Pages:
Author

Topic: Zarara rağmen tüm altlardan çıkıyorum - page 9. (Read 1410 times)

jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Şimdilik en güzel karar gibi görünüyor ama zamanında altcoinlere girmeniz lazım. Bakalım neler olacak seyredelim.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Zarara rağmen çıkış varsa kriptodaki paranız için devir daim vakti geldi demektir. Paraya ihtiyacınız olmasa satmazdınız sanırım. Benimde iyi zararlarım var ama beklemek zorundayım.
member
Activity: 378
Merit: 10
bence bu hamleyi yapmadan iyice düşünün hocam altları kötüleyenler yüzünden bu halde olabilirsiniz ama yeter ben bu kadar deyip pes ediyorsanız orası ayrı tabi.
full member
Activity: 545
Merit: 124
Reward: 10M Shen (Approx. 5000 BNB) Bounty
yorumlardan edindiğim; Genellikle acil para ihtiyaç yoksa satmamak gerektiği eğilimi ağır basmış. zaten ihtiyaç olan bir para ile bu mecrada dolaşmak bir defa yanlış bir tutum. Ben zararın çokluğu nedeni, bi de altların daha da fazla düşüş eğiliminde olması nedeniyle çıkıp bir müddet bekledikten sonra dipten toplamak hedefi ile bu işe giriştim. bcpt ve Qlc zarar çok olduğu ve fiyatın neredeyse aşırı indiğini gözlemleyerek satmadım. VTC vr SC ye ise yol verdim. bakalım zaman kimi haklı çıkaracak. eğer dün bcpt ve qlc ye de kıyabilse idim bugün en az %10 ar daha karda idim. hayırlısı bakalım
member
Activity: 378
Merit: 11
3-4 gün önce bende kol kırayım bütün zararı sineye çekeyim satayım altcoinleri dedim ama üşendim açıkcası birde yine bir umut kenarda köşede yükselirmi düşüncesi olduğundan satmadım ama perişan oldum yine
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
2 hafta önce aynısını düşündüm yapmadım. Şu an pişmanmıyım, pişmanım ama yapacak bişey yok. Elimdeki altların bir kısmı mutlaka bir gün yükselecek nasılsa, yükselmesede canım sağolsun Cheesy Piyasayı iyi okuyanlar her zaman kazanıyor.
member
Activity: 1106
Merit: 25
Benimde yapamadığım durum bu işte. Satınca bir daha alamam korkusu başlıyor. Zararda da olsam en azından elimde var diye kendimi avutuyorum. Aslında yapabilen al sat çok iyi fırsatlar veriyor.
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Baştan beklemek amacıyla alınanların durumu farklı ama eldekiler şu veya bu sebeple sürekli zarar yazıyorsa şu seçenekleri değerlendirmek lazım:
Senaryo 1: Bunlar (eğer scam değillerse) illa yükselecek, o yükselme zamanını beklemek beni daha çabuk kar pozisyonuna geçirir,
Senaryo 2: Tekrar yükselecek diye bekleyerek kaybettiğim zamanda bunlardan çıkarsam (zararına olmasına rağmen) başka fırsatları değerlendirerek zararımı kara döndürürüm.
Bunun kararı sonucu belirler.
member
Activity: 532
Merit: 12
Bende BTC olarak zarardayim ama dolar bazında zarar çok olmadığı için satmiyorum. Hodl a devam. Açıp ihtiyacın yoksa bekle. Çünkü BTC ye giren para mutlaka altcoinlerde katacaktır. Tabi bu ne zaman olur bilinmez. Umarım kısa süre önce olurda çok beklemeyiz
full member
Activity: 602
Merit: 118
acil paraya ihtiyacınız varsa veya bu inişler çıkışlar sizin psikolojinizi bozmuşsa lanet etmişseniz yapacak bir şey yok. Sizden değerli değil.

Hocam towerbee nin bountysi bitmedi mi hala onun imzasını taşıyorsunuz? Boşa gitmesin attığınız postlar. Yeni bir imza bulun bence bajarsiniz çok iyi çıkar.
jr. member
Activity: 112
Merit: 1
acil paraya ihtiyacınız varsa veya bu inişler çıkışlar sizin psikolojinizi bozmuşsa lanet etmişseniz yapacak bir şey yok. Sizden değerli değil.
member
Activity: 380
Merit: 31
Şu saatten sonra elimdeki altların btc karşısındaki değer kayıplarını takmamaya karar verdim...

Dolar bazında düşmediyse  zarar ettim demiyorum.

Evet btc ye karşı stoplayıp düştükçe daha çok alabilsek çok daha iyi olurdu ama maalesef bunu yapabilen çok fazla kişi yok...

Kendimce belli miktarda güvendiğim coinleri aldım.

Dolar bazında hedefde koydum.

ilk boğayı bekliyorum.

8 aydır bekliyoruz 2-3 ay daha bekleriz sıkıntı yok.

Dolar olarak bakmamın nedeni olası bir aralıkdaki gibi boğa yaşandığında istediğim fiyatların yakınına bile gelse elimdeki tüm coinleri satıp piyasadan çıkacağım.

Bu yüzden btc karşısındaki değerlerinin önemi yok benim için
newbie
Activity: 229
Merit: 0
haklisin ama bnb ye giren napsin, suan baya tersteler, adamlar btc dusecek diye bnb ye girdi , btc firladi , sansa bak ya.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
tabi net bir şekilde doğru veya yanlış yapmışsınız diyemem ama bu piyasayı takip ederken gördüğüm şey bitcoin arttığında altlar düşüyor bitcoinin artışı durduğunda altlar yükselmeye başlıyor. galiba ben olsam beklemeyi seçerdim.
newbie
Activity: 34
Merit: 0
hocam siz çıkınki sizin fiyatlardan giren adamlar zengin olsun bu iş böyle yürüyor
member
Activity: 364
Acil bir durum söz konusu değilse zarardan satış yapmak bana pek mantıklı gelmiyor açıkcası. Böyle durumlarda beklemeyi tercih ediyorum genellikle..
member
Activity: 728
Trphy.io
Sürekli bir toparlanma inancıyla bekledik ama hala altcoinlerde kırmızıdayız. İşlerin böyle gelişeceğini bilsem ben de bütünümle Bitcoin'de olurdum ancak artık zararları kapatmak için beklemekten başka çare yok.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Cesur bir karar vermişsiniz. Başarılı olmuşsunuz. Altlara boğa geldiğinde bir anda geliyor. Geçen seferde böyle kaçırmış idik. Sırf bu korkuyla kalıyor insan. Akıllı trader ayıda da boğada da kazanır.
member
Activity: 182
Bir günde %20 daha ucuza alacak eğer çıktıysa bu koinlerden biz de yine magmaya doğru freni patlamış Kamyon gibi son sürat iniyoruz. Bakalım fren nerede tutacak.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Bende uşaklı gibi düşünüyorum. Şuan için paraya ihtiyacım yok altlarda zarar büyük artık son alımlarını da yaptım bekliyorum. Alt party başlarsa eğer daha aşağıdan alan daha çok kazanır. Nasip kısmet sabırla paranın altlara akmasını bekleyeceğim. Herkese bereketli kazançlar dilerim.

Pages:
Jump to: