Pages:
Author

Topic: Zarara rağmen tüm altlardan çıkıyorum - page 6. (Read 1410 times)

member
Activity: 224
Merit: 10
Bu kararı vermek gerçekten zor olmalı. Bence biraz eldeki coinlerle de ilgili. Eğer güvenilir coinlerse daha kısa sürede zararı toparlama ihtimali varken diğer coinler de çok daha uzun süre beklemek gerekebilir. Ama ben olsam beklemeyi tercih ederdim en azından eksiden 0 a çıkana kadar.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Altcoin boğası yaşanırsa usd değeri olarak bir yerlere gelebilirler, btc bazında btc yükselirse düşüş olacak, usd mi btc mi önemsiyorsunuz ona göre karar vermek gerekir.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Ben birçoğundan zamanında çıkamadığım için unuttum gitti. Zarara çıkmak istemem şu saatten sonra. Zaten ayı piyasasının birçoğunu bekleyerek geçirdik, yükselişlerini görmek isterim.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Bu aralar ben de altları bıraksam mı diyorum ama göz göre göre %70-80 zararda olan bir şeyi satmak mantıklı gelmiyor. Eğer acil paraya ihtiyacınız yoksa hodl konumuna devam edebilirsiniz. 2 yıla kadar zaten uçuşu görürüz gibi geliyor Smiley
full member
Activity: 406
Merit: 158
Bikaç ay önce de çıkcam desek vazgeçip en düşük seviyesinde derdik fakat şuan gerçekten en düşük seviyesindeler, litecoin gibi üsttekiler bile son 7-8 ayın en düşük seviyelerini görmüşler bu durumda satılmaması gerektiğini düşünüyorum.
full member
Activity: 434
Merit: 112
çok büyük zarar içindeyseniz çıkmanın hiç bir anlamı yok fakat düşük zararlardaysan üstüne bundan sonraki al-satın için stratejini belirleyip bilgini sağlamışsan çıkıp zararını çıkartıp kara geçebilirsin.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Daha dip yaparsa aşağıda alıp kapatmak mantıklı ama olmayabilir de. Elbet yükselecek yıl sonunda ya da değil ama yükselecek. Umarım zarar etmezsin kardeşim
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Hocam ne kadar zararda olduğuna göre değişir yani benim gibi girdiğin proje 3-4 kat düşmüş ise alttan çıkmanın bir mantığı olmaz,  zararın düşükse çıkabilirsin.  Ama riskli hareket olur
newbie
Activity: 3
Birisi daha aynı ifade de bulunmuş, doğru , altlar diye hitap etmekten vazgeçmeli , 1500 tane var hangisi ?

Hodl çalışır ama hangisi için?
Hodl yaptım demek kaç ay , kaç yıl ? Süre olarak bir şey ifade etmiyor ki . Bence 3 yıldan önce hodl olmaz...
BTC yi 9 yıldır Hodl yapan tanıyor musunuz ? Nerden tanııcanız , adamı anca derginin kapağında görürsünüz ...

Kaçan balık büyük olur. Göz hep dışarıda. Zaten o fırsatları kullanabilecek olanlar , kar ediyor . Orda durdum o kaçtı , burda kaldım şu uçtu ..
Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür...

Bir stratejiniz olacak .
Giriş , çıkış , zarar durdurma , kar alma seviyeleri yok , ortalama yapmaz , al satı bilmez, saldım çayıra Mehmet.
Temelsiz coin e teknik yapsan ne olur . 1 zıplar 2 zıplarsın.

Abi şu coin uçacak diyenden kaçarım . Şu coin uçabilir diyeni dinlerim. Sonra kendi kararımı kendim verdiğimi kabul ederim.
Abi bana uçacak demiştim , bilmem kızmalar , bilmem kötü sözler . Babanızın oğlu mu ağzınız açık dinlionuz herkezi . Önce iğneyi kendine batır bi bakalım...

Whitepaper okunmadan coin alınır mı ?
İnsan Cocacola hissesi alırken en azından iki yudum içtim der ...

Her çıkışın bir düşüşü vardır da , her düşüşün bir çıkışı olmak zorunda değil, walla yapmayın.
Kapanan , batan coin mi yok , enayiler olduğu sürece onlardan bolca olacaktır.

Kar cebe yakışır , hiç mi duymadınız. Madem 5 katı kar ettin , dön 5te 1 ini nakide .
1/5 düşerse o kadar daha al , resmen gözü doymazlık...

Bunları herhangi birine özel yazmış değilim , genel olarak tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar yapılan hatalar ...
Yeminle, kendi servetinizi değil , milli serveti Johnny ve Donny e vermekten başka birşey değil.

Yazılanların içinde BCPT yi beğeniyorum , bende de biraz var . Whitepaper ı okuyan zaten biraz alır ama her seviyeden de alınmaz ki yahu...
"Çok beğendim , bütün paramı al , ama söz ver,  yarın bana paramın on katını geri vericen" diye bir düşünce olabilir mi , ama var işte...

Herkese bol kazançlar..
newbie
Activity: 77
büyük kayıplar olduğu zaman nadasa çekilmeyip satmak lazım aslında. bunu da iyi araştırıp yapmak lazım. profilimin %59 unu kaybettim ama toparlamak da elimdeydi yapabilirsin
jr. member
Activity: 532
Merit: 1
Bu piyasada dengeli davranmak lazim. Altlardan tamamen çıkmamalısın. BTC sabitlenince altlada yeşillenecek
sr. member
sen tercih edersen tüm altları satıp çıkarsın ama yarın boğa piyasası geldiğinde fırlayan fiyatları görüp sonra hayıflanma. kripto pazarı uçucudur. fiyatlar yukarı aşağı hareket eder, esasında pazarı çekici yapanda tam olarak bu haldir.
newbie
Activity: 196
bitcoin çoğunlukla kazandırıyor ama biz de tüm parayı bitcoine gömüp beklemektense altcoinlere yöneliyoruz haklı olarak. Benim de çok zarar ettiğim bir proje vardı yerlerde süründü 2 gündür tavan yaptı , beklemek lazım Smiley
member
Activity: 233
adamların amacı zaten bu herkesi hodl dan trader a donusturmek ondan sonra fiyatı surcekler yukarı herkes bakakalcak arkasından
sr. member
Activity: 509
zarar ettiysen çıkmanın anlamı yok. aslında kar durumunda ya da zarar oluşmadığı anlarda çıkılır. madem zarar oluşmuş bekle ve zararın telafisi gelsin. panik il satmanın faydasını gören olmadı. sabret ve beklemeye devam et.
member
Activity: 336
altcoinlerde o kadar çok zararım varki satıp btc geçmeyi bir türlü istemiyorum. altcoinleri satınca sanki altcoinler hemen artacak gibi me geliyor.Bazı alt coinlerde bitcoine paralel artıyor altcoinlerde kalınacak ise de iyi seçebilmek gerekir diye düşünüyorum.
full member
Merit: 100
Açıkcası amaç zaten son deme kadar beklemek di. Yaptığınız hareketi kesinlikle yanlış bulmuyorum fakat küçük bir zıtlık genel piyasanın paralelliğini bir anda kıramaz bu sebepten bu durum büyük oranla değişecektir.
member
Activity: 588
Merit: 22
Bitcoin yükseliyor,altlar düşüyor. Bitcoin düşüyor,altlar daha sert düşüyor.Bu bir psikolojik algı.Ekrana bakmamak daha mantıklı sanki.İnsanlar ise maliyet düşürmekten bıktı nerdeyse.Bu süreçte sabrı olanlar kazanacak bence. Alt coinleri toplama zamanı yaklaşmış.Ters yatırım,en mantıklı yatırımdır.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
hayirlisi olsun kardesim belkide bu seni daha fazla zarardan kurtaracaktir.
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
dostum üzüntünü paylaşıyorum ve diğer arkadaşların dediği gibi bizler de aynı durumdayız. sen ben bu şekilde çıkarsak birileri daha fazla kazanacak, piyasa böyle işliyor zaten, ben de bir süre daha sabır etmeni öneririm.
Pages:
Jump to: