Pages:
Author

Topic: Yobit imzası hesaba para gönderme hk. - page 2. (Read 4380 times)

hero member
Activity: 1680
Merit: 529
January 24, 2020, 03:12:54 PM
Açıkcası üzüldüm desem yeridir damlaya damlaya iyi geliyordu ben etheri biriktiremedim bir nevi harçlık gibi kullanıyordum çalışmadığım zaman iyi oluyordu yapacak bir şey yok. Allahtan işe başladık tekrardan bu iyi oldu. İnşallah bunun gibi ama uzun soluklu bir kampanya çıkar.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
January 24, 2020, 01:21:27 PM
Ne guzel gelıyordu her gun be uzdu, hos baslarda gunluk 3-5 dolar ıcın post mu atıcam dıyordum ama her gun btc olarak yatırmaları guven vermelerı sebebıyle hosuma gıttı devam da ettım, tekrar olur umarım, yıne gırerız.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
January 24, 2020, 10:53:12 AM
yahoo mesaj atmış konuya

Just an FYI, balance appears to be empty again. I have messaged the owners and I am currently waiting on a response. It's early morning where they are I assume, so it will be a few hours before someone responds.

I'll let everyone know when I get a response.

Havuz boşaldı sordum bekliyorum şimdilik diyor. Bilgilerinize.

Ekleme: Dün geceden 1 mesajım sayılmış, şimdi meşhur butona tıkladım aktardı, sorun yok gibi görünüyor ama yahoo neden böyle bir açıklama yaptı ya da yobit hemen doldurdu mu bilmiyorum.

gene aksaklıklar başladı, yakında bitebilir, ben bu kadar süreceğini tahmin etmiyordum gene baya sürdü. ama eninde sonunda biteyecek buna da hazırlıklı olmak lazım. en nihayetinde yobit bu. Smiley bir de yobite karşı forumda olan düşmanlıklarda sıkıntılı, her türlü saldırı oluyor.
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
January 24, 2020, 10:39:22 AM
Everly Brothers - Bye Bye Love şöyle uğurlamak istedim. iyi kötü para kazandık. sebep olan, bilgilendirme yapan ve konuyu açan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
January 24, 2020, 10:36:11 AM
Yobit'in YoDollars airdropunun ocak sonu biteceği konuşuluyordu. Demek ki imzayı da aynı tarihte sonlandırma kararı almışlar. Beki ilerleyen zamanda farklı bir airdrop için tekrar kampanya başlatabilirler... Cryptotalk sitesinde devam edecek denmiş ama oranın da local forumu yok zaten. Ayrıca şimdiye kadar üye olmayıp da rütbe yükseltmeyenler yararlanamayacak oradan.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
January 24, 2020, 10:11:58 AM
Cryptotalk/YoBit imzasi 27 Ocakta bitiyormus, bu imza kampanyasina katilan herkesin en kisa surede her ihtimale karsi siteden bakiyesini cekmesini oneriyorum.

Dear Bitcointalk Users!

Current campaign will be finished on 27 Jan.

Next Sig Campaign will be on CryptoTalk.Org Forum, if you want to participate - please register there.

Thank you for all your work and posts!

Moralim bozuldu ne yalan söyleyeyim.O kadar tatlı geliyordu ki ödemeler .böyle pıt pıt damlıyordu.Sonra ben onları ethereuma wavese çeviriyordum.onlarda ufak ufak artıyordu Smiley Bilgilendirme için teşekkürler.Sizin şu konudan yeni bir imza bakayım.
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
January 24, 2020, 10:08:24 AM
Cryptotalk/YoBit imzasi 27 Ocakta bitiyormus, bu imza kampanyasina katilan herkesin en kisa surede her ihtimale karsi siteden bakiyesini cekmesini oneriyorum.

Dear Bitcointalk Users!

Current campaign will be finished on 27 Jan.

Next Sig Campaign will be on CryptoTalk.Org Forum, if you want to participate - please register there.

Thank you for all your work and posts!
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
January 22, 2020, 06:50:55 PM
yobit kampanyasından atıldım ama kampanya yöneticiliğine adaylığımı koyuyorum
bana oy verin maaşlarınızı yirmiye katlayacaaaamm Cheesy Wink (oy verme yok ama aslında fena fikir de değil)

https://bitcointalksearch.org/topic/yobit-campaign-manager-change-now-5219946
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
January 21, 2020, 03:35:50 AM
Özür dileyerekten soruyorum. Bu yobit imzası epey zamandır var. Günlük attığınız posta karşılık olarak gün sonunda sizin için ayrılan ödemeyi mi alıyorsunuz. Yoksa günlük 5 post attıktan sonra butona basınca birşey mi geliyor.
Sadece günlük 5 post atınca herkes ödülünü alabiliyor mu yoksa ilk gelenler alıp diğerleri bakıyor mu? Yukarıda okuduğum postlarda sanki gelen alıp gidiyor gibi bir hava var.
Yoksa ben mi yanlış anladım.

Herkes attığı mesajın karşılığını alabiliyor. Aksi bir durum olmadıkça günlük beş mesaj için ödeme alıyorsunuz. Daha fazla yazmanız halinde herhangi bir ödeme yok.
İlk gelenlerin alması gibi bir durum söz konusu değil. Konuda acele etmekten bahsedilmesinin sebebi ödül havuzu dediğimiz yerin boşalması. Eğer havuz boşalırsa ödemeniz kampanya panelinizde görünüyor ama kendi cüzdanınıza çekemiyorsunuz. Havuz yeniden dolduğunda ödemenizi alabilirsiniz.
Havuzun dolmaması gibi bir şeyler karşılaşmaktan korkulduğu için acele ediliyor.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
January 21, 2020, 03:24:58 AM
Özür dileyerekten soruyorum. Bu yobit imzası epey zamandır var. Günlük attığınız posta karşılık olarak gün sonunda sizin için ayrılan ödemeyi mi alıyorsunuz. Yoksa günlük 5 post attıktan sonra butona basınca birşey mi geliyor.
Sadece günlük 5 post atınca herkes ödülünü alabiliyor mu yoksa ilk gelenler alıp diğerleri bakıyor mu? Yukarıda okuduğum postlarda sanki gelen alıp gidiyor gibi bir hava var.
3-4 saatte bir sistem kendisi otomatik sayım yapıyor o zaman aralıgında mesaj attıysanız mesaj basına dusen parayı hesabınıza atıyor. Bu hesaptaki biriken btc yi cekmek icin bir buton var ona basıyoruz. Ona bastıktan sonra hesapta biriken tutarın hepsi yobitteki btc cüzdanımıza geçmiş oluyor.

Teşekkürler hocam. Ne hikmetse BTC ödemeli kampanyalarin hepsini hampuz yönetiyor. Eskiden olsa kimse bu miktarların yüzüne bakmazken şuanda ben dahil herkes BTC ödemeli bountylere  girmek istiyor. Doğru düzgün ederi olan tek bounty bunlar kaldı. Umarım yobit uzun süre devam eder.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
January 21, 2020, 02:54:36 AM
3-4 saatte bir sistem kendisi otomatik sayım yapıyor o zaman aralıgında mesaj attıysanız mesaj basına dusen parayı hesabınıza atıyor. Bu hesaptaki biriken btc yi cekmek icin bir buton var ona basıyoruz. Ona bastıktan sonra hesapta biriken tutarın hepsi yobitteki btc cüzdanımıza geçmiş oluyor.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
January 21, 2020, 02:44:23 AM
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
January 21, 2020, 02:23:02 AM
yahoo mesaj atmış konuya

Just an FYI, balance appears to be empty again. I have messaged the owners and I am currently waiting on a response. It's early morning where they are I assume, so it will be a few hours before someone responds.

I'll let everyone know when I get a response.

Havuz boşaldı sordum bekliyorum şimdilik diyor. Bilgilerinize.

Ekleme: Dün geceden 1 mesajım sayılmış, şimdi meşhur butona tıkladım aktardı, sorun yok gibi görünüyor ama yahoo neden böyle bir açıklama yaptı ya da yobit hemen doldurdu mu bilmiyorum.
sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
January 13, 2020, 10:32:11 AM
Önce imza değiştirip birkaç kişiyi çıkartmış oldular. Sonra da sayım saatleri değişti. Gittikçe daha az ödeme yapabilmek için çalışıyorlar gibi. Paraları bitmese de bütçenin kısılmaya başladığını hissediyoruz. Olabildiğince erken saatte yazmak ve akşama bırakmamak lazım.

Aslında bu tarz bir fikirleri olsa zaten isteseler yapamazlar mı? Yani derler ki biz artık sadece istediğimiz üyelerle devam edeceğiz. Kimse çıkıp beni niye almıyorsunuz ya da çıkardınız diyemez ki. O yüzden bu tarz saati çekme gibi işlemleri parayı düşürmek adına yaptıklarını çok sanmıyorum.

Neredeyse iki aydır süren kampanyayı bir ya da birkaç kişinin insiyatifine mi bırakacaklar? Havuz ilk boşaldığında bile herkes borsa hakkında ileri geri konuşmaya başlamıştı, dolandırıcılık mı olacak diye düşünüyordu. Üye seçme durumu hoş karşılanmaz. Katılımcı sayısı da ilk günlere göre neredeyse yarı yarıya düştü, ödeme yapılan mesaj da dörtte birine geriledi. Bu şekilde bütçeyi kullanmak daha mantıklı bir hareket.

Bu yeni bir şey değil. Bugün kimse yönetici yahoo olduğu için ses çıkarmıyor. Yalnız bu kampanya bir şekilde biterse vs. Yobit hakkında her şey için yine cadı avı başlayacak eminim. Kendinden olmayanı sevmeyen ve dışlayan bir insan sürüsü... Üstelik burunları o kadar kalkmışki laf anlatmak imkansız. Ben doğru zamanda Yobit imzasının bitmesinin forum için en sağlıklısı olacağını düşünüyorum.
yobit sadece bunlara özel bi kampanya yapsaydı. mesela chipmixer gibi şöyle 50 kişilik bi kampanya. bunlar birbirlerini yerdi kampanyaya katılmak için. öyle adiler bunlar. yobit'i de öve öve bitiremezlerdi. şimdi herkes kazanıyor ya batıyor bunlara batıyor
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
January 13, 2020, 08:33:51 AM
Bende farkettim daha erken saymaya başladılar ve artık ona göre de hareket alanını kısırlaştırdılar bir nevi yani işte olan bir insan için zor oluyor. Kendileri de tam olarak ne yaptıklarını bilmiyorlar sanırım. Smiley
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
January 13, 2020, 07:10:17 AM
Önce imza değiştirip birkaç kişiyi çıkartmış oldular. Sonra da sayım saatleri değişti. Gittikçe daha az ödeme yapabilmek için çalışıyorlar gibi. Paraları bitmese de bütçenin kısılmaya başladığını hissediyoruz. Olabildiğince erken saatte yazmak ve akşama bırakmamak lazım.

Aslında bu tarz bir fikirleri olsa zaten isteseler yapamazlar mı? Yani derler ki biz artık sadece istediğimiz üyelerle devam edeceğiz. Kimse çıkıp beni niye almıyorsunuz ya da çıkardınız diyemez ki. O yüzden bu tarz saati çekme gibi işlemleri parayı düşürmek adına yaptıklarını çok sanmıyorum.

Neredeyse iki aydır süren kampanyayı bir ya da birkaç kişinin insiyatifine mi bırakacaklar? Havuz ilk boşaldığında bile herkes borsa hakkında ileri geri konuşmaya başlamıştı, dolandırıcılık mı olacak diye düşünüyordu. Üye seçme durumu hoş karşılanmaz. Katılımcı sayısı da ilk günlere göre neredeyse yarı yarıya düştü, ödeme yapılan mesaj da dörtte birine geriledi. Bu şekilde bütçeyi kullanmak daha mantıklı bir hareket.

Bu yeni bir şey değil. Bugün kimse yönetici yahoo olduğu için ses çıkarmıyor. Yalnız bu kampanya bir şekilde biterse vs. Yobit hakkında her şey için yine cadı avı başlayacak eminim. Kendinden olmayanı sevmeyen ve dışlayan bir insan sürüsü... Üstelik burunları o kadar kalkmışki laf anlatmak imkansız. Ben doğru zamanda Yobit imzasının bitmesinin forum için en sağlıklısı olacağını düşünüyorum.
legendary
January 13, 2020, 07:04:15 AM

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
January 13, 2020, 12:49:56 AM

Her şeyi yahoo'nun eline bırakıp "istediğin kişileri seç" diyebilirler ama bir borsa olduğu için riskli bir hareket olur. Kabul edilmeyen ya da sonradan elenen herkes potansiyel müşteri nihayetinde. Müşteri kaçmasındansa bu şekilde doğal seçilim yoluyla elemek daha mantıklı bence Smiley
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
January 12, 2020, 05:43:12 PM

legendary
January 12, 2020, 02:54:44 AM
Pages:
Jump to: