Pages:
Author

Topic: Yobit imzası hesaba para gönderme hk. - page 7. (Read 4380 times)

legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
December 24, 2019, 10:38:40 PM
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5188047.760

imzalar değişti
dileyen katılabilir

Tamamdır şimdi imza meşru hale geldi, buna kimse itiraz edemez, bence 100% ok bir reklam şu anki format,

gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz kampanyaya devam etmek için.
legendary
Merit: 1148
December 24, 2019, 05:56:44 PM
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5188047.760

imzalar değişti
dileyen katılabilir
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
December 24, 2019, 03:48:03 PM
Ben asıl bu yobitçileri anlamıyorum. Kardeşim niye forumla tartışmaya bu kadar meraklısınız ki? Yine reklamını yap ama 10x-20x yazmada, böyle bir hizmetimiz var de ya da siteye yönlendir, orada slider yap.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
December 24, 2019, 02:10:31 PM
I don't understand which signature we should use...

Senior one starts with 2x center tags and on the site it has only 1: https://yobit.net/en/signature/details/
Not going to matter soon. I'm waiting for new codes to be sent to me.

Anladığım kadarıyla yahoo görüşmüş sanırım yeni imza kodları gelecek herhalde ben öyle anladım tam olarak. Neyse inşallah bu konuda kapanır burada.
legendary
December 24, 2019, 01:11:41 PM
Ya abi bu feedback niye çalışmıyor? Herifin birine red verdim, önce o bana verdi, baktım şimdi suchmoon da neutral vermiş, ben de iade edecem, kodumun submit tuşu kayboluyor. Mobilim ondan mı?
Hah telefonu yan çevirince geliyor  Cheesy
20-30 kişiye üşenmeden tek tek feedback vermiş. bu kişiler şu an yenilenmiş imzayı taşıyanlar mı yoksa  gözüne kestirdiklerine mi vermiş?
Bakmadım üstad
köpek gibi üşüştüler üstüme
Yazana yazıyorum aq😂😎👍🏻basıyorum kırmızıyı acı biberi
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
December 24, 2019, 01:04:16 PM
Ya abi bu feedback niye çalışmıyor? Herifin birine red verdim, önce o bana verdi, baktım şimdi suchmoon da neutral vermiş, ben de iade edecem, kodumun submit tuşu kayboluyor. Mobilim ondan mı?
20-30 kişiye üşenmeden tek tek feedback vermiş. bu kişiler şu an yenilenmiş imzayı taşıyanlar mı yoksa  gözüne kestirdiklerine mi vermiş?
legendary
December 24, 2019, 12:39:25 PM
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
December 24, 2019, 11:59:34 AM
globalde investor based games diye bir başlık vardı. foruma ilk başladığım zamanlarda oradaki bi kaç servis ile bitcoin katladığım da oldu, yatırımı kaybettiğim de oldu. forum yönetiminin yobitteki investbox olayını bu yönüyle investor based olarak değerlendireye alırsa bi sakınca yok ama o servisler de yobit in bu olayı da bariz açık açık ponzi sistemi.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
December 24, 2019, 09:29:12 AM
her şey ok, yobit imzasi bildiğiniz fiyasko.
ama bunun fiyasko olduğunu soyleyen insanlar mixer imzasi taşıyor.
yani cool değil be kardeşim? bu ikiyuzlulukten rahatsiz olan yok mu harbiden?
ben bunu soyledim diye ban gelir, neg gelir artik pek de umurumda değil.
3-5 kisi forumdan ekmek yiyecek diye normal insanlari samar oglanina çevirdiler.
forum kendi kaybeder, imza mimza umurumda değil 30 sene sonra katiyla bozacağim Bitcoinler var zaten.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
December 24, 2019, 09:03:38 AM
Tepki olarak tüm Türk local bölümü imzayı giysin Hacılar o zaman. Şaka tabii ki de siz yine de dikkatli olun. Ben son kez yazayım buraya. Hicbirinizin sonradan üzülmesini istemem biliyorsunuz.

@kalemder, hocam şu kadın pazarlayan projeyi söylesene bir şey deneyeceğim:))
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
December 24, 2019, 08:36:29 AM
Cadı avı bitene kadar globalde yazmayın. Bunlar herseyi yapar. Burda kardeş kardeş takılın. Forumun en uzun devam eden imza kampanyaları kumarhane ve mixer siteleri. Mixerı kim kullanır? o zaman götü yiyorsa onada negative atsınlar.
legendary
December 24, 2019, 08:24:04 AM
Valla ortalık karıştı, Wolwoo'yu dik duruşu için kutluyorum,

işin ticari boyutuna gelirsek, şimdi mesajlar gözüküyor ama bir BTC kazanımı olmamış gibi görünüyor Yobit panelinde,

acaba sistemde bir hata mı var, şu anda yeni imzayı takıp da ödeme alabilen var mı acaba ?..
Üstad yeni imzayı giyersen veriliyor bounty
Yalnız 5 mesaja 1 vermişler, galiba dün giymedim diye. O 5 mesaj sayılırken giymiş olman gerekiyor, ben öyle anladım
Yeni imzayı giyenler yarın tam ödeme alır.

kimseyi zor durumda bırakmak istemem. Dileyen katılır dilemeyen uzak durur ama herkes katılırsa hiç bir şey yapamazlar. Parayı veren düdüğü çalar, riski alan da parayı alır.
Öpüyorum hepinizi 😘😎
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
December 24, 2019, 08:22:30 AM
theymos buna el atar mı bilmiyorum ama sistemin tamamen elden geçirilmesi gerek diye düşünüyorum.

Aslında olması gereken şey şu: Bounty yöneticileri kampanyalara adam alırken, aldığı negatiflerin doğruluğuna yanlışlığına bakması gerekir. Gerekirse kişiye sorması gerekir. Ona göre bir yargıda bulunmalıdır.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
December 24, 2019, 08:07:57 AM
İmzayı giydi diye birisine negatif veriliyorsa o negatifi veren kişiden şüphe duyarım. Bunu yapan DT üyeleri bambaşka kafalardalar zaten, yukarıda bahsedilmiş. Ne ico'ların imzalarını gördü bu gözler. Onlara negatif verilmezken şimdi bir borsanın imzasını taşıyınca negatif vermek absürtlükten başka bir şey değil. DT sistemi malesef çürümüştür kokuşmuştur. theymos buna el atar mı bilmiyorum ama sistemin tamamen elden geçirilmesi gerek diye düşünüyorum.

Konu nerden nerelere geldi. DT'ler bu şekilde devam ettiği sürece de bu devran böyle gider...
legendary
Merit: 1657
December 24, 2019, 07:58:06 AM
Valla ortalık karıştı, Wolwoo'yu dik duruşu için kutluyorum,

işin ticari boyutuna gelirsek, şimdi mesajlar gözüküyor ama bir BTC kazanımı olmamış gibi görünüyor Yobit panelinde,

acaba sistemde bir hata mı var, şu anda yeni imzayı takıp da ödeme alabilen var mı acaba ?..
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
December 24, 2019, 07:57:59 AM
@Kalemder çok haklı bir yazı yazmış. Keşke cadı avına çıkmaktan vazgeçse insanlar. Airdroptan tutun gamblinge neredeyse her şey yalan zaten. Bu kampanya olmasa forum çok daha sessiz kalmış olacaktı, aynı şartlar ile devam etseydi çok daha iyi olurdu ama sonuna geldik Smiley
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
December 24, 2019, 07:42:14 AM
Kumar reklamından tutunda, fuhuş ticareti yapan coinlerin bile reklamları yapıldı. Televizyonda çıkan reklamlardan kanal mı sorumludur yoksa reklamı veren firma mı?

Yobit imzası için diyecek bir şeyim yok. Adamlar reklamlarını yapıyor. Scam mi scam o kesin. Bunlar başka konularda anlatılır. Ya bütün kumar reklamlarını keseceksin yada sallamayacaksın. Yanlış varsa doğrusunu başka konuda ifade edeceksin. Yine de forumda belirli 3-5 dt üyesi ne diyorsa diğerleri onun arkasına takılıyor hindi gibi.

İmza taşıdı diye bir adama negatif verilmez! Negatif, dolandırıcılık durumlarında ve somut olaylar karşısında verilebilir. Bir kampanyanın reklamını imzasında gösterdi diye negatif verilmez. Veren olur mu olur ama doğru değil. O verilen negatifi bounty yöneticilerinin dikkate almaması gerekir.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
December 24, 2019, 07:20:13 AM
Şu anda dt ler kafalarına göre bir anda negatif trust basamazlar. Bu bildiğin kalleşlik olur kısacası daha hala daha sonuçlanabilmiş bir şey yok kaldı ki vispilio dediği gibi belki text deki yazıyı değiştirseler bile bu iş çözülür eskiden neler neler gördük imzalarda fortunajack de yapıyordu bunu gambling sitesi diye yapabilirmi hayır yok öyle bir şey.

1xbet yaptı hatta imzayı giyenler bonus falan dağıtıyordu eskiden. Tabi bu belirli bir süre oldu sonra adminler olayı değiştirdi. Daha bunun gibi bir çok site vardı açıkcası o yüzden bakalım.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
December 24, 2019, 06:44:24 AM
Beyler negatif trust vermeye başladılar, şimdilik dt ler vermiyor, ama full memberlar sr lar vermeye başladı. heralde para aldılar bunlar milleti boyamak için,  çok kişi boyanırsa, bu sefer dt2 ler dt1 ler de veremeye başlar.

yani önden bir posta adam yolluyorlar profilleri boyuyor. sonra duruma göre gerisi gelirse bunlarda işin içine girer direk olarak. büyük ihtimalle böyle bir plan içerisindeler.

DT'ler vermedikçe sıkıntı yok. Negatif yiyene biz de pozitif destek atarız denge bulurlar.
Ancak bu olay sıkıntı. Yobit'de problem var diğerleri çok temiz demek akıllıca değil. Ve maalesef olay buna döndü. Burada yobit dışında onlarca imza gördüm Yobit'den daha kötü, scam, exit scamlar...
Örneğin en son Cobinhood var mesela. Burada aylarca imzası taşındı. Adamlar exit scam'cı çıktı.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
December 24, 2019, 06:39:23 AM
Beyler negatif trust vermeye başladılar, şimdilik dt ler vermiyor, ama full memberlar sr lar vermeye başladı. heralde para aldılar bunlar milleti boyamak için,  çok kişi boyanırsa, bu sefer dt2 ler dt1 ler de veremeye başlar.

yani önden bir posta adam yolluyorlar profilleri boyuyor. sonra duruma göre gerisi gelirse bunlarda işin içine girer direk olarak. büyük ihtimalle böyle bir plan içerisindeler.
Pages:
Jump to: