Właśnie planowałem napisać posta, że nie zgadzam się z wami w kwestii, że od takiej kampanii trzeba trzymać się z daleka - przecież jeżeli ktoś aktualnie nie ma nic lepszego na oku - spokojnie może sobie założyć sygnaturkę yobit a dalej robić swoje - czyli pisać posty swoim tempem np. te 20 - 40 na miesiąc nic nie zmieniając w swoim zachowaniu jedynie zapewniając sobie kilka dodatkowych dolarów dopóki nie trafi na coś lepszego. Przecież nikt Cię nie zmusza do pisania 20 postów dziennie...
Tu już nawet nie chodzi o to, że im więcej możesz napisać w jeden dzień, tym więcej będziesz pisał. Spójrz na profil
YoBit i ich trust. Czy naprawdę chcesz reklamować projekt, który ma tyle negatywnych opinii i jest oskarżony o scam? Już nie raz zdarzyło się, że DT1 wlepiało negatywny trust osobom, które nosiły przez dłuższy czas sygnatury projektów, które były oczywistym scamem. W tym przypadku jest trochę inaczej, ale nie ma też całkowitej pewności, że będziecie bezpieczni.
czy 20 konstruktywnych postów dziennie jest takie nierealne do napisania?
Moim zdaniem nie, przynajmniej nie przy moim obecnym natłoku obowiązków. Jeżeli ktoś ma wolny cały dzień to myślę, że spokojnie można zrobić nawet 10. Ja trochę inaczej definiuję konstruktywne posty. Rzadko udzielam się w innych sekcjach niż te czysto techniczne (ostatnio przesiaduję tylko tutaj).
Edit: Polecam zobaczyć
ten temat.