Pages:
Author

Topic: Zarara rağmen tüm altlardan çıkıyorum - page 5. (Read 1410 times)

sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Bitcoin dominasyonuna kanıp elden çıkartmak şuan için ne kadar doğru tartışılır. Daha ne olacağı belli değilken zararına satışlara başlamasaydın keşke. Umarım zararını biran önce bitcoin ile kapatırsın. Bol kazançlar.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Bazen ufak zararları göze alıp daha hızlı giden trene atlamak mantıklı gibi geliyor. Tam manasıyla bir boğa sezonu gelse bile paranın altcoinlere akması ciddi zaman alacak gibi duruyor.
jr. member
Merit: 1
Ben de BTC ye sıçramayı düşünmüyor değilim aslında ama 350 dolara kadar çıkan elimdeki altcoinler şu anda 280 dolar ediyor biraz daha bekleyip ufak bir hareketlenmede dönüştürmeyi düşünüyorum.
member
Activity: 378
Merit: 11
Yani bende artık çok büyük zararda bile olsam altcoinlerden çıkış yaparak ethereum ve bitcoin alıyorum. Altcoinlerden çok zarar ettim ve bence en az 1 yıl daha zarar yazacaklardır.
newbie
Activity: 30
Şöyle bir durum var satış yapmadığın sürece ne kârda olursun ne de zararda. Satışı yaptığın anda belli olur bunlar. Ayrıca fiyatlar düşerken satış yapmanın en büyük nedeninin elindeki paranın  borç kredi veya ihtiyacı olduğu bir para olduğundan dolayı diye düşünüyorum. Bu şekilde bu işe girmek insanı tereddüte düşürür ve asıl zarar o zaman yapılır.
member
Activity: 933
Merit: 10
büyük cesaret konuyu açan kişi çıktıysa.. %80 zararda olduğum altcoinler var ve zararım gerçekten büyük aylardır bu durum dayım elbet bir gün toparlayacaktır.
member
Activity: 532
Merit: 12
Bende tüm gücümle altlarda yım kıyıda köşede BTC yok. Umarım para yakın sürede altlara katlarda 3-5 kazanıriz. Yüklü ( tabi kendime göre yüklü) xlm ve qlc deyim. Dgb ve xsn de elimde mevcut
copper member
Activity: 224
Merit: 1
coinin çöp olması hallerinin dışında keşke zararına satış yapmasaydınız. Siz zarar ederken birileri kazanıyor. siz satmayarak zarar etmiş olmuyordunuz aslında. ama satınca direk zarardasınız. Üzüldüm.
Her emtianın fiyatı sürekli düşmez süreklide çıkmaz.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
cmc 200'lerin altına düşmemeliydi, düşmedi de
btc dominant %60'ları tavan kabul ediyorum, şu an 47-48'lerde...
btc hızlı bir yükseliş yaparsa altcoinlerde bir miktar daha geri çekilme yaşanabilir satoshi bazlı..fırtına dinince ve ilk şoku atlatınca zararı telafi edeceklerdir..
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
piyasadan çıkmayı asla kabul edemem. niye? zira edeceğimiz kadar zarar ettik bundan sonra zararın büyüme ihtimali sıfır. parayı başka hangi yatırım çeşidine yatırabiliriz? faize mi dolara mı, her ikiside yerinde sayıyor.
member
Activity: 406
Merit: 14
Bence hatalı bir işlem yapmışsın hocam. Daha iyi altcoinlere geçip öyle beklemeye geçseydin çünkü onlarda fazlasıyla düşüş yaşadı. BTC eğer artacaksa onlarda kızarsa bile BTC 'den daha fazla artacaktır.
member
Activity: 336
Saygı duyarım ama madem çok zararınız oldu bırakın tam olsun ya da boğa geldiğinde bi bakmışsınız kara geçmişsiniz.
newbie
bu piyasada öğrendiğim tek şey bekleyen sabreden kazanır. bencede cok fazla satış yapmadan bekleyin güzel günler gelecektir.
member
Activity: 518
Piyasanın durumuna bakılırsa belirsizlik devam etmekte altcoinler düştü çoğu çöp oldu ama düzelir umuduyla bekliyoruz. Bende bazılarını çıkartım zararın neresinden dönülürse kar dır misali
full member
Activity: 413
Merit: 100
Bu piyasa bizi kalpten götürecek sonunda, bu kadar uğraştan sonra elde var zarar. Bitcoin yükselişine oynadığında eldeki tokenlerin zararı kısa zamanda çıkabilecek gibiyse geçmek lazım.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Umarım yanıltmaz piyasanın durumu belirsiz bazı altcoinler için bende aynısını yaptım bitcoine geçtim, bazılarını ise beklemekte fayda var. Yükselmesini beklemekten başka çare yok zaten zarardayız.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
10 kat düşen projelerim var düşünün artık. 😃.  Çoğu da iki kat ve aşağısına düştü ne yapalım satalım mi şimdi.  😅
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
ben çıkmayın derim bekleyen kazanır altcoinlerden çıkma zamanı geçti, bunu 7 ay önce yapmalıydın. şimdi azimle bekleme ve bopa sezonu gelecek mi diye analiz yapma zamanıdır. ben altcoinlerin iyi olanlarını tutmaya karalıyım.
full member
Activity: 462
Merit: 102
Kesinlikle çıkmamalıydın keşke bekleseydin acele etmek bir şey getirmeyecektir.Zaten felaket zarardayız.Bir yerden sonra kesinlikle toparlanma gelecektir.
newbie
Activity: 196
Buna bir anda karar vermemişsindir ama iyi yapmışsın sanki, çünkü biz de bitcoinin yükselmesine bel bağlamıştık o yükselince altcoinler de yükselir diye ama hiç öyle olmadı bu sefer
Pages:
Jump to: