Pages:
Author

Topic: Yobit imzası hesaba para gönderme hk. - page 5. (Read 4380 times)

legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
December 27, 2019, 07:08:20 AM
Ben imzadan çıktım umarım geride kalan arkadaşlar sorunsuz ve sıkıntısız şekilde kampanya sonuna kadar devam eder. herkese bol şans ve iyi kazançlar dilerim. imzamı direkt kaldırdım ama umarım bir sorun olmaz Smiley
Üstad sormaya çekindim ama şimdi sorayım, neden ayrılma gereği duydunuz? Özel bir sebebi yoksa sormak isterim, yanıt verirseniz memnun olurum.
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
December 26, 2019, 06:46:09 PM
Ben imzadan çıktım umarım geride kalan arkadaşlar sorunsuz ve sıkıntısız şekilde kampanya sonuna kadar devam eder. herkese bol şans ve iyi kazançlar dilerim. imzamı direkt kaldırdım ama umarım bir sorun olmaz Smiley
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
December 26, 2019, 01:52:50 PM
Herkesin gözüaydın, Yobit ilk başta yapması gerekeni biraz sonda yapmış oldu. Belki bu şekilde biraz ilgi görürse, farklı konu başlıkları ile de kampanyayı devam ettirebilir. Bu arada imza değişence de postu saysa bile para ödemiyor. O yüzden yeni imzayı giyerken herkes dikkatli olsun.

bende de bu durum var, yahoya pm attım sordum.  yani post sayıyor. para ödemiyor. 0 gösteriyor.  herkeste mi durum böyle ödeyene denk geldin mi

Bende şuan düzelmiş durumda, tahminen senin de düzelmiştir. Geçiş sırasında sanırım ufak bir sorun yaşandı.
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
December 26, 2019, 10:26:01 AM
Airdrop ile kazanç elde etmek için diğer foruma mesaj atılması zekice. İlk kampanya boyunca diğer forumun reklamı yapıldığı halde kampanya katılımcılarının büyük çoğunluğu forumda üyelik bile açmamıştı. Şimdiki airdrop bahanesi ile hesap açıp mesaj atmak gerekiyor. Verecekleri coin para etmese de reklam için iyi bir yol izlemişler. Son dönemdeki çöp airdropların yanında potansiyeli olan bir kampanya olmuş.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
December 26, 2019, 10:12:39 AM
Bende böyle bir sorun olmadı imzayı değiştirdim anında postlar sayılmaya başlandı ama bir ara imzaya dönünce attığım postlar sayılmadı zaten 3-4 saatte bir güncelleme oluyor sanırım eskiden daha geç oluyordu. Şu anda biraz daha hızlandı gibi sistem.
legendary
December 25, 2019, 02:42:17 PM
Herkesin gözüaydın, Yobit ilk başta yapması gerekeni biraz sonda yapmış oldu. Belki bu şekilde biraz ilgi görürse, farklı konu başlıkları ile de kampanyayı devam ettirebilir. Bu arada imza değişence de postu saysa bile para ödemiyor. O yüzden yeni imzayı giyerken herkes dikkatli olsun.

bende de bu durum var, yahoya pm attım sordum.  yani post sayıyor. para ödemiyor. 0 gösteriyor.  herkeste mi durum böyle ödeyene denk geldin mi

imzayı bugün giydiniz ama daha öncesinde post attıysanız, postunuzu sayıyor ama ücret ödemiyor, istersen 40 tane daha post at vermiyor (test edildi Wink ), dün eski imzayı giydiğimde sadece 1 post bedeli ödendi. bugün tam yewmiye Cheesy Wink

Valla ortalık karıştı, Wolwoo'yu dik duruşu için kutluyorum,

işin ticari boyutuna gelirsek, şimdi mesajlar gözüküyor ama bir BTC kazanımı olmamış gibi görünüyor Yobit panelinde,

acaba sistemde bir hata mı var, şu anda yeni imzayı takıp da ödeme alabilen var mı acaba ?..
Üstad yeni imzayı giyersen veriliyor bounty
Yalnız 5 mesaja 1 vermişler, galiba dün giymedim diye. O 5 mesaj sayılırken giymiş olman gerekiyor, ben öyle anladım
Yeni imzayı giyenler yarın tam ödeme alır.

kimseyi zor durumda bırakmak istemem. Dileyen katılır dilemeyen uzak durur ama herkes katılırsa hiç bir şey yapamazlar. Parayı veren düdüğü çalar, riski alan da parayı alır.
Öpüyorum hepinizi 😘😎
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
December 25, 2019, 02:17:33 PM

bende de bu durum var, yahoya pm attım sordum.  yani post sayıyor. para ödemiyor. 0 gösteriyor.  herkeste mi durum böyle ödeyene denk geldin mi
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
December 25, 2019, 01:59:59 PM
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
December 25, 2019, 11:10:45 AM
üstteki mesajımı editledim de arada kaynamasın diye tekrar yazayım
🎊Trade / deposits / withdrawals for YoDollars (YODA) will be open after 28 Jan
28 ocaktan sonra kazanılan yodollars yoda tokenler takasa açılacakmış.
iyi tarafı bu imza 28 ocağa kadar devam eder muhtemelen Smiley

28 ocak kısmen bence imza değişti daha fazla sürer gibi duruyor. Bu aralar yobit ekibi çok aktif gelip kendisi konuya falan da yazıyor sağı solu belli olmaz tabi. Ama şimdi bunu da 1-2 ay yapabilir her ne kadar havuzu doldurma zorlaşsa bile devam eder diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
December 25, 2019, 10:58:53 AM
Bu durumda minimum 1 ay daha imzayı garantilemiş olduk. toplasan 20-30 mesaj zor yazdım ama en azından yazmaya motivasyon oluyor.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
December 25, 2019, 10:41:10 AM
legendary
December 25, 2019, 10:39:11 AM
Airdrop için :

Telegram botunu açın : https://t.me/FastExRobot
Menü direkt açılmazsa eğer /start yazın,
Menüden Get 700 Yodollars' tıklayın,
Size yobit resmi hesabını takip etmenizi söyleyecek takip ettikten sonra alt kısımdan i've subscribed diyorsunuz ve size yine alt kısımda your code : zxyz gibi bir kod veriyor. buradan aldığınız kodu şuradaki konuya mesaj olarak atıyorsunuz (siteye üye olmanız gerekiyor) 5-10 dakika içerisinde hesabınıza işleniyor. Referans sistemi olduğu için bir tanıdığınızın referansı ile yaparsanız + olarak kazanç sağlayabilirsiniz. 700 yodollars hesabınıza işlendiği zaman telegramdan mesaj geliyor.

Para eder veya etmez bu kısmı tartışılır ama yapmak isteyenler bu şekilde yapabilir.
Çok güzel bir açıklama olmuş üstad 🙂 dün uğraşamadım, bugün kolaylıkla hallederiz sayende
Teşekkür ederim

halledemedi Cheesy
dediklerini yaptım ama gelmedi üstad Cry Undecided
cryptotalk forumda post attıktan sonra bot üzerinde i already post gibi bir buton vardı ona basınca telegramdaki hesaba yansıtıyor
yodollars yobitte hangi coin ya da token olduğunu bulursam oraya çekip bozmayı deneyecem ama bulamadım şimdilik Smiley)
--
yodollars yoda olarak geçiyormuş ama trade alanını da bulursam hemen çakar geçerim Smiley

üstad teşekkürler
biraz karıştırdım  Cheesy sağa sola bastım geldi göründü bakiye Wink
legendary
December 25, 2019, 10:33:54 AM
Airdrop için :

Size yobit resmi hesabını takip etmenizi söyleyecek takip ettikten sonra alt kısımdan i've subscribed diyorsunuz ve size yine alt kısımda your code : zxyz gibi bir kod veriyor. buradan aldığınız kodu şuradaki konuya mesaj olarak atıyorsunuz (siteye üye olmanız gerekiyor) 5-10 dakika içerisinde hesabınıza işleniyor. Referans sistemi olduğu için bir tanıdığınızın referansı ile yaparsanız + olarak kazanç sağlayabilirsiniz. 700 yodollars hesabınıza işlendiği zaman telegramdan mesaj geliyor.

Para eder veya etmez bu kısmı tartışılır ama yapmak isteyenler bu şekilde yapabilir.
Çok güzel bir açıklama olmuş üstad 🙂 dün uğraşamadım, bugün kolaylıkla hallederiz sayende
Teşekkür ederim

halledemedi Cheesy
cryptotalk forumda post attıktan sonra bot üzerinde i already post gibi bir buton vardı ona basınca telegramdaki hesaba yansıtıyor
yodollars yobitte hangi coin ya da token olduğunu bulursam oraya çekip bozmayı deneyecem ama bulamadım şimdilik Smiley)
--
yodollars yoda olarak geçiyormuş ama trade alanını da bulursam hemen çakar geçerim Smiley
--edit2:

28 ocaktan sonra trade deposit çekim işlemleri açılacak denmiş
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
December 25, 2019, 10:17:29 AM
Yeni imza ile bot yeniden çalışmaya başladı. Havuzun içi de dolu. Güncellendikçe çekmeyi unutmayın. Kampanyanın bu haliyle ne kadar süreceği belli değil ama iyi sinyaller vermediği bir gerçek.
legendary
December 25, 2019, 09:55:40 AM
Airdrop için :

Teşekkür ederim

halledemedi Cheesy
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
December 25, 2019, 07:39:05 AM
Şu kampanyaya girmeyi ne zaman düşünsem bir terslik çıkıyor Smiley Tam geçen gün kayıt olacaktım ki imzalar değişti ve forum karıştı. Çok kişi negatif trust da almış şu %10 mevzusu yüzünden. Ee şimdi %10 yazısı kalktı imzalardan ama boş yere negatif aldı insanlar, geri de çekilmemiş. Acayip bir kıskançlık var valla şu yabancı tarafta. O kadar boş adam toplanmış ki, illa bir açık bulmaya çalışıyorlar, bulamadıklarında da kampanya üzerinden yokluyorlar.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
December 25, 2019, 07:34:47 AM

Saol Turan hocam Smiley
Yobit hesabım yok diye hatırlıyordum.
Yobit hesabım yok telegram hesabına işlenen coinde ilk defa görüyorum.
Yapalım madem elimize mi yapışacak. Elime geçtiğinde mesajına mermi sıkacağım.

cryptotalk.org hasabı da gerekiyor, oraya o kodu post ediyorsun, sonra tıklayınca geliyor 700 tane
legendary
Merit: 1727
Be A Hope
December 25, 2019, 07:15:02 AM

Saol Turan hocam Smiley
Yobit hesabım yok diye hatırlıyordum.
Yobit hesabım yok telegram hesabına işlenen coinde ilk defa görüyorum.
Yapalım madem elimize mi yapışacak. Elime geçtiğinde mesajına mermi sıkacağım.
legendary
December 25, 2019, 06:58:34 AM
vay arkadaş bu başlığı takip etmesek imza kampanyası değişikliklerinden haberim olmayacak. ben forumu kadar sık takip etmiyordum.
hero member
Merit: 795
December 25, 2019, 06:47:06 AM
hocam hangi hesaba işleniyor? borsa hesabını vermedik ki, forum hesabına mı işleniyor.

Telegram hesabınızda kalıyor. Balance bölümüne tıklarsanız en altta 700 yoda olarak görebilirsiniz.
Pages:
Jump to: