Pages:
Author

Topic: Zarara rağmen tüm altlardan çıkıyorum - page 3. (Read 1410 times)

member
Activity: 224
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Altlardan cıkıp btc de hareket etmek mantıklı bir karar mı tartısılır daha garanti hareket etmiş oluyorsun fakat daha fazla kazanma ihtimalini ortadan kaldırmıs oluyorsun gibi riskler mevcut.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Hocam neden çıktınız?Şu an bu piyasadan çıkmak için çok erken değil mi?Tüm altcoinler %70-80 oranında düşüş yaşadılar.Şu an en mantıklı iş sadece beklemektir bana göre.
member
Activity: 560
Merit: 12
çıkış yaptıysan eğer altlardan  bu konuyu açtığında btc ye geçtiysen ondaan sonra zaten btc artmaya başladı ordan belki zararın varsa onu  çıkartmıssındır. en iyisi o benim zararım çok olduğu için çıksmıyorum. bide terste kalırsak eimizdeknden de olabiliriz.
member
Activity: 1106
Merit: 25
Ne hikmetse BTC aşağı doğru gitmeye çalışıyor. Altcoinlerde yukarıya doğru gitmeye zorluyor. Umarim artık boğa ya yavaştan gireriz. Cidden sabrımızı zorlamaya başladı. Gelsin artık özlenen beklenen boğa
sr. member
Activity: 478
Merit: 250
Zararı yemiş ve değişmesi de mümkün görünmeyen altcoinleri terk etmek şarttır, sittin sene beklesen bir balta olmayacaksa başkasına geçmek evladır.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
zarara rağmen satarak doğru hareket yapmış, düşmez denilen coinler düştükçe düştü, özelikle hacimsiz altcıoinlerde taban kavramı yok, piyasa yeşillenene kadar dibin dibine doğru düşemeye devam ediyor
member
Activity: 294
sonuna kadar hold zaten çok mantıksız coinlere fanatiklik yapılmamalı. ben çıkışı çoktan kaçırdığım için pozisyon değiştiremiyorum. ama btc de beklemek çok daha mnantıklı bir hareket olur şuan için
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
soyledigi tarihte ciktiysa eger birazda olsa zarari dusurmustur. arkadasa cok dustu burda cikar dedik ama ordan sonra da baya dusmeye devam etti altcoinler.
full member
Activity: 532
Merit: 102
Ölümüne hodl işe yaramadı demişsin ama erken pes etmişsin sanki biraz öyle gözüküyor ama bu yaptığın harelette mantıksız değil daha fazla zarara uğramamanı sağlayacaktır.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
Zararın büyüklüğüne göre değişir. %20 zarardaysanız çıkın ama %70 zarardaysanız çıkmanız yanlış olur. Bana kalırsa uzun vadeciyseniz zararına tek bir token satmanızı bile önermem.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Altlardan çık ethereum a geç en azından paranın garantide olduğunu bilirsin.Altlar kumardır pişmanlıktır ona göre düşün hareketini yap.
hero member
Activity: 1071
Merit: 500
Zarardan dönülmeyeceğini düşünüyorsak aynı tokene koine bağlı kalmak hatallı davranış olur. Bazen zararın neresinden dönsen kârdır mantığıyla durumu değiştirebilecek şekilde çaba harcamanız gerekir.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Ah be hocam tabi senin görüşün saygı duyarım. Ben de BCPT'ye girmiştim baya bir süre önce 8900 maliyetle en son 2bin küsurlara düşmüştü Smiley istesem de çıkamam artık. Boğa sezonunda millet kar ederken ben sermayeyi geri kazandım diye sevinicem artık yapcak bir şey yok
jr. member
Activity: 236
Merit: 1
Zararın neresinden dönersen kardır en iyisini yapmışsın nerden bulaştık bu piyasaya çıksak ıstesekte çıkamıyoruz resmen tutulduk
sr. member
Activity: 594
Merit: 252
Zararın neresinden dönülürse kardır. O günden bu güne piyasa rakamlarındaki değişime baktığımızda görüyoruz ki bir insanın trading konusunda kırmızı çizgileri olmasının ve bunları uygulama iradesinin ne kadar faydalı sonuçlar verdiğine şahit olduk. Hem daha fazla fazla zarardan korundu hem o günden bu güne daha fazla dert sahibi olmadı Smiley Tebrikler..
newbie
Activity: 196
Merit: 0
ben battı balık yan gider mantığıyla çıkmadım ve hala bekliyorum çok umudum kalmadı artık piyasanın toparlanacağına dair ama en azından zarar ettirmez belki
newbie
Activity: 82
Merit: 0
Benimde altcoinlerden bitcoin olarak büyük bir zararım var ama bu zararı düşürmek için daha çok aldım en düşük seviyelerinden şuan ne zararım nede karım var ama bir dahaki düşüşte patlayabilirim
member
Activity: 336
malesef o kadar zararım fazla i yani %80 erimiş durumda nasıl çıkayım ki hiç düşünüyorum artık oldugu gibi biraktıgım gibi bırakıyorum taki yükselişler oluncaya kadar bekleyeceğim başka yolu yok sabır sabır sabırla bekleyeem
member
Activity: 336
Hayırlı olsun kardeşim senin adına sevindim. Keşke ben de aynı cesareti gösterebilsem fakat bu kadar zarar etmişken bu aşamada çıkmak kolay değil.
full member
Activity: 616
Merit: 101
Altcoin olarak ethereumu görmediğim için diğer altlardan çoktan çıktım bende sadece neo tutuyorum onuda ethereum ile aynı kefeye koyduğum için
Pages:
Jump to: