Pages:
Author

Topic: Zarara rağmen tüm altlardan çıkıyorum - page 7. (Read 1410 times)

newbie
Activity: 84
Merit: 0
Eninde sonunda altlarda kendini toparlayacaktir ama son 2 ayda yarisindan daha azina dustuler. Btc ye donus ve usdt ye donus u arada yapmak lazim
member
Activity: 406
Merit: 12
İçinde bulunduğunuz şu dönemde acil paraya ihtiyaç yoksa ben de beklenmesi kanaatindeyim. Altcoinler’in yükselişe geçmesiyle bu sefer zararda da olsanız, elinizdeki yatırım potansiyelinden olursunuz ama sonuçta kararı verecek olan sizsiniz.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Evet şu sıralar altlar gerçekten de kötü durumda. BTC'nin biraz kafasını kaldırmasından dolayı altlardan çıkıp BTC'ye geçti pek çok kişi. Fakat bugün göründüğü gibi BTC yine düşüşe geçti, 8400 USD seviyesinden dönüş geldi. Şu durumda aşağı çekilme görülebilir ve bu da altların yükselmesine imkan verebilir. Karar vermek için erken diye düşünüyorum.
full member
Activity: 378
Merit: 102
Son 7-8 ayın en düşük seviyelerinde nerdeyse hepsi, oyüzden artık çıkmak için çok geç bence, burdan daha da düşebilirler elbet fakat 10 kat düştüler resmen zaten, artık düşebilcekleri miktar azaldı diye düşünüyorum.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Girilcek yerler buralar diye düşünüyorum bakalım ne olacak açıkcası bende tam anlamda giremedim %20 gidenlerden oldu fomo yapmak istemedim.
member
Activity: 336
Merit: 11
Ben de tamamından çıkacağım bir gün ama leş fiyatlardayken coinler asla. Unuttum ben coinleri kalsın 2-3 seneye çekeriz acelesi yok.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
volumsüz shitcoinlere piyasa kötü iken neden para yatırdın anlamadım. senin yerinde olsam aynı durumda olan daha hacimli altlara geçerdim. neo iota ont ltc vs gibi, btc'nin artacağının garantisi yok.
Bence nispeten daha az zararda olan coinlerden BTC'ye geçip zararın daha büyük olduğu coinlerden de hacimli altcoinlere geçmek daha doğru. Hacimli coinlerin neredeyse tamamı çıkış trendlerinin dip noktasındalar. Ayrıcaaltcoinlere geçiş yapılacaksa mutlaka stop-loss noktası belirlenmeli.
member
Activity: 294
Merit: 10
Borderless for People, Frictionless for Banks
Yalniz degilsin valla. Piyasanin bu kadar kotu oldugu bir donemde kim kaybetmedi ki... Bircogumuz cok zarar ettik ama hala beklemedeyim ben bakalim belki Aralik ayinda yine bir artis olur.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Mayısta en azından cıkmak gereklıydı orda en azından yukselmıstı ve dusecegıne daır analızlerden sınyaller gelıyordu, o ara satmadıgım ıcın suan satmayı dusunmuyorum,neresının dıp oldugunu kestıremıyorsun cunku.
member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
aslında yaptığın hareket doğru son 3-4 gündür btc artıyor ama diğerleri tam tersine ya düşüyor yada yerinde sayıyor.inşallah btc artarda diğerleirde artar ama şimdilik görünen btc ye yönelme var gibi genelde...
full member
Activity: 545
Merit: 124
Reward: 10M Shen (Approx. 5000 BNB) Bounty
Bende öyle yaptım alayını çıktım btc geçtim çünkü dominance artıyor altları eziyor bi çıkış noktası belirleyip altlardan daha fazla toplamak olucak ilk işim elimdekilerini arttırırım böylelikle
tam olarak benim de anlatmaya çalıştığım bu arkadaşlar. ben zarara satıp tamamen piyasadan çıkmıyorum. sadece bir manevra yapmaya çalışıyorum. keşke bu manevrayı 1 ay öne yapabilseymişim. şu an elim çok kuvvetli olurdu. BTC dominance arttığı için altlar daha da düşerse daha dipten almak amacındayım. ama bu ters de tepebilir, her şey btc nin hareketine bağlı. altların ortalama % 30 daha düşeceğini varsayarak zararı minimize etme planı. tabi terste kalmak da mümkün
member
Activity: 252
Merit: 13
bu durum sadece senin için geçerli değil malesef. Piyasada herkes bu durumda. 3 liraya yatırım yapanların yatırımı şuanda 1 lira. Umarım piyasa bir an önce düzelir ve şu zararlarımızı rahat bir şekilde çıkarabiliriz artık
full member
Activity: 742
Merit: 112
btc için iki senaryo var. 10 bine çarp 5 bine kadar aşağıya sal. 10 bine çarp kır ve üzerini denemeye devam et. başka bir seçenek göremiyorum. Zaten fırsatı kaçırma korkusu var piyasada. hani geç mi kaldım btc alayım diyenler. balinalar isterse bu rüzgara bir de kendilerinkini ekler ve yükseltir iyice.
sr. member
Activity: 454
Merit: 252
Piyasayı okumak ve sürekli izlemek en önemli olay. Milletin hodl yapmayı bu kadar büyütmesi de geçmişten gelen tecrübeler. Doğru zamanda çıkıp minimum zarar maksimum kar olayını yakaladığın sürece hodl yapmana gerek yok. Ama malum elimizdekilerin hepsi %75 eridiği için istesek de çıkılmıyor işin içinden. Eninde sonunda bu altlarda yükselecektir tabi çöpleri saymıyorum. Keşke acil paraya ihtiyacın yoksa altlarda beklemeye devam etseydin sonra insan pişman oluyor.
full member
Activity: 686
Merit: 111
buna ne zaman karar verdin bilmiyorum ama btc dominance'i %50 olduğu zamanları biliyorum ben. Eğer inandığın altcoinler olsaydı heralde çıkmazdın diye düşünüyorum çıktığın için umarım hayırlısı olur hakkında
newbie
Activity: 30
Merit: 0
Zamanında iyi kazandıran coinlere geç zamanda girmişsin. Altlarin başlıca özelliğidir ilk başta iyi kazandırir sonrasında düşüp belli bir aralıkta kendisini sabitler. Ayrıca tümü ile BTCye girmek de doğru değil.
member
Activity: 448
Merit: 14
Altcoinler öyle bir zarar ettirdiki.Artık boğa döneminde 2x falan paklamaz yani.Rahat bir 5x yapmaları lazım zarar  çıksın bide az miktarda kar edebilelim diye.Yoksa kış çok çetin geçecek.Altcoin yatırımcıları için.Bu piyasa tavsiyeler üzerine girdim. beni  bile yordu valla yeni girmeme rağmen.
member
Activity: 336
Merit: 11
Şu anda altlar çok fazla düştü biraz daha bekleme şansınız varsa şansınızı zorlamanızı tavsiye ederim. Bu gidiş bir süre daha devam ettiğinde tekrar altlara kayacaktır ve onlar da kendisini toplayacaktır.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
Güvendiğiniz altcoin projelerini, yani bundan 5-10 yıl sonra da aktif olarak kullanılmaya ve dolaşıma devam edeceğini düşündüğünüz projeleri tutabilirsiniz çünkü Bitcoin bir

müddet yükseldikten sonra yatırımcı iştahı bu tarz altcoinlere yönelecektir. Örneğin 50,000 USD kredi alıp 6000 seviyesinden herşeyini Bitcoin'e basan adam, aynı hareketi

1 BTC 50,000 USD'a gelirse yapmaz, o zaman yüksek kazançlar için başka araçları kaçınılmaz olarak değerlendirir.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
en düşük zamanda çıkmak mantıklı bir hareketmi bilmiyorum eğer çıkacaksanda 1-2 hafta bekle daha düşüklere gelirse tekrar al derim.enazından coin sayın artmış olur elindeki
Pages:
Jump to: