Pages:
Author

Topic: Zarara rağmen tüm altlardan çıkıyorum - page 10. (Read 1410 times)

jr. member
Activity: 144
Merit: 1
valla hocam durduk yere zarardan çıkış yapmakda çok doğru değil hani. zaten piyasa dip.
member
Activity: 271
Merit: 12
XMONETA ICO
bir dahakine ne yapacağımı biliyorum kesinlikle altlardan uzak duracağım
member
Activity: 434
Merit: 14
altlardan çıkmamanın cezasını çekiyorum
newbie
Activity: 128
Merit: 0
boşuna demiyoruz paranızın tamamı ile gimeyin diye  bu borsa 7/24 çalışıyor bu işin sonu yok diye artarda battımmı magma diye
newbie
Activity: 229
bnb alan bir dostum suan agliyor. adam bnb aldi btc yukseldi bnb yuzuden 15bin zarari var.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
bir günde %20-25 arasında kazandınız cıkarak.tebrikler.
bende bile bile lades dedim yine.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
Stratejiniz gayet mantıklı hocam. Bitcoinde ralli beklentisindeyim ben de. Ama bir anda beklenmedik bir haber veya gelişmeyle bitcoinin yükselişinin sekteye uğrama ihtimalini de göz ardı etmeyin. Ve full bitcoine geçmeyin. Kademeli geçin.
newbie
Activity: 57
ben artık altcoinleri en dip noktasına gelmeden alım yapmıyorum çünki dibi yok
member
Activity: 448
Merit: 17
Keşke çıkmasaydın en sonunda altlara akış yapıcak millet boğanın başlama olasılığı görünüyor şu gidişate göre geçen senede aynısı oldu btc dominance yükseldi sonra altlara kaydı para aynısı olucak diye düşünüyorum
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
Uşaklı ya katılıyorum bende. Eğer şuan paraya ihtiyacınız yoksa satmanız ama gerek yok. Bence zararına satmak pişmanlık tır. Eğer satıp başka coine yönelecekseniz öyle yapacağınıza elinizdekini çoğaltmayi  deneyin.  Tabi bu sizin karariniz. Ben olsam kesinlikle beklemeye devam ederdim.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Aceleniz varsa tabi ki diyecek birsey yok ama acil paraya ihtiyaciniz yoksa bekleyin.  Biliyorsunuz ki piyasa duzelince teker teker tum altcoinler yatirim alir.  Bunun ornegi aralik ayinda yasandi.  Pumplanmayan coin yoktu neredeyse bunu unutmayin.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
Öncelikle "altlar şöyle" "altlar böyle" tarzı bütün kriptoları aynı kefeye koyan yaklaşımları bırakmanız lazım arkadaşlar Smiley. Kimi altcoinler 0'a gidebilir ve zaten gitmektedir orası

tamam ama bundan 15-20 yıl sonra da kullanılacak, belki bir Amazon, Facebook, Google seviyesine gelip onları da geçebilecek projeler de var altcoinler içinde.

Bitcoin'in ve diğer hiçbir kriptonun yapamadığını yapan benzersiz projeler var, bunlar kalıcı olacaktır. Her coin ve token için derinlemesine analiz yapmanızı tavsiye ederim, özel

olarak merak ettiğiniz isimler varsa onları da konuşuruz...
member
Activity: 742
Merit: 19
Tabi zararına çıkmak zor bir durumBen beklemeyi daha doğrusu al,sat yaparak maliyetimi azaltmaya çalışıyorum.2-3 ay sonra çok daha güzel seviyelerde olacak altcoinler.Btc'den sonra altcoinlerin çıkış yapacağını düşünüyorum
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Piyasa böyleyken haliyle  bir çoğumuz zarar etmiş durumdayız. Zararına satmak pekte mantıklı gelmiyor bana.Beklemek en güzelide yükseleceğini bilsek piyasanın iyi olacakta hiçbirşeyde belli değil şuan ne olacağı.
member
Activity: 933
Merit: 10
arkadaşlar, buradan daha fazla düşmez diyerek "dip yaptığını düşündüğüm" bazı altlar hayal kırıklığı yarattı. elimde QLC, BCPT, VTC, SC var. kiminden az kiminden çok zarardayım. BTC dominancenin %46 yı aşması benim için kırmızı çizgi oldu. zararın daha da büyümemesi adına kople btc ye geçip beklemeyi düşünüyorum. BTC nin çıkış yapma olasığı yüksek gibi duruyor. Altlar ise buna kızararak yanıt veriyor. altlar daha da dip yaparsa aşağıdan alıp zararı kapatma hedefim var. inşallah yanılmıyorumdur. ölümüne hold hiçbişey kazandırmadı malesef Sad

Umarım zararınız çok yüksek değildir şahsen %80 zararda olduğum coinler var ve ben sabır diyorum bol şanslar.
full member
Activity: 854
Merit: 113
zamaninda cikmadiysan bu saatten sonra cikman zarar ettirebilir. burdan sonra dip yapma ihtimali yukselme ihtimaline gore daha az. bu kadar bekleyip zarar etmek cok koyar insana.
full member
Activity: 546
Merit: 100
böyle bir çılgınlığı ben de yapmıştım fakat çok zararda değildim o yüzden gözüm yedi bu hamleyi ama çok zarar etmiş olsam yapmazdım çok mevbur kalmadıysanız yapmayın.
full member
Activity: 672
Merit: 100
keske  dahs önce çıkış yapmış olsaydın geç kalmıssın sanki. tabi senin tercihin ama suan çıkma istersen. yukseliş olursa eğer altlarda yukselecektir elbet. hep böyle kalacak hali yok ya piyasanın. elbet birgün devran dönecek.
full member
Activity: 420
Merit: 117
%50 dominasyon sağlar ise biraz biraz wanchain, ICX ve ADA' ya geçeceğim . Eğer hatalıysamda beklerim .
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
iyi güzel hoş da bütün altcoinleri aynı kefeye koymamak lazım! şimdi atıyorum x ve y coininden 100 milyon tane var, birisi 300-500k satoshi diğeri 300-500 satoshi! eğer ki 500k satoshilik altcoindeyseniz düşmek için payı var elbette ama öteki zaten marketcap olarak 300-500 btc ediyor. ha buradan da düşebilir mi düşebilir elbette ancak nereye kadar? 1 btc mi olacak? olacaksa zaten Allah belasını vermiş demektir... Smiley
Pages:
Jump to: