Pages:
Author

Topic: Yobit imzası hesaba para gönderme hk. - page 3. (Read 4380 times)

hero member
Activity: 1078
Merit: 696
January 11, 2020, 06:17:13 PM
Son zamanlarda bitiş saati değişkenlik gösteriyor. Önceleri saat 22:00'ye kadar günü sayarken bu 21:00 ve 20:00 olarak değişmeye başladı. Tam olarak kaçta saymayı bıraktığını çözemedim. Mesajları erkenden atmak, son saatlere bırakmamak lazım. Bu dediğim kotayı doldurmak için yazanlar için geçerli. Smiley

evet erken yazmak lazım ben de çok kaçırıyorm hep aşağıda kalıyorum. erke saymaya başladı çünkü, ama bu kampanya çok sürmeyebilir artık bitmiştir paraları
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
January 11, 2020, 02:47:10 PM
Son zamanlarda bitiş saati değişkenlik gösteriyor. Önceleri saat 22:00'ye kadar günü sayarken bu 21:00 ve 20:00 olarak değişmeye başladı. Tam olarak kaçta saymayı bıraktığını çözemedim. Mesajları erkenden atmak, son saatlere bırakmamak lazım. Bu dediğim kotayı doldurmak için yazanlar için geçerli. Smiley

Aynen erkenden sayım bitmeye başladı gibi maalesef ben Bir kaç gündür postları tamamlayamaz oldum. Post sayımları sanki biraz daha erkene aldı gibi.

Günlük 5 post hiçbir şey değil aslında. Yarım saat forumda dolaşılsa bir şekilde yazılır hemen. Elbette ki arada en az 5 dakika beklemek lazım ki spam gibi görünmesin. Bu saat olayıyla ilgili hiç bilgilendirme göremedim sitelerinde ya da imza başlığında. Soranlar olmuş ama net cevap gelmemiş. Yazsalar herkes de öğrenmiş olurdu.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
January 11, 2020, 02:46:14 PM
arkadaşlar hepiniz iyi insanlarsınız biliyorum, imkanınız varsa https://bitcointalksearch.org/topic/ledger-nano-s-cekilii-katlm-sona-erdi-kazanan-vycl87-5216631 şu konuya bir göz atın, Phi usta ödüllü çekiliş yapıyor. yobit imzacılarına "haysiyetlerinizi birkaç penny'e satıyorsunuz" diyen adilere en güzel cevabı verin, tokat gibi yüzlerine çarpın. en fazla 1 günlük ödeme tutar.

inanın çok zor dönemlerden geçiyorum, çok sıkıntı yaşattı bu piyasa bana, halim duman, ödemeyi normalde başka yere aktarıyorum direkt...bu seferlik izin aldım gönderdim, sizler de katılırsanız çok güzel bir sinerji yakalarız. sevgiler, saygılar Kiss
Adamsın sen adam.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
January 11, 2020, 02:31:12 PM

Aynen erkenden sayım bitmeye başladı gibi maalesef ben Bir kaç gündür postları tamamlayamaz oldum. Post sayımları sanki biraz daha erkene aldı gibi.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
January 11, 2020, 01:44:36 PM
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
January 11, 2020, 08:57:24 AM
arkadaşlar hepiniz iyi insanlarsınız biliyorum, imkanınız varsa https://bitcointalksearch.org/topic/ledger-nano-s-cekilii-katlm-sona-erdi-kazanan-vycl87-5216631 şu konuya bir göz atın, Phi usta ödüllü çekiliş yapıyor. yobit imzacılarına "haysiyetlerinizi birkaç penny'e satıyorsunuz" diyen adilere en güzel cevabı verin, tokat gibi yüzlerine çarpın. en fazla 1 günlük ödeme tutar.

inanın çok zor dönemlerden geçiyorum, çok sıkıntı yaşattı bu piyasa bana, halim duman, ödemeyi normalde başka yere aktarıyorum direkt...bu seferlik izin aldım gönderdim, sizler de katılırsanız çok güzel bir sinerji yakalarız. sevgiler, saygılar Kiss
hero member
January 10, 2020, 02:37:10 PM
Son kez çekim yapmıştım bir kaç satoshi daha birikmişti buton yine çalışmıyor. Çalışan varmı bir bakarmısınız beyler?

havuz şimdilik dolu, birikmişleri sıkıntısız cüzdana aktardım

Chrome de bazen sıkıntı yapıyor sanırım bende hala daha butona basılamıyor. Başka bir browser da denedim çalıştı. Operada oluyor.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
January 10, 2020, 01:22:32 PM
Son kez çekim yapmıştım bir kaç satoshi daha birikmişti buton yine çalışmıyor. Çalışan varmı bir bakarmısınız beyler?

havuz şimdilik dolu, birikmişleri sıkıntısız cüzdana aktardım
hero member
January 10, 2020, 12:51:54 PM
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
January 08, 2020, 12:00:31 PM
Buton gene gitmiş.Eth btc karşısında gene eridi tam eth ye  çevireyim diyordum kitlemişler.umarım bir an önce açarlar.Can sıkmaya başladı bu buton !

Kontrol edin isterseniz ben bir sorun yaşamadan çektim bugünkü 2 mesajı. Belki yeniden yüklemişlerdir ama şu anda havuz dolu Smiley
Hemen de heyecan yapar olduk ha bitti ha bitecek diye cidden katılıyorum Cheesy boşverin diğer insanlar ne derse desin uzun zamandır böyle bir bounty görmemiştik fırsat varken faydalanalım
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
January 08, 2020, 11:26:48 AM
Aynen yobitle alıp veremediklerinin ne olduğunu kimse bilmiyor da var bi dertleri, en başından beri yaptırmamak için neler yaptılar adamların başlıklarını sildiler vs saçmalık.
sr. member
Activity: 987
Merit: 254
January 08, 2020, 11:25:51 AM
Millete ne oluyorsa bu kadar anlam vermek mümkün değil. karşı Gerilla için mutlaka global de birileri bunlara para ödüyordur. yoksa kimsenin neden bu kadar umrunda olsun ki..
legendary
January 08, 2020, 10:59:05 AM
Ha bugün ha hayır bitecek diye diye neredeyse dördüncü aya girecek Yobit imzası Grin Bu sefer de ocak sonu bitecek diye konuşuluyor. Eğer katkısını gördülerse belki yeni bir imza formatıyla devam ettirirler. Hatta reklamını yapmak istedikleri IEO'ları imzalardan tanıtmaya da başlayabilirler. Şu globaldeki Yobit düşmanlığı da ayrı bir dava! Ona bir çözüm bulunması lazım öncelikle.
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
January 08, 2020, 06:43:03 AM
Buton gene gitmiş.Eth btc karşısında gene eridi tam eth ye  çevireyim diyordum kitlemişler.umarım bir an önce açarlar.Can sıkmaya başladı bu buton !

Birkaç gün içerisinde düzelir. Şu ana kadar hiç sorun yaşatmadıkları için güven kazanmaya başladılar. Buton çalışmasa da en fazla bir hafta içerisinde düzeldiğini gördüğümüz için kampanyanın bittiğini düşünmüyoruz artık her seferinde. Ethereum fırsatı kötü bir nedenden dolayı kaçıyor keşke bekletmeden çekseymişsiniz.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
January 08, 2020, 04:34:12 AM
Yobit imzasında son durum nedir şimdi? İmzayı giyenlere eksi trust mı basıyorlar ya da profile olumsuz yorum mu yazıyorlar? Böyle vakalar duymuştum da emin olamadım. Ona göre ben de Bitvest'ten çıkıp girmeyi düşünüyorum. Post başı ücreti çok düşük benimkinin. Tavsiye ediyormusunuz Yobit'i?

Not: Başlığın adı da değişse iyi olur aslında.
Gel hocam gel şenlik var burda😂 birkaç yawşk kırmızı atabilir, globalde dövüş kavga, hareketli bir ortam yani 😉

Hocam tek hesabım var zaten, bunu da zar zor SR yapabildim Smiley Eğer negatif yeme riskimiz varsa girmem ben o zaman. Ama bizden katılanlara da bakıyorum, 4-5 kişi negatif almış imza sebebiyle; bunlar da ara-sıra globalde yazan ve göze çarpanlar. Geri kalanı sorunsuz devam ediyorlar sanırım? Bir de sorun yaşamayıp Yobit ile devam edenlerden yorum alayım Wink

Yerinde olsam bitvestte kalırdım. Az ama öz sürekli olan bir şey. Hampuz atmadığı sürece sıkıntı yok. Tier atlamak en önemlisi. Cryprotalk un ne olacağı belli değil.
Yobit imza değiştirince galiba millete yine scam ayağına negatif verdiler galiba .
Fırsat kollayan pijjj dolu global de

Kalmaya kalayım da çok düşük ücreti var, hem yordu hem de sıktı beni. Rütbemi bile yükseltmediler halen, kaç hafta geçti... En yüksek tier'deki en yüksek rütbe bile 6500 sat alıyor Bitvest'te. Yobit ise post başına 12k sat veriyor Senior için. Yok mu başka local kabul eden, ücreti yüksek, helal süt emmiş bir kampanya? Burası çokomelli Wink Murat'ın 24K imzası da hemen dolmuş zaten.

Ooo hocam yobitin ki epey iyiymiş. Bitvest az ama öz veriyor. Malum benim rütbe tirt. Mecburen bitvest te takılıyorum. Aylık 40-45 dolar civarı bir getirisi var. 60 postu tam attığımızı varsayarsak tabi.
Çıkan birisi olmazsa üst bölümden ya da sizin rutbeden size ilk aldığı yeri öder. @gospodin tecrübeli bu konuda
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
January 08, 2020, 04:03:03 AM
Buton gene gitmiş.Eth btc karşısında gene eridi tam eth ye  çevireyim diyordum kitlemişler.umarım bir an önce açarlar.Can sıkmaya başladı bu buton !
legendary
Activity: 2800
Merit: 1573
January 03, 2020, 12:02:29 PM
Ne zaman bu konuya baksam havuzmu doldu diye tereddüte düşüyorum arkadaş. Cheesy Lossnett şu anda yobite girsen bile negatif yeme riskin yok çünkü imza alanı değişti şu anda bir problem olmaz ama yinede girme derim çünkü ne zaman havuz boşalıp ne zaman dolacağı da belli değil.

Kazanç miktarı arasında çok fark var. Ben olsam bizim kampanyaya geçmeyi düşünürdüm, artık kendini kanıtladı ve sorunsuz ilerliyor. Ne kadar süreceğini bilemeyiz tabi ki ama risk almaya değecek bir kazancı var diğer kampanyalara göre Smiley
hero member
January 03, 2020, 10:43:32 AM
Ne zaman bu konuya baksam havuzmu doldu diye tereddüte düşüyorum arkadaş. Cheesy Lossnett şu anda yobite girsen bile negatif yeme riskin yok çünkü imza alanı değişti şu anda bir problem olmaz ama yinede girme derim çünkü ne zaman havuz boşalıp ne zaman dolacağı da belli değil.
legendary
January 03, 2020, 10:39:49 AM
Yobit imzasında son durum nedir şimdi? İmzayı giyenlere eksi trust mı basıyorlar ya da profile olumsuz yorum mu yazıyorlar? Böyle vakalar duymuştum da emin olamadım. Ona göre ben de Bitvest'ten çıkıp girmeyi düşünüyorum. Post başı ücreti çok düşük benimkinin. Tavsiye ediyormusunuz Yobit'i?

Gel hocam gel şenlik var burda😂 birkaç yawşk kırmızı atabilir, globalde dövüş kavga, hareketli bir ortam yani 😉

Hocam tek hesabım var zaten, bunu da zar zor SR yapabildim Smiley Eğer negatif yeme riskimiz varsa girmem ben o zaman. Ama bizden katılanlara da bakıyorum, 4-5 kişi negatif almış imza sebebiyle; bunlar da ara-sıra globalde yazan ve göze çarpanlar. Geri kalanı sorunsuz devam ediyorlar sanırım? Bir de sorun yaşamayıp Yobit ile devam edenlerden yorum alayım Wink

Yerinde olsam bitvestte kalırdım. Az ama öz sürekli olan bir şey. Hampuz atmadığı sürece sıkıntı yok. Tier atlamak en önemlisi. Cryprotalk un ne olacağı belli değil.
Yobit imza değiştirince galiba millete yine scam ayağına negatif verdiler galiba .

Kalmaya kalayım da çok düşük ücreti var, hem yordu hem de sıktı beni. Rütbemi bile yükseltmediler halen, kaç hafta geçti... En yüksek tier'deki en yüksek rütbe bile 6500 sat alıyor Bitvest'te. Yobit ise post başına 12k sat veriyor Senior için. Yok mu başka local kabul eden, ücreti yüksek, helal süt emmiş bir kampanya? Burası çokomelli Wink Murat'ın 24K imzası da hemen dolmuş zaten.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
January 03, 2020, 10:20:29 AM

Pages:
Jump to: