Pages:
Author

Topic: Zarara rağmen tüm altlardan çıkıyorum - page 4. (Read 1410 times)

sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Hala altlardamısınız millet çoktan BTC ye geçip ETF kararını bekliyor. ETF kabul edilirse Altlar btc karşısında %400 daha değer kaybeder.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Çıkmakla doğru karar vermişsiniz.Ama zamanı gelince girmekte geç kalırsanız çıkmanında pek bir anlamı kalmaz fiyatlar yükseldiğinde.Piyasyı günlük takipe tmek şu an en güzeli.Ağustos ayı bu piyasada ölü bir ay.Bu aydan pek bir beklentim yok açıkçası.Fazla değer kaybetmesinler yeter.
newbie
Activity: 252
Merit: 0
sevgili canım kardeşim şu anda bu fiyatlardan çıkmak çok mantıksız geliyor bana onların tam istediği bu bizi bığtırıp elimizdeki bütün coinleri alıp sonra tekrar yukarlarda elimize vermek illerde çok pişman olacaksınız bence
newbie
Activity: 179
Neredeyse herkes zarar durumunda ve elbette herkes kendi kararini kendi verir. Ama butun yatirimini crytoya yatiranlarin durumu daha da kotu ve saglikli karar vermeleri neredeyse sıfır. Bu piyasda saaglikli karar verebilmek için size olagan zamanda lazim olmayacak belli bir miktar ile yatirim yapmak gerekir. Yoksa işin cikamiyoruz ve hep zararli islemler yapiyoruz
member
Activity: 280
Merit: 10
Zarar ettikçe bende çıktım, Hangi altcoini aldıysam tek tek dibi boyladı. Ncash, bcn, pundi x, dent. En son dentte hodl modunda beklemedeyim.
member
Activity: 490
Merit: 16
hocam en mantıklı hareketi çıkarak yaptınız şuan bitcoin de her ne kadar dolar bazında düşmüş te olsa en mantıklısı altlarda kalmak yerine bitcoinde beklemek
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Zarar sadece satış yaptığınız zaman oluşur satış yapmayan zarar etmez. Portföy sepeti bugün ekside ama yarın öbür gün artıya geçecektir. Tüm altcoinleri satmayın eleme yapın iyi olanları tutmaya devam edin.
newbie
Activity: 168
sabırlı olmakda fayda var. her inişin bir çıkışı olacaktır muhakkak sadece ne zamana kadar sabredebiliriz o önemli
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Güncel fiyattan satarak düşen fiyattan alım yaparak portföydeki altcoin sayısını yükseltmek en iyi yapılacak dönemsel davranış seçeneği. Tamamen çıkmaya ben karşıyım senin gibi. Pazara küsmek olmaz, dirençli ve akıllı olmalı trader.
full member
Activity: 545
Merit: 124
Reward: 10M Shen (Approx. 5000 BNB) Bounty
değerli arkadaşlar başlığı açtığım günden beri postun altına birçok değerli yorumlar yazılmış. hakim görüş ise "zarara asla satmama" fikri olmuş. ancak söylediğim coinlerin durumuna bakıldığında satılmaları çok daha isabetli ve yerinde bir karar olarak görünüyor. bazı arkadaşlar ise konuyu yanlış anlamış, tekrar söyleyeyim  zararına satıp piyasadan tamamen çıkma durumu söz konusu değil. trend hala düşüş eğilimde olduğu için satıp aşağılardan tekrar giriş yaparak maliyet düşürme düşüncesidir. elbette boğa gelecek, ama bu yaptığım boğa gelene kadar portföyün daha da erimemesi adına alınmış riskli ve zor bir karar. btc dominance hızla yükseliyor, altlar kan kaybetmeye devam ediyor. bakalım neler olacak
member
Activity: 350
beklemenin avantajı kalmadı sanki dezavtaj oluyor çoğu ICO fiyatlarından da aşağı gidiyor... bekle gör yapıyoruz...
member
Activity: 522
Merit: 13
bende zararına çıktım tekrar girdim tekrar çıktım ama yapacak birşey yok bunun altı olmaz diyorsun grafikleri filan inceliyorsun ama hala daha düşüyor, hiç çıkmadan bekleseydim bundan daha kötü durumda olurdum orası kesin.
full member
Activity: 386
Merit: 178
Hayırlısı diyeyim ne diyeyim belkide en doğru kararı sen veriyorsun. zarar rağmen çıkmak yenilgi duygusu uyandırıyor ama bazen egomuzu törpüleyip gerçekleri kabul etmek ve satıp rahatlamak bekleme stresinden kurtulmak sana iyi gelir.
member
Activity: 283
bu piyasa böyle gittikçe herkes bunu yapacak. zarar marar dinlemeyip elindeki koinleri çıkartacak. bu aralar bunu bende düşünüyorum.
sr. member
Activity: 574
Merit: 252
Ölümüne hodl yapmayı keyfinden çıkarmadı kimse tabi ki. Ama şu an ki piyasada mecburi hale gelmiş durumda insanların ellerindeki %80 oranında eriyince çıkamıyor. Zamanında çıkmak konusunda fazla tereddüt etmemek lazım hep fazlasını isteme hırsı bu hallere düşürüyor insanı maalesef.
full member
Activity: 387
Merit: 186
Stoploss kullanımı gü ticareti ile meşgul olanların işine yarar, kendi cüzdanlarında kripto para birimi tutanların ise işine yaramaz. Şahsen borsaları güvenli bulmadığımdan eth wallette para tutuyor ve zarara katlanıyorum.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Stoploss her zaman kazandırmasada bazı durumlarda resmen hayat kurtarıyor elimde uzun süredir beklettiğim 2 coin var 2 sinide artık satsam resmen para etmiyorlar kayıp büyük stoploss nerden yaparsam yapayım karda olacaktım halbuki.
sr. member
Activity: 672
Yani ne demeli ki, döngüsünü bitirmiş dibin dibini bulmuş yükseliş olursa piyasada roket gibi fırlayacak iş yapacak koin bulacanda anca zararlar çıkacak, aynı koinlerin adetini çoğalttım gene de zararı telafi etmeleri belki bir yılı bulacak.
sr. member
Activity: 672
Buy $BGL before it's too late!
Sanırım dediği tarihte çıkış yapıp aynı coinlere tekrar giriş yaptığında kar elde etme olasılığı varmış.
member
Activity: 294
World’s First Decentralized ICO Platform
Belli bir noktadan sonra pozisyon değiştirmek hiç de mantıklı değil, ikinci bir defa daha darbe yeme ihtimalin var ve buda elindekini iyice eritir maalesef. Artık iş işten geçtiyse beklemek tek seçenek bazen, sinirleri de fazla yıpratmamak adına uzunca bir süre crypto takibini de bırakırsak iş tamamdır. Acı ama yapacak birşey yok.
Pages:
Jump to: