Ako si digao kredit da bi kupio kripto i onda si si isplatio taj kripto da vratiš kredit, trebao bi po zakonu platiti porez na dobit od kripta - što ti je Trofo i objasnio.
Ti si na 0 samo što se kredita tiče, što se dobiti tiče nikako nisi na 0 tako da je sve što ti je čovjek rekao na mjestu. Tvoja kreditna 0 je nebitna za išta vezano za kripto.
Slažem se i za generalni stav - i isto se isključujem za dalje.
hah evo još jedan znanstvenik...ne kužim šta se javljate ako ne znate?
Objasni mi znanstveniče što je dobit po tebi? Osnove financija ne znate prestrašno...
"Tvoja kreditna 0 je nebitna za išta vezano za kripto."
pa odakle mi kripto?? nego iz kredita..kredit je odbitna stavka za ovaj obračun..joooj joooj
isprike ako sam uvrijedio vaše neznanje ali malo je reći da sam u šoku, tj i nisam ajd
Sorry sta sam ti uzeo vremena, nisam strucnjak ali sam procitao cijelu ovu temu kako je nastajala, podijelio sam svoje miseljene na osnovu informacija koje sam zapamtio, a buduci da nas nije zanimao isti slucaj ja sam zapamtio djelove koji su meni interesantni.
Sretno s trazenjem odgovora. Od mene ih sigurno vise neces dobiti.
ma ok znam da je teško kad ti je ego povrijeđen..ovo su ozbiljne stvari i sad da ne znam ja bi otišao tamo (i svi koji čitaju tvoj savjet i od ovog drugog stručnjaka) i platio porez koji ne moram, dijeli savjete koje znaš i za koje si siguran..ovo ti nije baš pametno..
[moderator's note: consecutive posts merged]
A ne misliš li možda da si ti malo zalutao ovdje ako si očekivao stručan odgovor osobe koja se stvarno ali stvarno razumije u poreze i može ti dati mišljenje? Ovdje na forumu pokušavamo pomoći jedni drugima koliko znamo i možemo. Ako svaki put nastupaš ovako kako si nastupio ovdje na forumu, stvarno ne znam kako od ikoga dobiješ bilo kakvu pomoć.