar. Bölümde ayın 1-15'i arasında yazılan yazılar değer alamıyor. Bunun tek nedeni yeterli arz olmamasından kaynaklanıyor.
Mevcut kaynak olan arkadaşlarımızın elindeki kaynaklar artırılmalı yada yeni kaynak üyelerin sayısı artmalı. Hak eden yazıya merit verememe sorununu hepimiz yaşıyoruz. Bugün aldığım tüm meritler daha önceden merit vermeyi düşünüp veremediğim arkadaşlara gitti bile. E ayın geri kalan kısmında kemige ekmek sürüp yiyeceğiz.
Hem fikiriz hocam. Ben bir şekilde yapacağımı düşündüğüm için bir şeyleri kendi çapımda başardım. Onun dışında zaten forumu düzenli olarak okuyordum. Merit sistemi geldikten sonra kayıt olup nasılsa hiç bir şey olmuyor, beni kimse görmüyor diye düşünerek vazgeçen çok kişi olmuştur/oluyor muhtemelen. Bu yüzden de kaynaklar bir şekilde arttırılmalı, rütbe atlamak yada merit almak yazar için bir nevi içsel ödül. Yazdıklarının değerli olduğunu hissettiriyor. Örneğin ben gerçekten üstadlardan merit aldığımda diyorum ki bu paylaşımın olmuş, mutlu oluyorum.
Sizin de yakın zamanda merit kaynağı olacağınızı düşünüyorum. Globalde adamlar bir gülücüğe, bir fotoya merit topluyor sistemin daha adil hale gelmesi için bizim gibi kalabalık topluluklara verilen kaynak sayısı mutlaka artmalı.