whitelist daha açıkken başlığını açıp paylaşmıştım
tebrikler hocam güzel seçim yapmışsın
2 cüzdan full daldım. 1 tanesini taşıdımdı. kyc yaptım ona
bugün approved geldi
şimsi oturup swap şekli yapıcam. mart sona kadar swap süresi var. nisanda girer diye düşünüyorum exchangee
öncesinden sokma gibi bi durumları olabilir mi ? var mı haber falan
Bende de var 2 cüzdan ama henüz sadece bir tanesine geldi wancoinler. Taşıdım derken mainnet çıkmadan cüzdandan hareket mi ettirdiniz ? hareket ettirilen tokenlerin yakılacağı ile ilgili bir bilgi vardı.
Swap süresi bitimine kadar borsa zor görünüyor ama daha sonrasında bütün borsalara aynı anda giriş yaparsa dahi şaşırmamak lazım
taşıyınca sorun olmuyor hocam. whitelisted olmayan adreslerden swap yapılamıyor
yani etherdeltadan erc20 wanları alanlar mal gibi kalacak
bunun dışında whitelisted cüzdanlar da sadece icodan aldıkları miktar kadar swap yapabiliyor
wancoinleri taşırsan iki seçenek oluyor karşında
1- eski adresine (whitelisted walleta) gönderip swap yapabilirsin
2- ''ben tırsıyorum eski adresine atmaktan , güvenlikle ilgili kuşkularım var'' dersen tekrar kyc yapıyosun. kimlik bilgilerini. whitelisted cüzdan ve şimdiki cüzdan adresini atıyosun. böylece taşıdığın cüzdandan da swap yapabilir hale geliyosun.
güvenlik durumundan taşıdımdı cüzdanların birini. kycyi yaptım approved geldi şimdik. mutlu kedi oldum
oturup swap şekli yapması kaldı bi tek. kyc onayını bekledimdi swap için. ikisini birden yapiim diye.
hazırım artık şimdik
2 sene hold düşünüyorum ben. sizin stratejiler neler ? (miktar da arttırıcam sürekli)