Ovo s bankom da opet zove nakon toliko vremena je zanimljivo, pogotovo radi "obicne" prodaje auta.
Naziv glavne djelatnosti: Investicije
Glavna djelatnost: 66.11 Poslovanje financijskih tržišta
Pretežita djelatnost: 66.11 Poslovanje financijskih tržišta
Samostalno vodi knjige: NE
Paušal: NE
Datum prijave prvog radnika i datum odjave posljednjeg radnika su mi datum predaje u RPO, valjda je bilo obavezno polje.
Ono sto sam prije spomenuo sam bio nasao na ovom BUG clanku, tu pise:
Ali sam imao slučaj da me banka gura kroz KYC/AML, i to slučajeve i prije i nakon što sam potrošio/prebacio novce dalje, s tim da je ovaj nakon potrošenog bio dosta paničan. Diners je isto ekstremno naporan i intruzivan, sad između ostalog znaju i npr. sve <100 kn uplate koje mi je žena iz ovog ili onog razloga prebacivala na moj tekući. Za iduću godinu me ne bi iznenadilo da im moram poslati selfie s ravnalom da mi provjere veličinu penisa.
Pretpostavljam da bi me za isplatu sa strane mjenjacnice mogli zatraziti presliku naloga za withdrawal? Ne vjerujem da bi isli dublje u individualne crypto transakcije jer je to posao porezne ako dode do toga?
Ako nije nista osobno ili osjetljivo za forum, ako bi mogao navesti par primjera do koje mjere su isle te provjere da znam sto me ceka, hvala.