Pages:
Author

Topic: Yobit imzası hesaba para gönderme hk. - page 10. (Read 4380 times)

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
December 23, 2019, 12:04:47 PM
İlginç kimse dememiş ama imzaların yobit olması ile birlikte tekrar cadı avı başlayabilir. Sonuçta bir önceki imza kampanyası çokta makul olmayan nedenlerle scam ilan edilerek herkes banlanmıştı. O yüzden yobit olmasına sevindim desem yalan olur.

Herkes biteceğini söylemiş ama yobit'e dönüşle birlikte bende daha farklı bir algı oluştu. Sonuçta büyük yatırımcı kitlesi burada, borsa reklamının olmasından daha mantıklı bir şey olamaz. Burada aslında bu tarz bir algı oluşup, Binance'in de buraya imza reklamı vermeye başlaması lazım. Hatta yobitle beraber diğer borsalar da bu işe girişirse güzel olur. Örneğin; btcturk müthiş reklam bütçesine sahip, onun çok küçük bir kesimini buraya ayırarak, Türk topluluğuna imza giydirebilir. Varsa tanıdık ulaşıp iletsin  Cheesy

https://bitcointalksearch.org/topic/have-you-seen-yobits-new-signature-design-5211902
Bir üst postta da yazdım
Bunlar yine bir iş çeviriyor, bir yerlerden kural mural bulup millete ban negatif falan verdirelim derdinde!
Kampanya yöneticisinin sessizliği de hiç hayra alamet değil

Evet wolwoo senin yazdığını görmemişim. Aynen dediğin gibi, bir anda saldırı başlayabilir. Özellikle önce DT kullanıcılardan başlayacaklardır, böylece rakip olan baya bir kişiyi elemiş olurlar.

yaho geçmemiş yeinisine, açıklama da yapmamış, dolayısıyla ben eski imzayı giydim. 3 kuruş için yılların emeğini 3-5 çapulcu sürüsüne kaptırmaya gerek yok, kimleri kastettiğimi anlamışsınızdır Wink
legendary
Activity: 1316
Merit: 966
December 23, 2019, 11:58:47 AM
Yobit'i eski ve rekabeti arttıran bir borsa olduğu için seviyorum ama şu an imzanızda yazan 'BUY X10 AND EARN 10% DAILY' başlığı pek de hayra âlamet değil.
Eğer gerçekten imza katılımcılarını umursayan bir kampanya olsaydı sadece InvestBox'tan bahseder, tepki çekmeden imzayı devam ettirirdi ama 10% DAILY nedir?
Forumun Meta ve Reputation kısmında dönen tartışmaları sıkı bir şekilde takip etmenizi ve durum negatif yönde ilerlerse imzayı kaldırmanızı tavsiye ederim.
Yerinizde olsam InvestBox için imza taşımazdım, ponzi tanıtmak pek de cool bir hareket değil.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
December 23, 2019, 11:56:11 AM
İlginç kimse dememiş ama imzaların yobit olması ile birlikte tekrar cadı avı başlayabilir. Sonuçta bir önceki imza kampanyası çokta makul olmayan nedenlerle scam ilan edilerek herkes banlanmıştı. O yüzden yobit olmasına sevindim desem yalan olur.

Herkes biteceğini söylemiş ama yobit'e dönüşle birlikte bende daha farklı bir algı oluştu. Sonuçta büyük yatırımcı kitlesi burada, borsa reklamının olmasından daha mantıklı bir şey olamaz. Burada aslında bu tarz bir algı oluşup, Binance'in de buraya imza reklamı vermeye başlaması lazım. Hatta yobitle beraber diğer borsalar da bu işe girişirse güzel olur. Örneğin; btcturk müthiş reklam bütçesine sahip, onun çok küçük bir kesimini buraya ayırarak, Türk topluluğuna imza giydirebilir. Varsa tanıdık ulaşıp iletsin  Cheesy

https://bitcointalksearch.org/topic/have-you-seen-yobits-new-signature-design-5211902
Bir üst postta da yazdım
Bunlar yine bir iş çeviriyor, bir yerlerden kural mural bulup millete ban negatif falan verdirelim derdinde!

Evet wolwoo senin yazdığını görmemişim. Aynen dediğin gibi, bir anda saldırı başlayabilir. Özellikle önce DT kullanıcılardan başlayacaklardır, böylece rakip olan baya bir kişiyi elemiş olurlar.
legendary
Merit: 1657
December 23, 2019, 11:57:49 AM
Şu anda forum genelinde günlük 10% gibi gerçek dışı bir faiz oranı öneren InvestBox sistemine karşı çok büyük tepki var,

bunun açık bir ponzi olduğu ve bunun reklamını yapanların "tag"lenmesi gerektiği konuşuluyor, Yahoo bu negatif yargıları onaylar onaylamaz ben de çıkmayı düşünüyorum,

dikkatli olun arkadaşlar
legendary
December 23, 2019, 11:51:33 AM

Herkes biteceğini söylemiş ama yobit'e dönüşle birlikte bende daha farklı bir algı oluştu. Sonuçta büyük yatırımcı kitlesi burada, borsa reklamının olmasından daha mantıklı bir şey olamaz. Burada aslında bu tarz bir algı oluşup, Binance'in de buraya imza reklamı vermeye başlaması lazım. Hatta yobitle beraber diğer borsalar da bu işe girişirse güzel olur. Örneğin; btcturk müthiş reklam bütçesine sahip, onun çok küçük bir kesimini buraya ayırarak, Türk topluluğuna imza giydirebilir. Varsa tanıdık ulaşıp iletsin  Cheesy

Bir üst postta da yazdım
İngilizce bilen arkadaşlar sorarsa makbule gecer
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
December 23, 2019, 11:49:58 AM
Ne yalan söyleyeyim ümidi kesiyordum, hem imzaları güncellemişler hem havuzu doldurmuşlar. Yine şaşırttın yobit Cheesy

Personal text sabit kalmış galiba
Hem Cryptotalk hem yobit
Maaşa da zam yapsalar 😂👻

Aqualung hocam senin imza flama gibi çıkmış sol baştaki kısım, benim yamuk yumuk, yanlış mı yaptım acaba

Tamam düzelttim saolasın. Harbiden yobit oldu diye şimdi cadı avı falan başlatmazlar umarım birde Text de değişmesi lazım ama bakalım.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
December 23, 2019, 11:43:22 AM
imzayı yeniledim ben de. ama gündüz gün içi attığım postlar platforma işlemiş. imza değiştiğinde bu postları saymaması lazımdı, eski imzanın değişmesi için tolerans tanınmış sanırım
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
December 23, 2019, 11:32:04 AM

Herkes biteceğini söylemiş ama yobit'e dönüşle birlikte bende daha farklı bir algı oluştu. Sonuçta büyük yatırımcı kitlesi burada, borsa reklamının olmasından daha mantıklı bir şey olamaz. Burada aslında bu tarz bir algı oluşup, Binance'in de buraya imza reklamı vermeye başlaması lazım. Örneğin; btcturk müthiş reklam bütçesine sahip, onun çok küçük bir kesimini buraya ayırarak, Türk topluluğuna imza giydirebilir. Varsa tanıdık ulaşıp iletsin  Cheesy
legendary
December 23, 2019, 10:59:51 AM
İmzayı yeniledik ama mesajı atan yobit isimli üye, kampanya yöneticisinin açıklama yapması gerekmiyor muydu? Yarısı değiştirmiş yarısı eski imzada duruyor katılımcıların hatta yönetici bile eski imzayı kullanıyor hala.
Biraz dan dun gidiyor sanki bu imza olayı...Ödemeleri de kendimiz bakıyoruz, self moderation ilerliyoruz bakalım sonumuz ne olacak 🙂
Biri de şöyle yazmış:
"Burada kampanya katılımcıları tarafından sergilenen inanılmaz ahlaki esneklik. Ponzi / piramit şemasını teşvik etmek için kırmızı güven riskini almak istediğinizden emin misiniz?"

https://bitcointalk.org/index.php?topic=5188047.680
Ayparçası yazmış 😉
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
December 23, 2019, 09:51:43 AM
Bir iki ay daha verirlerse sorun yok. Kampanya daha da kısa sürebilir. Yeni imzada yer alan yazı hoş karşılanmayabilir, ponzi imajı var gibi görünüyor.
Ayrıca imza değişikliğini kampanya yöneticisi yerine Yobit'in duyurmuş olması da ilginç. İletişim konusunda sıkıntı yaşandığı konuşulurken konuya direkt Yobit'in mesaj atması farklı algılanabilir. Birkaç gün içerisinde daha net bilgi gelebilir bu konuyla ilgili.
legendary
Merit: 1657
December 23, 2019, 09:06:56 AM
Teşekkürler bilgilendirme için, bu da bir yöntem,

İmza Yobit'ken, personal text CryptoTalk.org kalırsa, Crypto Talk zaten Yobit'le özdeşleştiği için kendini anımsatmaya devam edecektir Yobit olarak devam etse bile...

DÜZELTME: InvestBox'ın bir ponzi düzeni olma ihtimali yüksek, o yüzden imzayı değiştirmeden önce dikkatli olmakta fayda var.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
December 23, 2019, 08:59:54 AM
Beyler demedi demeyin,  bu imza crytotalktan, yobite döndüyse yakında biter benden söylemesi, 1 ay ya da 2 ay veriyorum en fazla.  umarım yanılırım.

imzaları yenileyin   Aqualung89 un imza postu;

https://bitcointalksearch.org/topic/m.53418586
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
December 23, 2019, 07:46:07 AM
Ooo süper haber hemen çektik tabi Cheesy ister istemez temkinli yaklaşılıyor olması normal. Daha önce olumsuz çok şey yaşadık ödeme alma konusunda. Diğer forumun reklamını yapmak yerine borsanın reklamını yapmaya başladıysak bence de kampanya süresi uzayabilir. Foruma yaptıkları yatırım yetti, az da borsaya reklam çekelim de para kazanalım diyor olabilirler
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
December 23, 2019, 07:33:09 AM

Forumda baya bir üye var. Sonuçta bırakanlar olsa bile, yarın başka üyeler gelir. Kaldı ki bunu yapmak isteseler zaten limitli bir imza kampanyası da düzenleyebilirlerdi. Yani amacın üyelerin imzadan çıkması olduğunu sanmıyorum.

caz yapıyor boşa. iletişim sorunu var falan yazıp işin içinden çıkıyor, sanki adamı yetkili yapmamışlar gibi, hani sanki adamı sorumlu yapmamışlar gibi Smiley.  bence biraz daha sıkı tutması lazım bu işi, adamlarla konuşup, biz böyle durumlarda açık bilgi istiyoruz, ya da ben mesaj atınca cevap istiyorum desin. çünkü 100 kişi 200 kişiyi temsil ediyor orada, hem de karşılığını da alıyor baktığınız zaman.
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
December 23, 2019, 07:21:59 AM
Gayet güzel oldu bana kalırsa yakında yeni şartlar gelip sonrasında ödül miktarı değişebilir. bunlar elbette benim tahminlerim net bir şey yok. herkese hayırlı olsun güle güle harcayın.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
December 23, 2019, 07:12:03 AM
Ne yalan söyleyeyim ümidi kesiyordum, hem imzaları güncellemişler hem havuzu doldurmuşlar. Yine şaşırttın yobit Cheesy

Hem Cryptotalk hem yobit
Maaşa da zam yapsalar 😂👻

Aqualung hocam senin imza flama gibi çıkmış sol baştaki kısım, benim yamuk yumuk, yanlış mı yaptım acaba

Onunla alakalı bir açıklama yok ama madem cryptotalk iptal oldu onu da silsek iyi olur. Tamamen Yobit imzası olmuş çünkü artık. Yobit'e yazalım diyeceğim de 1 ay sonra ancak cevap gelir.
legendary
December 23, 2019, 06:55:10 AM

Hem Cryptotalk hem yobit
Maaşa da zam yapsalar 😂👻

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
December 23, 2019, 06:41:34 AM
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
December 23, 2019, 06:36:48 AM
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
December 23, 2019, 06:26:13 AM
Valla ilaç gibi geldi gene Cheesy Bir saf benim sanırım.Çekiyorum sonra bidaha  dokunmuyorum baya beklemek zorunda kalıyorum.Her gün müsait oldukça çekmek lazım.
Pages:
Jump to: