Εσύ έρχεσαι εδώ και προσπαθείς να πείσεις ανθρώπους ότι είναι τεχνικά λανθασμένοι. Παράλληλα μας λες ότι σημασία δεν έχουν οι τεχνικές λεπτομέρειες.
Δηλαδη , αν καποιος ερθει να μου πουλησει ενα αυτοκινητο του οποιου η τελικη του ειναι κατω απο 10 χλμ/ωρα , καταναλωνει τεραστιες ποσοτητες καυσιμου , δεν εχει καθολου αξεσουαρ παρα ειναι ξερο σασι με 4 ροδες για να αντιληφθω τη διαφορα σε σχεση με ενα αυτοκινητο των ημερων μας θα πρεπει να εχω σπουδασει μηχανολογια , φυσικη , επιστημη υλικων κλπ , ωστε να ειμαι σε θεση να γνωριζω την καθε λεπτομερεια . Ενδιαφερουσα θεση .
Τεχνικα λαθος σε τι ? Σου απεδειξα εδω και καιρο πως αποκεντρωση με την εννοια που θελεις να την ορισεις δεν υπαρχει μιας και το full node σου δε παιζει κανενα ρολο στο δικτυο ( μονος σου το εχεις παραδεχθει ) , πως το LN δε δουλευει ( μονος σου το εχεις παραδεχθει ) , πως το 1MB blocksize limit ειναι παραλογο ( μονος σου το εχεις παραδεχθει ) .
Μιλας για οργουελικη πραγματικοτητα χωρις να εχεις καταλαβει ποια ειναι αυτη . Απλα αναμασας εκφρασεις που εμαθες απο αλλους τους οποιους θαυμαζεις και δε μπαινεις καν στον κοπο να ψαξεις αν αυτα που λενε στεκουν . Ενα απο τα οπλα του μεγαλου αδερφου ηταν η διαγραφη της ιστοριας , μπορεις να δεις την ομοιοτητα με αυτο αυτο που προτεινε ο Greg ?
Για πρωτη φορα στην ιστορια της ανθρωποτητας εμφανιστηκε ενα μεσο με το οποιο η πληροφορια μπορει να μεινει αναλοιωτη . Αλλα δε πρεπει να το χρησιμοποιησουμε γιατι ο BHC και οι ομοϊδεατες του δε θελουν να ριξουν κανα φραγκο για να αποθηκευσουν αυτη την πληροφορια . Οποτε , το συνολο χανει για να ικανοποιηθει η ατομικοτητα (λιγο woke μου ακουγεται αυτο , σημεια των καιρων βλεπεις ) .
Δε πιστευω πως ο Craig ειναι ο satoshi , ποσες φορες θα στο πω αυτο . Ελπιζω καποτε να αρχισεις να καταλαβαινεις τι σημαινουν οι λεξεις και τα νουμερα . 95% δεν εχει καμμια σχεση με το 100% . Αλλο οι ενδειξεις και αλλο οι αποδειξεις . Οταν θα υπαρξουν αποδειξεις θα ειμαι 100% σιγουρος . Εσυ , χωρις να εχεις αφιερωσει καθολου χρονο παρα μονο λαμβανοντας αναμασημενη πληροφορια , εισαι 100% σιγουρος πως δεν ειναι . Ο τυφλος ακολουθος εισαι εσυ , οχι εγω . Στο μεσαιωνα θα ησουν ετοιμος με την πηρουνα να ριξεις κοσμο στη φωτια . Σε καποιο αλλο ποστ προτεινα την ταινια "12 ενορκοι" , καλο θα ηταν να τη δεις για να καταλαβεις ποιος απο τους χαρακτηρες εισαι και ποιος ισως ειμαι εγω .
Οσο για το αν εχω ερθει με κακοβουλες προθεσεις , μη ξεχνας πως ημουν εδω αρκετα χρονια πριν απο σενα . Οποτε αν καποιος κακοβουλος ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ αυτος εισαι εσυ . Αντε γεια ....