Pages:
Author

Topic: Zarara rağmen tüm altlardan çıkıyorum - page 2. (Read 1410 times)

sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Hayırlı olsun böyle kararlar verenlere diyecek başka bir şey yok. Afedersiniz bekara karı boşamak kolay olduğu için burda herkesin parası, yatırımı veya zararları üstünden konuşmak kolay oluyor. En doğru zamanı bulana kadar sabretmeye çalışıyorum ben de bolca zarar ettim zaten, burdan dönmeye gerek yok diye bekliyoruz.
newbie
Activity: 171
Merit: 0
valla hocam, sonsuza kadar tutacak halimiz yok, bir şekilde biz de satacağız, ama uygun zamanı kolluyoruz
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Hold olayını gerçekten yanlış anladığımız dönemler oldu. Özellikle bu sene birçok arkadaşın başına geldi, hepimiz bu piyasanın içinde olduğumuz için başkalarının kayıplarına ve zararlarına dahi üzülüyorum.
newbie
Activity: 274
Altlardan bu kadar zarar etmişken, oluruna bırakmak daha iyi. İlerde eski seviyeleri olmasa bile iyi altlar yükselişler yaşayacaktır. Ben altlara bir yıl daha şans vereceğim.
member
Activity: 588
Merit: 10
$CYBERCASH METAVERSE
zararı reailize etmenizi kesinlikle tavsiye etmiyorum, bu parayı ne de olsa yattığınız yerden kazanmadınız neden zararı kabul edecekesiniz bekleyin az daha.
member
Activity: 224
Merit: 11
bence zarara rağmen altcoinlerden çıkmayın hocam zaten piyasa kendine gelsin elinizdeki zarar kaybolacaktır yükselişle her şey düzene girer.
member
Activity: 364
GR
Herseye ragmen altcoinlerde kalmaya devam ediyorum.  Zararina sattikca surekli zarar ediyorum.  En azindan satmadigim surece tek bir yerden zararim oluyor.
full member
Activity: 392
Merit: 103
Vala umudumuzu kaybetmeyelim arkadaşlar zararı göze alır çıkarsın ama 1-2 hafta daha düştükten sonra iyiki çıkmışım dediğin günün ertesi günü başını vuracak duvar ararsın Smiley asla zararı kabullenmemeliyiz bence.  Undecided
newbie
Activity: 59
eth alt değil mi Cheesy  etc geleceğin alt coini olacak gibi duruyor artık. en dayanan coin oldu
member
Activity: 448
Umutlar tükeniyor, sabırlar bitiyor. Tüm altlardan çıksam bile ETH de ya da USDT te kalırdım herhalde. Ancak buralardan çıkmak külliyen zarar. Ama şöyle de bir durum var. Yarıya düşmüş bir koin veya tokendan çıkmaz isem benim aldığım fiyata gelinceye kadar mevcut durumdan x2 yapmış olacak , herkes x2 yaparken ben anca maaliyeti kurtarmış olacağım.
full member
Activity: 980
Merit: 207
valla herkes aynı durumda hocam, yani hiç bir güzel kazanç yok, bırakın kazancı full zarar var
jr. member
Activity: 127
Merit: 2
Appc de kitlendim kıpırdayamıyorum.Elimden gelse herşe satıp eth alıcam lakin bekliyorum bakalım nolacak.
member
Activity: 280
evet uyuyan dev kısmına ben de katılıyorum, az kaldı bence uyanacak eninde sonunda bitcoin
full member
Activity: 490
Merit: 193
Ben o cesareti malesef gösteremiyorum zamanında 5 eth ederken satmadığım tokeni şimdi 1 ethereuma vermek içimden gelmiyor bounty olduğu halde zipperdan bahsediyorum.bu sadece bi örnek elimde malesef bu durumda başka tokenlerde var.sabredin arkadaşlar o bağa bigün illaki gelecek uyuyan dev uyanacak.dayanma gücü varsa zararla çıkmayın derim
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
keşke sana çıkma diyebilseydik kardeşim ama malesef diyemiyoruz çünkü piyasaya olan güvenimiz artık kalmadı en güvendiğim altcoinler bile düştükçe düştü.ee daha önce pahalıdan bile satmadığımız o çok güvendiğimiz coinleri şimdi yok pahasına satmakta insanın içinden gelmiyor malesef.ben biraz daha dayanmayı düşünüyorum inşallah muradımıza ereriz
newbie
hocam her şeyi btc ye çevirmek yerine bence en mantıklısı biraz dolar, biraz bitcoin biraz da altcoin sepeti yapmak
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Ne kadar doğru bir şey yaptığın bu gün daha iyi belli oldu helal olsun zorda olsa bir karar verip altlardan çıkmışsın iyi ki çıkmışsın helal
jr. member
Merit: 4
hocam tabi bir şeyden sonra artık kol kesmek dediğimiz, işlemi de uygulamak gerekiyor, başka çaresi yok gibi bir şey
member
Activity: 224
Merit: 11
bence zarara rağmen çıkışlar sizi üzebileceği gibi şansınız varsa bazen nadir sevindirebilir yani düşünüp taşınmadan çıkmayın çıktıktan sonra en azından ne yapacağınızı planlayın.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Hold yapan biri olarak bu kadar zarara rağmen tek coini bozdurmayacağım. Artık ilerleyen zamanlarda ne olacak bilemiyorum, ya hero ya mero.
Pages:
Jump to: