Pages:
Author

Topic: Yobit imzası hesaba para gönderme hk. - page 9. (Read 4380 times)

legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
December 23, 2019, 03:42:12 PM
şu x10 nedir diye bakayım dedim.Bildiğiniz binancede ki lending/stake sistemi gibi bir sürü coin eklemişler X10 da onlardan biri.Bu coinde yüzde 10 veriyor günlük.Bide aynı coinin yüzde 12 vereni var ama Yobitin kendi tokeninden de 10 tane tutman gerekiyor.Baktım yobitin kendi tokeninin tanesi 0.14 btc Cheesy Büyük ihtimal patlar. internette X10 aratıyorum ama pek bişey çıkmıyor.Fiyatta dump yiyor şuan.Almak isteyen falan varsa ya ciddi araştırsın yada uzak dursun arkadaşlar.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
December 23, 2019, 03:26:58 PM
Sıfır iletişim ile kafalarına göre birtakım değişikler yapmışlar ve bu gidişle pek de süreceğini sanmıyorum. Yah ile sözleşmeleri bitmiş, imza bu haliyle yürümez. Yobit biterse forumda mesaj atan üye sayısı yarı yarıya azalır, rütbe atlamak kolaylaşır. İmzadan sonra Türkçe bölüme tıklanma oranı %35 artmış.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
December 23, 2019, 03:21:21 PM
Yine ortalık karışmış yine toz duman olmuş. Yobit ne zaman bi atraksiyon'a girse forumda olay oluyor Cheesy
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
December 23, 2019, 03:12:55 PM
şu yukarıda alıntıladığım postta ne yazıyor, biraz muallakta gibi sanki? yaho'nun az önceki son açıklaması!

not: rica ederim danny Smiley
not 2: bitvest ne veriyordu Cheesy
legendary
December 23, 2019, 02:58:07 PM
Arkadaşlar şu eski imza kampanyasının kodlarını nereden buluyorsunuz.Sitede de yenilemişler kaldım ortada Cheesy Bir el atın bana.

https://bitcointalksearch.org/topic/yobitnet-signature-campaign-5188047
şurdan alabilirsin  Wink

Merakımdan soruyorum arkadaşlar: En son ödemenizi ne zaman aldınız? Yani günlük ya da haftalık mı yapılıyordu onu da bilmiyorum hiç katılmadığım için...
Kampanyadan ayrılan yok gibi bir şey neredeyse. Çoğunluk devam ettiğine kadar bir üçkağıt da yoktur diye düşünüyorum. Nedir şimdi son durumlar?
bugün mayış günüydü Cheesy normalde günlük alınıyor

Eyw wolwoo reis cankurtaran gibisin Smiley
legendary
December 23, 2019, 02:49:28 PM
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
December 23, 2019, 02:48:04 PM
Merakımdan soruyorum arkadaşlar: En son ödemenizi ne zaman aldınız? Yani günlük ya da haftalık mı yapılıyordu onu da bilmiyorum hiç katılmadığım için...
Kampanyadan ayrılan yok gibi bir şey neredeyse. Çoğunluk devam ettiğine kadar bir üçkağıt da yoktur diye düşünüyorum. Nedir şimdi son durumlar?
legendary
December 23, 2019, 02:47:12 PM
Arkadaşlar şu eski imza kampanyasının kodlarını nereden buluyorsunuz.Sitede de yenilemişler kaldım ortada Cheesy Bir el atın bana.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
December 23, 2019, 02:42:05 PM
Bu ponziden para alanlar var mı?
legendary
December 23, 2019, 01:59:36 PM
iki tane açıklama bekliyoruz, ortak bir açıklama da olabilir
1-forumda yetkili biri çıksın desin ki "bu ponzidir/değildir-uygundur/uygun değildir"
2-yahoo da "değiştirin/değiştirmeyin" demeli çünkü kendi yöneticisi olduğu kampanyada bir başkası "şunu şunu yapın" diyor

cryptotalk ya da sadece yobit reklamı olsa sıkıntı çıkmaz sanırım "10x" falan yazmadan
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
December 23, 2019, 01:16:14 PM
Önemli değil mesaj sayılması veya sayılmaması şu tam olarak netlik kazansın da. Eğer bu şekilde devam edilecek se o zaman iş yaş olur bakalım kampanya yöneticisi ne diyecek... Sanki yobit bilerek mi yaptı açıkcası şu anda kafa karışıklığı.

Cryptotalk konusuna forumun ağır topları açık açık yazmış bu riski alacak mısınız diye. Bu gece ya da yarın başlar bence kırmızı fontların ortaya çıkması Cheesy göz göre göre hesaplar elden gidecek, localdeki arkadaşların yeni imzayı silip eskisi ile beklemelerini tavsiye ederim. 20-30 lira fazla para kazanacaz diye bu riske hiç gerek yok. En azından bir süre beklemek lazım açıklama gelene kadar
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
December 23, 2019, 01:08:54 PM
Sıkıntılı bir durum. Böyle bir devam kampanyası düşünmemiştik tabi. Bu arada sanırım yeni imzayı giymeyenlerin mesajları şu anda sayılmıyor. Yeni imzayı giyip risk almak da bana mantıklı gelmiyor. Yeni kampanya arama zamanı gelmiş gibi Smiley

Önemli değil mesaj sayılması veya sayılmaması şu tam olarak netlik kazansın da. Eğer bu şekilde devam edilecek se o zaman iş yaş olur bakalım kampanya yöneticisi ne diyecek... Sanki yobit bilerek mi yaptı açıkcası şu anda kafa karışıklığı.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
December 23, 2019, 01:01:06 PM
Kampanya yöneticisi açıklama yapmadan imzanızı değiştirmeyin. Şu durumda beklemek en iyisi.
Eğer Yobit bunu yahoodan habersiz yaptıysa büyük ihtimalle yolları ayrılır. Kampanya da son bulur gibi geliyor bana.
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
December 23, 2019, 12:42:23 PM
Sıkıntılı bir durum. Böyle bir devam kampanyası düşünmemiştik tabi. Bu arada sanırım yeni imzayı giymeyenlerin mesajları şu anda sayılmıyor. Yeni imzayı giyip risk almak da bana mantıklı gelmiyor. Yeni kampanya arama zamanı gelmiş gibi Smiley
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
December 23, 2019, 12:32:38 PM
oooo imzanızı görüp böbreğimi sattım arkadaşlar. böyle bir kazanç ile 1 ay sonunda 3 böbrek sahibi olmam kesin gibi. yobit, yine yılan hikayesine dönen işlere başlamış. tam, ne zaman ben de yobit'e katılsam mı desem bir bok yiyor bu herifler. sizler de dikkatli olup gelişmeleri arkadaşlara bildirin ki toplu olarak canınız yanmasın.
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
December 23, 2019, 12:31:05 PM
Günde yüzde 10.
7 günde 2x demek.

1 ayda 16x demek. Bunu nasıl vaat ediyorlar? Yobit parayı toplayıp götürecek herhalde.
benim anladığım X10 asset alcan, investbox da min 10k investment yapcan günlük %10 faiz verecek.
X10 şuan 22sat satış 23sat alış fiyatında.
bakalım yarın ve sonraki günlerde nasıl bi ivme çizecek?
belki taze bok misali bir süre yükselir ama 1sat a yönelmesi fazla sürmez sanırım

model dediğin gibi kurulduysa ponziye benzemiyor da değil yani  Grin ben imzamı değiştirmeyim de gittiği kadar böyle gitsin Cheesy
legendary
December 23, 2019, 12:25:50 PM
If yahoo62278 stops managing the campaign, it's open for all shitposters again, and spammers with farmed accounts won't care if they're promoting a likely scam.
Until theymos bans their signature again.
it sounds like a ponzi scheme, and I doubt that Yahoo would willingly put his name to it. I haven't looked into it yet, but if this is what it seems it pretty much confirms the moral stand point of Yobit, and again if it is confirmed to be a ponzi scheme I'd personally urge everyone to stop using their exchange immediately. Ponzi's don't work, and aren't a good business model. Users will eventually get hurt, and its got to at least be questioned whether they are going to be paying early "investors" with exchange money.

Welsh isimli Staff yukarıda düşüncelerini yazmış, pek de sıcak bakmadığını söylemiş galiba...
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
December 23, 2019, 12:24:16 PM
Günde yüzde 10.
7 günde 2x demek.

1 ayda 16x demek. Bunu nasıl vaat ediyorlar? Yobit parayı toplayıp götürecek herhalde.
benim anladığım X10 asset alcan, investbox da min 10k investment yapcan günlük %10 faiz verecek.
X10 şuan 22sat satış 23sat alış fiyatında.
bakalım yarın ve sonraki günlerde nasıl bi ivme çizecek?
belki taze bok misali bir süre yükselir ama 1sat a yönelmesi fazla sürmez sanırım
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
December 23, 2019, 12:06:05 PM
Günde yüzde 10.
7 günde 2x demek.

hero member
Activity: 1680
Merit: 529
December 23, 2019, 12:05:35 PM
Şu anda forum genelinde günlük 10% gibi gerçek dışı bir faiz oranı öneren InvestBox sistemine karşı çok büyük tepki var,

bunun açık bir ponzi olduğu ve bunun reklamını yapanların "tag"lenmesi gerektiği konuşuluyor, Yahoo bu negatif yargıları onaylar onaylamaz ben de çıkmayı düşünüyorum,

dikkatli olun arkadaşlar

Öyle yapmak da fayda var yahooda değiştirmedi belki de çıkacak sanırım zaten konuya yobitin mesaj atması da hayra alamet değildi. Direk banlanma imkanı ilk önce taglandıktan sonra olabilir gibi duruyor.

Edit: İmzayı değiştirdim ama değiştirmek yine de bir şey kazandırmasa bile en azından belki netleşene kadar bu durum böyle kalması daha iyi.
Pages:
Jump to: