Pages:
Author

Topic: Yobit imzası hesaba para gönderme hk. - page 8. (Read 4380 times)

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
December 24, 2019, 05:48:38 AM
2 saat uyudum kalktım hemen meydanı boş bulup yazmışlar diğer tarafta 🤔fırsat buldukça yazarım, cepten zor oluyor, sevgiler
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
December 24, 2019, 04:28:18 AM
Şu an son durumda imzayı değiştirmeyenlere ödeme yok mu? Eski imza ile devam edilirse ödeme verilmiyor yeni imza zorunlu mu koşuluyor?
Yahoo'dan habersiz Yobit hesabının bu yeni imzayı vermesi zaten hoş değildi. Sorun çözülür mü bilmem ama yahoo da sıkılmış gibi bu durumdan. Yakında bırakabilir ya da şartları düzenleyip devam ettirebilir. O da bu işten kazanç sağlıyor sonuçta.

Yahoo imzayı düzenlemiş ama şu an ki durum muallak hala daha. Evet yeni imza giyilmez ise mesajlar sayılmıyor şu işe bak arkadaş adamlar forumun sanki polisleri gibi her şeye karışıyorlar ulan arkadaş herifler yapmış bir şey bunu göz göre sen girip kabul edersen bu senin işin hemen bir ponzi şemasıdır scamdır negatifleri basarız falan bu adamlar hakikaten kendilerini bir şey sanıyorlar.

Lan siz işinize bakın siz kazanıcaksınız diye bizim üç kuruşumuza göz dikmeyin. Hep aslında admin yüzünden çok fazla yüz vermekten bunlar oluyor aslında. Gittiği yere kadar arkadaş bu arada wolvoya da katılıyorum hak veriyorum aslında bir yerde hiç ses çıkarmadıkmı bunlar çok fazla yüz buluyorlar. Phı bu arada sana değil laflarım. Smiley

sr. member
Activity: 840
Merit: 300
December 24, 2019, 03:43:04 AM
https://bitcointalksearch.org/topic/m.53425910

şuna biraz destek atar mısınız beyler adam işi moderatörlerden çıkardı, kendiniz sorumluluk alın diyor, ileride bu sizin sorumluluğunuzdu moderatörlerin, yahoonun değil diyecekler.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
December 24, 2019, 02:36:46 AM

öl de ölelim üstad sendeki cesareti görünce yardırasım geldi.
Hasan Tahsin gibi sıktın ilk mermiyi işgal kuvvetlerine.
dayanamadim attim kafayı, kara para akladıklarının da altini çizdim.
herkes ayagini denk alsın Grin
red atarlarsa da böyle forumun düzenini sikeyim, bana koymaz.
kimse millete ne yapacağini diretemez, hele bunlar asla.

Sanırsın millet unicef imzası taşıyor.

ben bu çifte statüye karşıyım işte abi Grin
kara para aklayan adamlar millete ne yapacağını söyleyemez.
kendi uçağimizi yapip (planör) bunların inine alçak uçuş yaparız.
radar bile yakalayamaz bizi.
wolwo gibi 2-3 kişi daha lazım, sefere çıkacağız.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
December 24, 2019, 02:33:32 AM
Sanırsın millet unicef imzası taşıyor. Ulan dolandırıcı olmayan imzamı var? Cadı avı yapıyorlarmıs ulan yobit su kampanyayı yapmasa forum siki tutmuştu, şu imza sayesinde hareketlendi localde 10 kişi ya vardı ya yoktu. forumun yobit öncesi ve sonrası ziyaretci sayısını çıkarabilcek biri varmı mesela son 6 ay foruma giris sayı grafiği? boru gibi dildo cıkacaktır eminim.
bırakın millet 3-5 kuruş para kazansın. Reklama tıklayıp kazıklanacak kadar gerizekalıysa o onun bileceği iş. İnstagramda dönen satış reklamlarının %80i dolandırıcı. o zaman instagramada girmesin yavsaklar.
legendary
December 24, 2019, 01:44:11 AM
legendary
December 24, 2019, 01:42:01 AM
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
December 24, 2019, 01:39:49 AM
Şu an son durumda imzayı değiştirmeyenlere ödeme yok mu? Eski imza ile devam edilirse ödeme verilmiyor yeni imza zorunlu mu koşuluyor?
Yahoo'dan habersiz Yobit hesabının bu yeni imzayı vermesi zaten hoş değildi. Sorun çözülür mü bilmem ama yahoo da sıkılmış gibi bu durumdan. Yakında bırakabilir ya da şartları düzenleyip devam ettirebilir. O da bu işten kazanç sağlıyor sonuçta.
legendary
December 24, 2019, 01:31:14 AM
Hocam bak pundix sana aylık %7 veriyordu ki sonradan bu oran % 3 civarı olarak guncellenmisti. Günlük % 10 veriyorum denilen şey çöpün daniskasidir.

koşullar sana bu rakamı tolere ettirdi biliyosun di mi Grin
aslinda %7 aylik ile %10 günlük arasında hiçbir fark yok (rakamlara takilma 10luk basamak, insanlarin 10 parmaği olduğu için uydurduğu bir sistem, yani mat denilen kavram bile baştan aşağı insan işi)
her ikisinde de elindeki coin orani, bir başka diğer günle ayni kalir.
sonuçta ne kazanir ne kaybedersin, coin enflasyona uğrar.
Yobit zaten coinin enflasyona ugramayacagini iddia etmiyor, %10 daha shitcoin vericem diyor.

benim artik kabullenemediğim tek nokta, kara para aklayan, gambling sitesi tanitan oçlarının ‘ETİK ADAM’ rolü oynaması... İşte katlanamadiğim tek nokta bu yoksa Yoshit imzasi batsa ne ciksa ne ben tasımıyorum bile.

ulan wolwo delisin melisin ama en haklimiz sensin bro, yarim ingilizce ile adamların içinden geçmişin tam olsa piyasada adam birakmazsın.
gün geçmiyorki bu aptal DT üyelerinin ‘saçma’ kurallarina bir yenisi eklenmesin.
bunlar bir kampanyayi kendileri menajer değil diye yasaklatıp, kendi adamları menajer olunca legal kabul eden adamlar.
yani yobit bunların mamasını verdiği an, bunların sesi kesilir.
pu amk böyle forum düzeninin, işimiz gücümüz yok bu 50 iti besleyeceğiz.
her şey bunların istediği gibi olacak, para bunlara ve düzenbaz gruplarına akacak.

scam mista bilmem ne
ahahahhahaa Grin
amkdum alternatif kriptoparalarinin kaçı scam değil?
dogruyu soylemek gerekirse, %99.99’u değil %100’u scam.
ether dahil bir boka yaramayacaklar ama Bitcoin hep varolacak, düşse bile.
bu ne çocuk bakicisi gibi millet imzasinda ne tasidigini bunlara soracak.
ulan yatirim yapan adamin akli yoksa zaten, gunluk %10 veren bir coini satin aliyosa
ben onun beynini zkeym, senin cebinde para durmaz zaten.
hadi eyv.

not: kişisel sitemdir, sozlerim ne gospi’ye ne de baska bir Türk üyeye.
edit: küfrün dozu azaltıldı.
edit2: üzgünüm ethereum seni seviyorum, sinir anıydı sevgilim.
legendary
December 24, 2019, 01:26:34 AM

Wolwoo net söylüyorum hemen çıkar hemen, konuyu da sil. Çünkü scam. Scam i savunursan büyük rezillik çıkar. Eski güveninin hepsini kaybedersin.  

Eski işlerin ayrı bu ayrı bu scam. Yahoo işin içinden sıyrılır bütün iş sana kalır 30 tane dt den negatif yersin. Direk olarak konuyu açıklama yapmadan sil imzayı değiştir.  

teşekkürler üstad beni düşündüğün için ama bunlardan bıktım usandım artık
aptal-moron vs dediler, biz bildiğimizi yapalım da sonucu neyse katlanırız,
admin çözer bu işi, scam-ponzi derse çıkartırım ya da ne yapıyorlarsa yapsınlar
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
December 24, 2019, 01:21:28 AM

Wolwoo net söylüyorum hemen çıkar hemen, konuyu da sil. Çünkü scam. Scam i savunursan büyük rezillik çıkar. Eski güveninin hepsini kaybedersin.  

Eski işlerin ayrı bu ayrı bu scam. Yahoo işin içinden sıyrılır bütün iş sana kalır 30 tane dt den negatif yersin. Direk olarak konuyu açıklama yapmadan sil imzayı değiştir.  

Konuyu onlar archive yapmadan hemen sil. Silinmiyorsa içeriği sil delete yaz kitle.   Bu baş bir olay bu scam bu başa büyük bela. DT adam scam dolandırıcılık savumanamaz hemen sil
legendary
December 24, 2019, 12:31:27 AM
Hocam bak pundix sana aylık %7 veriyordu ki sonradan bu oran % 3 civarı olarak guncellenmisti. Günlük % 10 veriyorum denilen şey çöpün daniskasidir. Bugün Türk lirasına bile bu faiz yok hatta dünyanın hiçbir yerinde böyle bir oran yoktur. İsterse 1 BTC koy ben sana günlük %1 ltc, eth, xrp ve daha nice baba koin vereyim desin. (zaten sürdürebilirligi olmaz)
5 sene önce 1 dolar, 2,5 TL idi. Şimdi ise 6 TL o zaman en büyük scammer TL:))
BTC 20 bin dolardı şimdi 7 bin dolar. O zaman tüm piyasaya ponzi, scam mi diyelim. Yanlışı yanlışla düzeltmek olmaz.

Ben senin imzadan bir şeyler kazanmani neden istemeyeyim, tam tersi ekonomik olarak biz Türkler forumun geri kalanından daha kötü durumdayiz. Bizdeki herkes keşke yobit kampanyasından aylık 5000 TL kazansa ama bu işte sıkıntı var. Bırak olayları uzaktan takip edip ona göre pozisyonunu al. Daha sonra başka konularda haklı olduğunu savunman zorlasabilir. Benim düşüncem bu. Umarım yanlış anlamiyorsundur. Şurada 3-5 kişiyiz zaten, ileride küsüp gitmeni istemem.

üstad sana demedim zaten, hased olanlar diğer tarafta Wink ben de zaten "gidin, evi arabayı satın X10 alın" demedim, alt tarafı bir reklam, ha ilerde 1000 satoshi olursa da bilemem Grin Cheesy
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
December 24, 2019, 12:26:33 AM
Hocam bak pundix sana aylık %7 veriyordu ki sonradan bu oran % 3 civarı olarak guncellenmisti. Günlük % 10 veriyorum denilen şey çöpün daniskasidir. Bugün Türk lirasına bile bu faiz yok hatta dünyanın hiçbir yerinde böyle bir oran yoktur. İsterse 1 BTC koy ben sana günlük %1 ltc, eth, xrp ve daha nice baba koin vereyim desin. (zaten sürdürebilirligi olmaz)
5 sene önce 1 dolar, 2,5 TL idi. Şimdi ise 6 TL o zaman en büyük scammer TL:))
BTC 20 bin dolardı şimdi 7 bin dolar. O zaman tüm piyasaya ponzi, scam mi diyelim. Yanlışı yanlışla düzeltmek olmaz.

Ben senin imzadan bir şeyler kazanmani neden istemeyeyim, tam tersi ekonomik olarak biz Türkler forumun geri kalanından daha kötü durumdayiz. Bizdeki herkes keşke yobit kampanyasından aylık 5000 TL kazansa ama bu işte sıkıntı var. Bırak olayları uzaktan takip edip ona göre pozisyonunu al. Daha sonra başka konularda haklı olduğunu savunman zorlasabilir. Benim düşüncem bu. Umarım yanlış anlamiyorsundur. Şurada 3-5 kişiyiz zaten, ileride küsüp gitmeni istemem.
legendary
December 24, 2019, 12:05:45 AM

üstad gördüm ve arttırıyorum Cheesy Wink bunda da kazanç diye birşey yok sadece coin veriyor fazladan
ha pundiX ayda % bilmem kaç veriyor, bunlar günde veriyor yüzdeliği ki extra şartları var ve zor yani, pundiX 200 satoshileri geçti bir daha gördü mü oraları? yok ama kazanan kazandı o aralar...
reklam yapıyor adamlar alan malan yok zaten, bunlar da iş olsun diye milletin 3 kuruş alacağına ket vurmaya çalışıyorlar.. zaten bugün 1 post sayılmış  Cry

İmzadaki "günlük 10%" ibaresini değiştirseler olay çözümlenecek aslında,

daha makul ve rasyonel bir text koysalar, zaten birçok altcoin'in yaptığı staking / interest rate uygulamasına benzer bir sistem InvestBox,

meşru ifadelerle reklamının yapılmasında sorun çıkmamalı diye düşünüyorum.

üstad 10x token adı daha doğrusu "X10", özelliği de %10 verilmesi günlük, cingöz recai gibi lakap koymuşlar token'a  Grin"şaaak bi 10milyar dolar daha, bi 10 milyar dolar daha satarım"

1xbet reklamı gibi...
legendary
Merit: 1657
December 23, 2019, 11:59:47 PM

üstad gördüm ve arttırıyorum Cheesy Wink bunda da kazanç diye birşey yok sadece coin veriyor fazladan
ha pundiX ayda % bilmem kaç veriyor, bunlar günde veriyor yüzdeliği ki extra şartları var ve zor yani, pundiX 200 satoshileri geçti bir daha gördü mü oraları? yok ama kazanan kazandı o aralar...
reklam yapıyor adamlar alan malan yok zaten, bunlar da iş olsun diye milletin 3 kuruş alacağına ket vurmaya çalışıyorlar.. zaten bugün 1 post sayılmış  Cry

İmzadaki "günlük 10%" ibaresini değiştirseler olay çözümlenecek aslında,

daha makul ve rasyonel bir text koysalar, zaten birçok altcoin'in yaptığı staking / interest rate uygulamasına benzer bir sistem InvestBox,

meşru ifadelerle reklamının yapılmasında sorun çıkmamalı diye düşünüyorum.
legendary
December 23, 2019, 11:26:20 PM
@wolwoo yanlışın var hocam bu sefer. Kumar ya da ieolarda sana kimse şu kadar kazanacaksın demiyor. Riski bilerek olaya girisiyorsun. Eski bir kumarbaz olarak kaybedecegimi bilerek giriyorum. Ama bu x10 tam anlamıyla saçmalık. Yani sana günlük su kadar kazanç vereceğim diyor ama gün sonunda elindeki para büyük ihtinalle daha az olacak. Ay sonunda miktar olarak artan paran satoshi ya da dolar karşında azalmış olacka. Bunu oraya da yazardım ama sana cephe almış gibi gözükmek istemiyorum. Bence olayları kişisel algılama ya da muhaliflik  Smiley için yapma. Bir daha düşün bu yazdıklarımı.

reklam yapıyor adamlar alan malan yok zaten, bunlar da iş olsun diye milletin 3 kuruş alacağına ket vurmaya çalışıyorlar.. zaten bugün 1 post sayılmış  Cry
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
December 23, 2019, 11:20:16 PM
@wolwoo yanlışın var hocam bu sefer. Kumar ya da ieolarda sana kimse şu kadar kazanacaksın demiyor. Riski bilerek olaya girisiyorsun. Eski bir kumarbaz olarak kaybedecegimi bilerek giriyorum. Ama bu x10 tam anlamıyla saçmalık. Yani sana günlük su kadar kazanç vereceğim diyor ama gün sonunda elindeki para büyük ihtinalle daha az olacak. Ay sonunda miktar olarak artan paran satoshi ya da dolar karşında azalmış olacka. Bunu oraya da yazardım ama sana cephe almış gibi gözükmek istemiyorum. Bence olayları kişisel algılama ya da muhaliflik  Smiley için yapma. Bir daha düşün bu yazdıklarımı.

Edit: yazdım ulen. Seni seven dostun.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
December 23, 2019, 11:18:14 PM
Yobit imzası ayağına forum epey hareketli idi ama şuan eski hareketlilik yok. Bitti mi yoksa yine 5 post devam mı. Benim imza az ama sürekli olduğu için akıyor yine de. TierA da olsam durum daha farklı olurdu.
legendary
legendary
Activity: 1316
Merit: 966
December 23, 2019, 04:33:12 PM
şu x10 nedir diye bakayım dedim.Bildiğiniz binancede ki lending/stake sistemi gibi bir sürü coin eklemişler X10 da onlardan biri.Bu coinde yüzde 10 veriyor günlük.Bide aynı coinin yüzde 12 vereni var ama Yobitin kendi tokeninden de 10 tane tutman gerekiyor.Baktım yobitin kendi tokeninin tanesi 0.14 btc Cheesy Büyük ihtimal patlar. internette X10 aratıyorum ama pek bişey çıkmıyor.Fiyatta dump yiyor şuan.Almak isteyen falan varsa ya ciddi araştırsın yada uzak dursun arkadaşlar.

Bunu Binance'deki lending/staking sistemi ile bir tutmak tam olarak doğru olmaz.
Bir kripto parayı lending işlemine soktuğunuzda bir başkasına P2P (borsadan borsaya değişebilir) olarak borç vermiş olursunuz.
Staking işlemi ise PoW'daki madenciliğe benzer, sayıya bağlı olarak ağda kararları etkileme hakkına sahip olursunuz bunun için de ağ tarafından ödüllendirilirsiniz.
Bana kalırsa InvestBox olayına hiçbir şekilde yatırım yapmayın ve YO token satın almayın, X10 olarak bahsedilen token pre-mined olduğu için kolaylıkla günlük %10 dağıtılıyor.
Pages:
Jump to: