Prosto z mostu. Od dziś prowadzę w tym temacie spis kampanii, które aktualnie rekrutują. Temat
Signature campaing pięknie żyje i ma już ponad 5 stron. Porzućmy go do luźnych dyskusji o kampaniach a w tym skupmy się na konkretach.
Jako, że jako społeczność wynajdziemy każdą perełkę, to osobiście płacę 1 merit na zachętę(o ile będę miał z czego, jeśli nie, to proszę innych o pomoc) za każdy post informujący o nowych miejscach w istniejących kampaniach spełniających poniższe wymogi:
- Płatność w BTC lub innych istniejących coinach (handlowanych na dużych giełdach). Wypłata nie rzadziej niż 1 raz w miesiącu
- Sprawdzony manager (np hampuz lub yahoo62278)
Oraz co najmniej 1 z ponizszych
- wypłata minimum 5$ za tydzień dla membera i 10$ dla wyższych rang [$]
- <=10 wymaganych postów jako minimum [<]
- możliwość pisania na lokalu [PL]
Posty te proszę pisać według formatu :
Manager: [url=adres]nazwa[/url]
Nazwa kampanii: [url=adres]nazwa[/url]
Ile do zarobienia/tydzień / ilość postów:
Jakie rangi:
Dodatkowe informacje:
[b][color=green][$][/color][/b] / [b][color=green][<][/color][/b] / [b][color=green][PL][/color][/b]
Nieprawidłowe posty będę usuwał a prawidłowe nagradzał i podlinkowywał w tym temacie tworząc spis. Zapraszam do tworzenia postów.
Lista kampanii z wolnymi miejscami:Posty z kampaniami od ICO płatnymi w tokenach ICO traktuję jak spam i od razu usuwam.
Zanim zgłosisz się do kampanii sprawdź, czy dalej rekrutuje. Online jestem codziennie i codziennie będę starał się aktualizować temat jednak wolne miejsca w kampaniach to kwestia bardzo dynamiczna.Zachęcam również do dobrowolnego nagradzania użytkowników, którzy pomogli Ci w zdobyciu dobrej kampanii Jak macie jakieś sugestie to będę bardzo wdzięczny
Już po paru postach widzę, że mój plan ma pewne niedociągnięcia, ale mam nadzieję, że uda się to jakoś załatać.