No mam problem.
Znacie moje zdanie na temat tej kampanii, giełdy Livecoin i całego zamieszania. Dodatkowo jakimś cudem przyjął mnie ten nowy menedżer do kampanii i to dosłownie kilka minut po aplikacji. Zaaplikowałem zaraz po przeczytaniu w wątku o wolnych miejscach, a to i tak juz było późno, bo dopiero na drugi dzień i byłem ostatni, na czwartej stronie, a przede mną dużo mocnych uzytkowników, dodatkowo kilkunastu było, juz wybranych na liście. Byłem pewien, że nic z tego, a tu bum.
Grozi mi nie tylko bycie na liście u Yahoo ale i całej reszty menedżerów i to nie pozostawia mi innego wyjścia jak zrezygnować, chyba.
Jeżeli to by miał być tylko Yahoo, to nawet bym się nie zastanawiał i został w kampanii, bo od 6 lat próbuje się dostać do jego kampanii i nigdy nie trafiłem nawet do finałowej puli. Tylko raz miałem przyjemność uczestniczyć w zwykłym bounty, z którego sam zrezygnowałem przed czasem.
Tak naprawdę Livecoin, to moja pierwsz lepiej płatna kampania w BTC z sygnaturek. Przez tyle lat nigdy mi się to nie udawało, a próbowałem praktycznie zawsze kiedy było wolne miejsce.
Może być tak, że ta kampania będzie trwać bardzo długo, bo rozmawiałem z tym mebedżerem i mówił, że wogóle nie mają zamiaru jej kończyć i nigdy nie mieli. Sam nie wiem, prześpie się z tym.
Dobrze, że BTC idzie do góry, wtedy najgorsze wiadomości jakość lżej przełknąć, jak na koncie rośnie równo z zielonymi dildosami na czartach
![Grin](https://bitcointalk.org/Smileys/default/grin.gif)