Pages:
Author

Topic: Yobit imzası hesaba para gönderme hk. - page 4. (Read 4380 times)

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
January 03, 2020, 10:03:36 AM
https://bitcointalksearch.org/topic/bitcointalkorg-is-death-5214462

onun bunun bebeleri yobit imzası giyenlere giydiriyor, scammer diyor, onlarca üye alkışlıyor. karşılığında ben de böyle bir başlık açtım, scammer olmadığımı söyledim. belki bir iki kelam da siz etmek istersiniz...
toplamıssın çöpçüleri baslıgında. abi bulasmayın sunlara uzak durun ignore edin şunları takmayın. allah olsanız haksız siz cıkarsınız bunlar böyle adamlar
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
January 03, 2020, 09:51:38 AM
Yobit imzasında son durum nedir şimdi? İmzayı giyenlere eksi trust mı basıyorlar ya da profile olumsuz yorum mu yazıyorlar? Böyle vakalar duymuştum da emin olamadım. Ona göre ben de Bitvest'ten çıkıp girmeyi düşünüyorum. Post başı ücreti çok düşük benimkinin. Tavsiye ediyormusunuz Yobit'i?

Not: Başlığın adı da değişse iyi olur aslında.
Gel hocam gel şenlik var burda😂 birkaç yawşk kırmızı atabilir, globalde dövüş kavga, hareketli bir ortam yani 😉
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
January 03, 2020, 09:36:16 AM
Yobit imzasında son durum nedir şimdi? İmzayı giyenlere eksi trust mı basıyorlar ya da profile olumsuz yorum mu yazıyorlar? Böyle vakalar duymuştum da emin olamadım. Ona göre ben de Bitvest'ten çıkıp girmeyi düşünüyorum. Post başı ücreti çok düşük benimkinin. Tavsiye ediyormusunuz Yobit'i?

Not: Başlığın adı da değişse iyi olur aslında.
legendary
January 03, 2020, 02:38:19 AM
https://bitcointalksearch.org/topic/bitcointalkorg-is-death-5214462

onun bunun bebeleri yobit imzası giyenlere giydiriyor, scammer diyor, onlarca üye alkışlıyor. karşılığında ben de böyle bir başlık açtım, scammer olmadığımı söyledim. belki bir iki kelam da siz etmek istersiniz...
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
December 31, 2019, 07:20:01 PM
Ben de bu aralar günlük çekiyorum, daha önce uzun süre çekememe stresi yaşadığım için bir daha bu riski almak istemiyorum Cheesy gerçi önceden katıldığımız kampanyalarda ödülü aylar sonra belki alabiliyorduk ama şimdi hızlı çekime alışınca 3-5 gün havuz boş kalsa insan tedirgin oluyor Smiley

günlük zaten, çekim masrafı o kadar değil mi?  zaten aldığınız 1-2 dolar, onu da çekim masrafına mı veriyorsunuz

Çekimden kastım hesaba herhangi bir coin olarak çekmek değil, send to balance butonunu kullanmak Smiley
Bastıktan sonra zaten borsa hesabına gelmiş oluyor. Orada biriktirmekten yana problem yok, kazanılmış hak elimizden gitmesin yeter Smiley
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
December 31, 2019, 05:25:15 PM
gelen tutarı ben de günlük ethere yatırıyorum 1 e tamamladığımda cüzdana çekiyorum. değer kaybediyor olsa da sonuçta ether elbet birgün bize de güler Smiley

Hocam ben de uzun süredir imzadayım, 1 Ethereum alacak paraya yeni ulaştım. Demek ki olay Legendary olmakta  Grin

Bu aralar forum sessiz 5 mesaj atacak kadar konu bulamıyorum. Genellikle günlük 3-4 mesaj oluyor.

Bende hep ltc çevirip çekim yapıyorum genelde ama daha önceleri ethere çevirip bekletiyordum ama para yetmeyince tl çevirmek gerekiyor bazen. Ama imzadan gelen geliri biriktirmek en mantıklısı ama ihtiyaç olunca mecburen...
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
December 31, 2019, 01:08:25 PM
gelen tutarı ben de günlük ethere yatırıyorum 1 e tamamladığımda cüzdana çekiyorum. değer kaybediyor olsa da sonuçta ether elbet birgün bize de güler Smiley

Hocam ben de uzun süredir imzadayım, 1 Ethereum alacak paraya yeni ulaştım. Demek ki olay Legendary olmakta  Grin

Bu aralar forum sessiz 5 mesaj atacak kadar konu bulamıyorum. Genellikle günlük 3-4 mesaj oluyor.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
December 31, 2019, 11:17:23 AM
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
December 31, 2019, 09:48:57 AM
Ben de bu aralar günlük çekiyorum, daha önce uzun süre çekememe stresi yaşadığım için bir daha bu riski almak istemiyorum Cheesy gerçi önceden katıldığımız kampanyalarda ödülü aylar sonra belki alabiliyorduk ama şimdi hızlı çekime alışınca 3-5 gün havuz boş kalsa insan tedirgin oluyor Smiley

günlük zaten, çekim masrafı o kadar değil mi?  zaten aldığınız 1-2 dolar, onu da çekim masrafına mı veriyorsunuz
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
December 31, 2019, 08:43:10 AM
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
December 31, 2019, 07:11:34 AM
sıkıntı yok az önce tıkladım 2 mesaj ücretini cektim. Su sıralar havuz bosalırsa doldurması uzun surebilir ondan günlük bosaltın
hero member
December 31, 2019, 05:37:47 AM
Noldu bu 700 YoDollars olayı, 28'i de geçti. nedir durum bilen var mı?

beyler yodollars işi ne oldu. yalan mı çıktı?   şimdi gene negatifi basmasınlar, konu açarlar bunlar yodollar reklamı yapıyor scam'cı bunlar diye Cheesy

YoDollars 28 Ocak'da dağıtılacak, airdrop programı halen devam ediyor.

he ben onu aralık diye hatırlamışım. dedim gene bulaşmasınlar Cheesy
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
December 31, 2019, 03:08:04 AM
İki gündür deniyorum, "Send to my BTC Balance" dediğimde hiç bir şey olmuyor. Ancak kazandığım tutar artıyor yani orada bir problem yok gibi. Bu tarz aktarım sıkıntısı yaşayan oldu mu?
Bende de oldu üçüncü gün ama bug vardı heralde düzelttiler hocam şuan sorunsuz şekilde geçiyor. Az az da olsa geliyor yobit böyle tatlıymış bence:)
legendary
Merit: 1657
December 30, 2019, 11:21:28 PM

beyler yodollars işi ne oldu. yalan mı çıktı?   şimdi gene negatifi basmasınlar, konu açarlar bunlar yodollar reklamı yapıyor scam'cı bunlar diye Cheesy

YoDollars 28 Ocak'da dağıtılacak, airdrop programı halen devam ediyor.
hero member
December 30, 2019, 04:10:13 PM
Beyler havuz falan yinemi doldu buton çalışmıyor gibi sanki. Yine boşa tıklıyor gibiyim...?

Yok üstat mesajın üzerine deniyim dedim tekrar mı boşalmış diye bende öyle bir sorun olmadı tıkladıgımda satoshiler geçti walleta sorunsuz bir şekilde zaten havuz daha yeni dolduruldu bu kadar kısa sürede bitmez herhalde biraz daha yolu var gibi.Büyük ihtimalle tarayıcında yada internet bağlantı hızında bir sorun oluşmuştur bi kontrol et istersen Smiley

Aynen bende daha sonrasında baktımda önbellek dolmuş sanırım chromede ondan dolayı yapıyordu temizleyince düzelmiş oldu satoshiler geçiş yaptı. iyi oldu bende bu kadar çabuk dolacağını tahmin etmiyordum açıkcası.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
December 30, 2019, 02:58:37 PM
Beyler havuz falan yinemi doldu buton çalışmıyor gibi sanki. Yine boşa tıklıyor gibiyim...?

Yok üstat mesajın üzerine deniyim dedim tekrar mı boşalmış diye bende öyle bir sorun olmadı tıkladıgımda satoshiler geçti walleta sorunsuz bir şekilde zaten havuz daha yeni dolduruldu bu kadar kısa sürede bitmez herhalde biraz daha yolu var gibi.Büyük ihtimalle tarayıcında yada internet bağlantı hızında bir sorun oluşmuştur bi kontrol et istersen Smiley
hero member
December 30, 2019, 02:43:02 PM
hero member
December 30, 2019, 09:49:21 AM

legendary
December 27, 2019, 07:22:26 AM
Üstad sormaya çekindim ama şimdi sorayım, neden ayrılma gereği duydunuz? Özel bir sebebi yoksa sormak isterim, yanıt verirseniz memnun olurum.

Özel bir sebebi yok aslında biraz kendimi fazla tekrar eder oldum ve günlük limiti konu dışında dolduruyorum kısacası gereksiz mesaj attığımı hissettim o nedenle bırakmak istedim. Bütün bunların dışında aktif youtube kanalım var orada iyi kötü içerik üretiyorum bir arkadaşımla ortak düşüncelerimiz var bunun üzerine yoğunlaşmak istedim. gelen para oldukça iyi ama dediğim gibi yeni bir imza gelene kadar dinlenmem en güzeli Smiley

891809 Posts
38240 Topics
günlük 376 post ortalamadan 21 gün sonra 900k olucaz, 287 gün sonra 1 milyonuncu post Cool 1 milyon post sınırını aşan 3. lokal bölüm (ruslar ve endonezyalılardan sonra) olabiliriz Smiley

Bir milyona yaklaşırken unutmayalım da bir başlık açalım konu dışı bölüme @wolwoo hocam. Maksat teşvik olsun, hatırlatma olsun, belki atraksiyon da olur Smiley Önemli bir viraj alınacak sonuçta. Bir milyonuncu postu yazan kişiyi kutlayalım. Ufak bir merit tahsis edilir belki. Gece gece böyle düşünceler geldi birden aklıma Cheesy

892075 Posts en son sayı
892075-891809=266
December 09, 2019, 08:00:16 PM tarihinde snapshot almışız. yani ortalama 40 saat geçmiş, 266 post atılmış. biz günlük 376 demiştik ama iki günde bile bu sayıya ulaşamayacağız anlaşılan...
millet bezmiş galiba Cheesy tahminim Ocak sonu gibi 900k oluruz, eğer boğa falan gelmezse 1milyonuncu post 2021'e kalır Roll Eyes

edit: 12.12.2019 saat 04:30 itibariyle
892266 posts-892075=191 post atılmış, son 17 saatte

Üstad çok ince düşünceli birisin. Spam falan yok, doğru düzgün mesaj bile atılmıyor. Kaldı ki senin paylaştığın konular gayet iyi, hem bilgi hem yorum var. İmzadan çıksan da seni görmek isteriz her daim 🙂
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
December 27, 2019, 07:12:14 AM
Üstad sormaya çekindim ama şimdi sorayım, neden ayrılma gereği duydunuz? Özel bir sebebi yoksa sormak isterim, yanıt verirseniz memnun olurum.

Özel bir sebebi yok aslında biraz kendimi fazla tekrar eder oldum ve günlük limiti konu dışında dolduruyorum kısacası gereksiz mesaj attığımı hissettim o nedenle bırakmak istedim. Bütün bunların dışında aktif youtube kanalım var orada iyi kötü içerik üretiyorum bir arkadaşımla ortak düşüncelerimiz var bunun üzerine yoğunlaşmak istedim. gelen para oldukça iyi ama dediğim gibi yeni bir imza gelene kadar dinlenmem en güzeli Smiley
Pages:
Jump to: