Pages:
Author

Topic: Zarara rağmen tüm altlardan çıkıyorum - page 8. (Read 1410 times)

member
Activity: 448
Merit: 10
Bende öyle yaptım alayını çıktım btc geçtim çünkü dominance artıyor altları eziyor bi çıkış noktası belirleyip altlardan daha fazla toplamak olucak ilk işim elimdekilerini arttırırım böylelikle
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
Açıkcası son kararı veren siz olmalısınız buradaki ben de dahil hiçbir arkadaş geleceği göremiyor sadece analizlerimizi paylaşıyoruz bu piyasada gerçekten hiçbir şeyin dip değeri yok.Dip dediğimizde yeni bir dip ile karşılaşıyoruz.
sr. member
Activity: 542
Merit: 250
Ölümüne hodl sadece şaka olarak söylenmeli, altcoinler şaha kalktığında bekklenenden hızlı bir şekilde toparlanabilir, ortalama düşürmek mümkünse iyi bir sonuç alınabilir, zararla ayrılmakta acı koyar insana.
member
Activity: 588
$CYBERCASH METAVERSE
zararınızın boyutu ne kadar hocam bence büyük bir zarardaysanız artık çıkmayın piyasa kendini toparlamaya yakın duruyor ve bu da zararınızın eriyeceğinin göstergesi olabilir.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Yani ne denilir bilmiyorum olan olmuş, ancak tamamen piyasadan çıkmakta zararı sineye çekmektir. Şahsen ben aynı durumlara düştüğümde bekledim, hiç umut kalmayanları satarak değişiklik yaptım.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
6-7 ay önce 45K dolar eden altcoinlerim şuan 10K etmiyor. Şahsen benim gibiyseniz zaten diptesiniz , kaybetmişsiniz , bir de onları satarak son umudunuzuda yitirmiş olacaksınız. Ben son umut bekletiyorum. Umutsuz yaşanmıyor:(

Aynı dönemde bende de 74k dolar ederinde token vardı, şimdi ne kadar kaldığını söylemek bile moralimi bozuyor o yüzden söylemiyorum ama tecrübe ettim, yine yükseltirim diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
6-7 ay önce 45K dolar eden altcoinlerim şuan 10K etmiyor. Şahsen benim gibiyseniz zaten diptesiniz , kaybetmişsiniz , bir de onları satarak son umudunuzuda yitirmiş olacaksınız. Ben son umut bekletiyorum. Umutsuz yaşanmıyor:(
sr. member
Activity: 546
Ben yapmamanızı öneririm. Şuan zaten btc'nin artış nedeni herkesin altlardan çıkma çabası. Böyle bir piyasada herkesin yaptığını yaparsanız sonuçta zarar edersiniz.

Eski bull piyasasında bitcoin öncülük yapmış sonrasında altlar aynı şekilde yükselmişti, altlarda kalmak daha mantıklı şuan için.

Umarım dediğiniz gibi olur hocam altlarda kalan arkadaşlar çok zarar etti ben btcde olan birikimimi altlar çok düşünce altlara kaydırdım.Umarım güzel bir boğa dönemi bizi karşılar. Smiley
sr. member
Activity: 329
Ben yapmamanızı öneririm. Şuan zaten btc'nin artış nedeni herkesin altlardan çıkma çabası. Böyle bir piyasada herkesin yaptığını yaparsanız sonuçta zarar edersiniz.

Eski bull piyasasında bitcoin öncülük yapmış sonrasında altlar aynı şekilde yükselmişti, altlarda kalmak daha mantıklı şuan için.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
VTC ve SC yi satmazsanız bence iyi olur, diğerlerine aşına değilim o yüzden yorum yapamıyorum, imkanınız varsa hiç birini satmayın aslında.
full member
Activity: 630
Merit: 103
Boğa piyasasını bekleye bekleye artık ümitler tükenmiş durumda.Elimdekileri zarar etmemek için bekletiyorum.

aslında bekledikçe daha çok zarar ediyorsunuz çünkü altcoinler her geçen gün daha dibi görüyor. önceden 2ye katlasa yeter dediğimiz coinler 5e katlasa yetere döndü ve bitcoin yükselirken altlar yerinde sayıyor
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Düşen bıçak tutulmaz arkadaşlar. Bu piyasada teknik analiz çok önemli. Huk kanunlarını araştırıp ne zaman girip ne zaman çıkacağınizi kestirebilirsiniz. Böylece min kayıp Max kazanç yapabilirsiniz.
full member
Activity: 392
Merit: 107
sabır sabır sabır. nereye kadar sabır. artık sabredenin kazandığı bir devirde değiliz. piyasayı okuyanın kazandığı devirdeyiz. para nerdeyse sende orda olacaksın. artık para gelip seni bulmuyor. sen gidip parayı buluyorsun. bence başlık sahibi gayet yerinde bir karar vermiş. cesaretini kutluyorum. zararı kabullenmeyi bilen bir adam kesinlikle bu piyasada allem eder kallem eder o zararı çevirmeyi de bilir. kös kös oturup milyoner olmayı bekleyen hold dan başka bir şey bilmeyen insanlara ders olsun bu. yeri gelir hodl yaparsınız yeri gelir alır satrsınız. yeri gelir kar edersiniz yeri gelir zarar edersiniz. karar alma mekanizması güçlü kişiler asla kaybetmez.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Altcoinlerde olan arkadaslar,  az daha sabir.  Neredeyse 6-7 aydir sabrediyorsunuz.  Birakinda piyasa bir duzelsin,  yuzdunuz yuzdunuz kuyruguna geldiniz,  emin oldugunuz ve basariya ulasacagini dusundugunuz coinleri zararina satmayin.
full member
Activity: 462
Merit: 107
herkes umudunu kaybettiyse yukselis yakindir diye dusunuyorum. en son btc icin bunlari diyorduk ve yaptigi hareketi gorduk. simdi sirada altlar var. guzel bir boga piyasasi gorecegiz bence.
full member
Activity: 545
Merit: 124
Reward: 10M Shen (Approx. 5000 BNB) Bounty
btc'ye geçmek yerine zararını minimize etmek için ortalamayı düşüreblirdin tercih senin aslıdna btc fırlarsa daha da kan kaybedicek altlar yatay seyretmediği sürece böyle.
Keşke ortalama düşürme gibi bir imkanım olsa bu riski asla almazdım. zaten zarardayım, yaptığım iş kesinlikle büyük risk içeriyor. aynı coinleri tekrar aşağıdan alıp sayı artıma (dolayısıyla maliyet düşürme) planım var. kendimi şort pozisyon açmış gibi hissediyorum. eğer sattığım altlar bu seviyeden yükselirse bana sağlam girmiş olacak. Lakin btc yukarıya devam eder altlarda % 20-30 daha düşüş olursa alttan toplarım yükselişte elim kuvvetli olur
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Boğa piyasasını bekleye bekleye artık ümitler tükenmiş durumda.Elimdekileri zarar etmemek için bekletiyorum.
member
Activity: 336
bende altcoinlerin çoğunda zarardayım sabırla inatla yükselmesini bekleyecem kazanç elde edinceye kadar beklemeyi düşünüyorum.
full member
Activity: 364
Merit: 102
btc'ye geçmek yerine zararını minimize etmek için ortalamayı düşüreblirdin tercih senin aslıdna btc fırlarsa daha da kan kaybedicek altlar yatay seyretmediği sürece böyle.
member
Activity: 294
Mantikli olan gecmiste yapilan zarara bakmak degil gelecekte olabilecek kari hesaplamaktir. Bence Mantikli olmus yaptigin, bitcoin artinca tekrar altlara gecebilirsin. Ancak bitcoin in artisina paralel olarak artmasi muhtemel coinler, bitcoin den daha fazla kazanc getireceklerdir. Litecoin, monero, icon gibi altcoinler dise dokunur artislar gostermelri muhtemeldir.
Pages:
Jump to: