Pages:
Author

Topic: Yobit imzası hesaba para gönderme hk. - page 6. (Read 4380 times)

sr. member
Activity: 710
Merit: 255
December 25, 2019, 06:45:30 AM
Online bile olmadan bekledim. Zaten arada bir mesaj atıyoruz onada hesabı kaptırmayalım. Yeni imza herkese hayırlı olsun 2020 sonuna kadar devam eder inşallah
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
December 25, 2019, 06:45:13 AM
Airdrop için :

Telegram botunu açın : https://t.me/FastExRobot
Menü direkt açılmazsa eğer /start yazın,
Menüden Get 700 Yodollars' tıklayın,
Size yobit resmi hesabını takip etmenizi söyleyecek takip ettikten sonra alt kısımdan i've subscribed diyorsunuz ve size yine alt kısımda your code : zxyz gibi bir kod veriyor. buradan aldığınız kodu şuradaki konuya mesaj olarak atıyorsunuz (siteye üye olmanız gerekiyor) 5-10 dakika içerisinde hesabınıza işleniyor. Referans sistemi olduğu için bir tanıdığınızın referansı ile yaparsanız + olarak kazanç sağlayabilirsiniz. 700 yodollars hesabınıza işlendiği zaman telegramdan mesaj geliyor.

Para eder veya etmez bu kısmı tartışılır ama yapmak isteyenler bu şekilde yapabilir.

hocam hangi hesaba işleniyor? borsa hesabını vermedik ki, forum hesabına mı işleniyor.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
December 25, 2019, 06:42:48 AM
Silahlar kınına geri döndü ortalık yatıştı. Güneş doğdu ve yobit imza kampanyası devam eder. 1 ayda bu devam eder gibi hadi hayırlısı.
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
December 25, 2019, 06:37:26 AM
Biraz önce forumda gezerken yobit'in imzası değişmiş yine dedim. Airdrop'u görünce deneyim bi dedim. Gayet basit @2run zaten güzelce anlatmış.
Bu Yobit'in ne yapacağı belli olmaz airdropuna katıldım şahsen.

Hiç belli olmaz. Yobit biraz hırçın bir tutum sergiliyor gibi. Dağıtacakları YoDollars ileride bir gün para edebilir.
İmzada bir günde yüzde onluk kazanç sağlanacağına dair ibare bulunması sorun yaratıyor. Ama imzaların büyük kısmında zaten gerçek olmayan şeylerden bahsediliyor. Büyük çelişki. Yine de kampanyanın devam edecek olması güzel.
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
December 25, 2019, 05:51:02 AM
Biraz önce forumda gezerken yobit'in imzası değişmiş yine dedim. Airdrop'u görünce deneyim bi dedim. Gayet basit @2run zaten güzelce anlatmış.
Bu Yobit'in ne yapacağı belli olmaz airdropuna katıldım şahsen.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
December 25, 2019, 05:39:51 AM
Airdrop için :

Size yobit resmi hesabını takip etmenizi söyleyecek takip ettikten sonra alt kısımdan i've subscribed diyorsunuz ve size yine alt kısımda your code : zxyz gibi bir kod veriyor. buradan aldığınız kodu şuradaki konuya mesaj olarak atıyorsunuz (siteye üye olmanız gerekiyor) 5-10 dakika içerisinde hesabınıza işleniyor. Referans sistemi olduğu için bir tanıdığınızın referansı ile yaparsanız + olarak kazanç sağlayabilirsiniz. 700 yodollars hesabınıza işlendiği zaman telegramdan mesaj geliyor.

Para eder veya etmez bu kısmı tartışılır ama yapmak isteyenler bu şekilde yapabilir.
Çok güzel bir açıklama olmuş üstad 🙂 dün uğraşamadım, bugün kolaylıkla hallederiz sayende
Teşekkür ederim
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
December 25, 2019, 05:09:54 AM
Airdrop için :

Verilen kodu cryptotalk.org da belirtilen başlığa gönderdikten sonra telegrama dönüp şuna tıklamanız gerekiyor daha sonra ilgili tutar hesabınıza geçiyor.

hero member
December 25, 2019, 04:52:06 AM

Onu değil de imzadaki sloganı kast ettim ben aslında. Yobit 700 yodollar mı veriyor ve bu gerçek dolara eşit mi yada ne kadarı ediyor? Direk alıp bozalım gerçekse. Muhtemelen detayı can sıkıcıdır.

yok hocam kim kime 700 dolar veriyor hele hele böyle reklam yapıp. Cheesy ben araştırmadım daha ama araştıracağım bakacağım şartlarına, uğraşmaya değer bir şeyse yazarım buraya. ama değildir %99.  keşke bitcointalk üyelerine kıyak geçse bu borsa, sadece üyelere özel falan dese, ya da sadece full member üstü falan. o zaman olurdu.
legendary
Merit: 1727
Be A Hope
December 25, 2019, 04:42:01 AM
@Aceeakell, bilgi için teşekkürler.

Onu değil de imzadaki sloganı kast ettim ben aslında. Yobit 700 yodollar mı veriyor ve bu gerçek dolara eşit mi yada ne kadarı ediyor? Direk alıp bozalım gerçekse. Muhtemelen detayı can sıkıcıdır.
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
December 25, 2019, 04:39:10 AM
700 dolar mı veriyorlar şimdi de? Gerçek mi? Alalım bizde : )

o kadar değil.  sr lar çok daha az alıyor 100 dolar gibi ama legendler çok iyi alıyor. btc çok ucuz şuan, btc biriktirmek için fırsat yani. yabancı forumdaki legendler zaten mixerlerden vesaire parayı kaldırdıkları için bu cryptotalk.org a girmiyorlar.  local forumdakilerin hepsi girdi bir kısmı spam, yanlış imza takma vs kampanyadan diskalifiye oldu. imzayı silince site otomatik olarak diskalifiye ediyor. şu an kurallar sıkı değil ama.
imzayı giyiyorsun sonra Your Bitcointalk UID yazan yere numarayı yazıyorsun, butona basınca kayıt ediyor. profil pic yok, orası kendine ait.  her üç dört saatte bir de güncelliyor anında geçiyor. güzel kısmı bu.  biriktirmek için iyi.  legende günde 5 post atınca toplam 0.001 gelir.  yani günde 50 lira nakit yatar gibi düşün. 10 günde 500 lira. zaten sen 5 post atıyorsun. fazlası atabilirsin ama sayılmıyor. imza açıklaması böyle, 700yo doların ne olduğu belli değil. ama gene de al hesabın varsa. 10 dolar etse gene paradır.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
December 25, 2019, 04:36:27 AM
Dolar değil. YoDolar Cheesy
legendary
Merit: 1727
Be A Hope
December 25, 2019, 04:18:14 AM
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
December 25, 2019, 03:39:08 AM
Benim bir kazancım yok ama bu tasiginiz imzanın en az 2 ay daha devam hatta daha uzun sürmesini isterim. Forum daha önce çok sessizdi yine o hale gelmesin. Burası da vakit geçirme yeri . Günlük gazete gibi çoğu postları okumaya çalışıyorum.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
December 25, 2019, 03:29:40 AM
Dünden beri bakıyorum gene ne olay oldu yobit konular açıldı farklı farklı şu foruma baya bir hareket kattıgı ortada,imzanın tekrar degişmesiyle sorun çözülmüş gibi gözüküyor umarım alternatifi gelene kadar devam eder bu kampanya.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
December 25, 2019, 03:17:16 AM
şimdi imzamız islami kosullara göre helal oldu mu? birleşmiş milletler onayladı mı?yoksa bu işsizlerden de yine onay almamız gerekecekmi
yahoo kendisi de almış bu imzayı. Helal sertifikası gelmiş oluyor sanırım böylelikle Cheesy

Yeni imzaların tam adresi şurası
https://bitcointalksearch.org/topic/m.53431019

Şimdilik sorun yok sanırım.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
December 25, 2019, 02:50:45 AM
şimdi imzamız islami kosullara göre helal oldu mu? birleşmiş milletler onayladı mı?yoksa bu işsizlerden de yine onay almamız gerekecekmi
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
December 25, 2019, 02:15:04 AM
1-2 Ayda bu şekilde gider umarım Smiley Valla ne yalan söyleyim imza tamam bitti sanmıştım üzülmüştüm.Alışınca bırakmak zor geliyor Cheesy
hero member
Merit: 795
December 25, 2019, 12:53:16 AM
yeni imza daha uygun olmuş umarım buna laf eden çıkmaz. ben imzayı kaldırıp mesaj atmıştım bakalım kampanyaya tekrar kabul edecekler mi.
hero member
December 25, 2019, 12:32:23 AM
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5188047.760

imzalar değişti
dileyen katılabilir

Tamamdır şimdi imza meşru hale geldi, buna kimse itiraz edemez, bence 100% ok bir reklam şu anki format,

gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz kampanyaya devam etmek için.

ulan ne uğraştılar milletle şu 2 gün içinde. şimdi susarlar heralde. bir 10x davasına neler döndü.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
December 24, 2019, 11:42:15 PM
Yeni imza güzel oldu. Eskisi gibi ponzi muhabbeti dönmez artık, bu hali ile çok daha güvenli. Direkt 700 dolar veriyor yazsa sıkıntı olabilirdi ama 700 birimlik bir şey hediye ediliyor şu anki airdropta. Buradan yırtılabiliyor Cheesy
Baştan böyle yapsalar daha iyiydi tabi ortam gerilmeden
Pages:
Jump to: