Herkes biteceğini söylemiş ama yobit'e dönüşle birlikte bende daha farklı bir algı oluştu. Sonuçta büyük yatırımcı kitlesi burada, borsa reklamının olmasından daha mantıklı bir şey olamaz. Burada aslında bu tarz bir algı oluşup, Binance'in de buraya imza reklamı vermeye başlaması lazım. Hatta yobitle beraber diğer borsalar da bu işe girişirse güzel olur. Örneğin; btcturk müthiş reklam bütçesine sahip, onun çok küçük bir kesimini buraya ayırarak, Türk topluluğuna imza giydirebilir. Varsa tanıdık ulaşıp iletsin
https://bitcointalksearch.org/topic/have-you-seen-yobits-new-signature-design-5211902
Bir üst postta da yazdım
Bunlar yine bir iş çeviriyor, bir yerlerden kural mural bulup millete ban negatif falan verdirelim derdinde!
Kampanya yöneticisinin sessizliği de hiç hayra alamet değil
Evet wolwoo senin yazdığını görmemişim. Aynen dediğin gibi, bir anda saldırı başlayabilir. Özellikle önce DT kullanıcılardan başlayacaklardır, böylece rakip olan baya bir kişiyi elemiş olurlar.
yaho geçmemiş yeinisine, açıklama da yapmamış, dolayısıyla ben eski imzayı giydim. 3 kuruş için yılların emeğini 3-5 çapulcu sürüsüne kaptırmaya gerek yok, kimleri kastettiğimi anlamışsınızdır