Pages:
Author

Topic: Zarara rağmen tüm altlardan çıkıyorum - page 11. (Read 1446 times)

sr. member
Activity: 784
Merit: 259
Ben onu bunu bilmem arkadaş.Bundan sonra charlee Lee yi derin takibe aldım.Bu adam ne derse onu yapacam.Adam btc 20k da iken twit attı düşecek dedi satmadık.Ltc 350 dolarken twit attı ben elimdeki tüm ltc lerimi satıyorum dedi..Yine anlamadık..En son 4-5 gün önce twit attı dedi ki,Artık ltc de dahil sakin altcoin almayın çok düşecekler dedi.İlk anda anlayamıyorsunuz tabii.Ancak bu sefer anasını satıyım charlee yi dinledim.Elimde zararda olduğum bir sürü alt vardı.Hepsini sattım btcye geçtim.İçimde bir korku vardı acep burdan fırlarlar bende bakakalırım ardından diye ancak öyle olmadı şükür ucuz yırttık..Şu an aynı altları %30 daha ucuz alabiliyorum ancak henüz almıyacam..Kısacası charlie yi dinliyorum gözlerim kapalı aq..

adam piyasayı okuyabiliyor demek ki. adamı bende dinlemedim ama hep haklı çıktı. umarım bu defa yanılır da altcoinler yükselir  Smiley
member
Activity: 380
Merit: 20
Ben onu bunu bilmem arkadaş.Bundan sonra charlee Lee yi derin takibe aldım.Bu adam ne derse onu yapacam.Adam btc 20k da iken twit attı düşecek dedi satmadık.Ltc 350 dolarken twit attı ben elimdeki tüm ltc lerimi satıyorum dedi..Yine anlamadık..En son 4-5 gün önce twit attı dedi ki,Artık ltc de dahil sakin altcoin almayın çok düşecekler dedi.İlk anda anlayamıyorsunuz tabii.Ancak bu sefer anasını satıyım charlee yi dinledim.Elimde zararda olduğum bir sürü alt vardı.Hepsini sattım btcye geçtim.İçimde bir korku vardı acep burdan fırlarlar bende bakakalırım ardından diye ancak öyle olmadı şükür ucuz yırttık..Şu an aynı altları %30 daha ucuz alabiliyorum ancak henüz almıyacam..Kısacası charlie yi dinliyorum gözlerim kapalı aq..
full member
Activity: 420
Merit: 117
Tercihlerin çok iyi değilmiş . Bende ETH ve ADA dayım fakat düşsede çok güveniyorum . Dominasyon kesin artacak fakat pozisyonumu bozman istemiyorum .
member
Activity: 182
Merit: 10
Bu da bir değişik düşünce umarım zararını çıkarirsin bu yöntemle. Bende çok çok  fazla zarardayım ama bekliyorum aldiğim fiyata gelirse çikarim gelmezse de yapacak bir şey yok beklemekten başka.
hero member
Activity: 938
Merit: 501
Umarım yanıltmaz piyasa bazı altcoinler için aynısını yaptım bitcoine geçtim, bazılarını ise bekleyecem. İki ucu boklu değnek derler ya öyle bir pozisyon var şu anda piyasada.
full member
Activity: 424
Merit: 103
Bence iyi yapmışsınız..Keşke daha önce yapabilseydiniz.

Forumlarda ve twitterde bir sürü aylak insan hodl diye birşey icat ettiler ki bu çok saçma.Bu kadar hareketli piyasada 2-3 haftadan fazla beklemek ölüm demektir.Hodl sizin paranızı bedava aylarca kullanmak isteyen tokatçıların uydurduğu bir saçmalıktır.Btc gibi eth gibi güven veren coinlerde beklenilebilir ancak shitcoin diye tabir ettiğimiz coin yada tokenleri isterse 100x yapacak deseler yinede hodl etmeyin derim.
Size tavsiyem,altlar düşmeye devam edecekler..Bu şeytanlar yerin dibini göstermeyince,piskolojinizi yerle bir edene kadar fiyatları düşürmeyince size para kazandırmazlar.Sakın ara ara sarkan grafikleri düzeltmek için yükselen fiyatlara kanıp Fomoya kapılmayın.
member
Activity: 336
Merit: 17
Birçoğumuz maalesef senin durumundayız şuan. Yani burası dip nokta deyip aldıktan sonra en az 50 zarardayim bende bir çoğundan. Bende Qkc lympo ve npsx almıştım bende full zarardayim ama şuan satmayı düşünmuyorum.  Ben bekleyeceğim sonuna kadar artık ne olursa
full member
Activity: 1176
Merit: 159
volumsüz shitcoinlere piyasa kötü iken neden para yatırdın anlamadım. senin yerinde olsam aynı durumda olan daha hacimli altlara geçerdim. neo iota ont ltc vs gibi, btc'nin artacağının garantisi yok.
member
Activity: 630
Merit: 37
arkadaşlar, buradan daha fazla düşmez diyerek "dip yaptığını düşündüğüm" bazı altlar hayal kırıklığı yarattı. elimde QLC, BCPT, VTC, SC var. kiminden az kiminden çok zarardayım. BTC dominancenin %46 yı aşması benim için kırmızı çizgi oldu. zararın daha da büyümemesi adına kople btc ye geçip beklemeyi düşünüyorum. BTC nin çıkış yapma olasığı yüksek gibi duruyor. Altlar ise buna kızararak yanıt veriyor. altlar daha da dip yaparsa aşağıdan alıp zararı kapatma hedefim var. inşallah yanılmıyorumdur. ölümüne hold hiçbişey kazandırmadı malesef Sad

qlc ve bcpt bana çok kazandırmıştı zamanında özellikle bcpt 12 bin satoshilerde gezdi uzunca süre bence çıkmakla hata edersiniz biraz daha bekleyin derim özellikle qlc aşırı değer kaybetti 630 satoshi civarlarında şu sıralar size tavsiyem biraz daha bekleyin elbet her düşüşün bir yükselişi vardır
full member
Activity: 725
Merit: 148
arkadaşlar, buradan daha fazla düşmez diyerek "dip yaptığını düşündüğüm" bazı altlar hayal kırıklığı yarattı. elimde QLC, BCPT, VTC, SC var. kiminden az kiminden çok zarardayım. BTC dominancenin %46 yı aşması benim için kırmızı çizgi oldu. zararın daha da büyümemesi adına kople btc ye geçip beklemeyi düşünüyorum. BTC nin çıkış yapma olasığı yüksek gibi duruyor. Altlar ise buna kızararak yanıt veriyor. altlar daha da dip yaparsa aşağıdan alıp zararı kapatma hedefim var. inşallah yanılmıyorumdur. ölümüne hold hiçbişey kazandırmadı malesef Sad
Pages:
Jump to: